27 / 04 / 2024

prefabrik yapı aş

prefabrik yapı aş

Prefabrik Yapı Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Tolunay:"Her sektörde olduğu gibi prefabrik yapı sektöründe de doğru bir yaklaşımla sürdürülebilir yapılar yapmak tabii ki mümkün. Hatta prefabrik yapı sektörü, diğer yapı sektörlerine göre daha da avantajlı"

Prefabrik Yapı, Katlanır Sistem ve Kayar Sistem Konteynerleri geliştirdi!

Ar-Ge ve Ür-Ge yatırımları ile adından söz ettiren Prefabrik Yapı A.Ş. geliştirdiği Katlanır Sistem ve Kayar Sistem Konteynerler ile birkaç dakika içinde profesyonel desteğe ihtiyaç duyulmadan kurulabilen yaşam alanları yaratıyor...

Deprem bölgesinde hafif yapı çağrısı: Hafif yapıların kullanılması yıkımı azaltıyor!

Altınbaş Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Başkanı Doç. Dr. Sepanta Naimi, deprem bölgesinde konutların tamamlanmasının normale dönüş için önemini vurguladı ve hafif yapıların yıkımı azalttığının altını çizdi. İşte o açıklama...

Family House Prefabrik Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Family House Prefabrik Yapı Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Halime Tetik tarafından kuruldu.

Tarz Evim Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Tarz Evim Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adnan Çokçetin tarafından kuruldu.

Ramskon Prefabrik Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ramskon Prefabrik Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Nezih Yaman tarafından kuruldu.

Pretech Prefabrik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pretech Prefabrik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dortguly Ashyrmyradov, Maksat Dovletsahedov ve Nadezhda Seyıtniyazova ortaklığında kuruldu.

Alfest Prefabrik Yapılar İnşaat Proje Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfest Prefabrik Yapılar İnşaat Proje Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Kaya ve Serkan Öztürk ortaklığında kuruldu.

Zelal Prefabrik Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zelal Prefabrik Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil Çoban ve Muhtullah Çoban ortaklığında kuruldu.

Prefabrik ev depreme dayanıklı mı? 70 metrekare 2+1 prefabrik evlerin fiyatları ne kadar?

Prefabrik ev depreme dayanıklı mı değil mi? sorusu prefabrik yapılarla ilgilenen kişiler tarafından sıkça sorulmaktadır. Prefabrik konutlar, depreme karşı güvenilir yapılardır.

Prefabrik evlerde indirim çılgınlığı! 1+1, 2+1 prefabrik ev fiyatı ne kadar?

Prefabrik yapılar tüm iklim koşullarına göre inşa edilebilirler. Ses ve ısı yalıtıma dair de diğer yapılardan üstün özelliklere sahiptir. Peki Prefabrik evler ne kadardır? İşte detaylar!

100 metrekare prefabrik ev ne kadara mal olur? 25 Nisan 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evler son yıllarda sıkça tercih edilen konutları arasında yer almaktadır. Kendi arsasına ev yaptırmak isteyenler, prefabrik yapılara dair araştırma yapmaktadır. İşte detaylar!

Çakarlar Organizasyon Prefabrik Yapı Teknolojileri Metal İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Çakarlar Organizasyon Prefabrik Yapı Teknolojileri Metal İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 5 milyon TL sermaye bedeli ile Şahin Çakar tarafından kuruldu.

Prefabrik evin tapusu olur mu? Kışın prefabrik ev yapılır mı?

Prefabrik yapılara son dönemde artan ilgi beraberinde bazı soruları da getirmektedir. Prefabrik evler normal betonarme evlere benzemez. Peki prefabrik evler diğer yapılardan hangi özellikleri ile ayrılır? İşte detaylar!

İstanbul Vl Prefabrik Yapı Merkezi Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Vl Prefabrik Yapı Merkezi Limited Şirketi Pendik'te Halit ÇAkar ve Yusuf Çavdar ortaklığında kuruldu.

prefabrik yapı aş Haberi

prefabrik yapı aş

Prefabrik Yapı AŞ Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Tolunay, prefabrik yapıların sürdürülebilirliği ile ilgili olarak "Her sektörde olduğu gibi prefabrik yapı sektöründe de doğru bir yaklaşımla sürdürülebilir yapılar yapmak tabii ki mümkün. Hatta prefabrik yapı sektörü, diğer yapı sektörlerine göre daha da avantajlı olabilir." dedi.


Hekim Holding açıklamasına göre, dünyanın en önemli 50 konferansı arasında gösterilen global Sustainable Brands buluşmalarının İstanbul ayağı, Swissotel The Bosphorus’ta 26-27 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşti.


Bu yıl "The Power Of And" temasıyla gerçekleştirilen Sustainable Brands 2016 Istanbul’da geleceğin değişen markaları, yeni marka stratejilerini, inovasyonu, dijitalleşmeyi, yeni tüketici trendlerini ve sosyal etkiyi tartıştı.


Türkiye’nin önde gelen sürdürülebilirlik markaları ve liderleri, Sürdürülebilir Markalar Konferansı katılımcılarına nasıl bir gelecek hedeflediklerini anlattı. Bu yıl dördüncüsü düzenlenen konferansa üç yıldır sponsor marka olarak...