16 / 05 / 2024

Prens Harry köy okulunun inşaatını mı yaptı

Prens Harry köy okulunun inşaatını mı yaptı

İngiliz Kraliyet ailesinden Prens Harry, geçtiğimiz yıl depremden dolayı büyük hasar gören Nepal'de bir köyde okul inşaatına yardım etti. Prens bu davranışıyla halkın sevgisini kazandı.

Prens Harry ve Meghan Markle Prenses Diana'nın mirasıyla geçinecek! 

Geçtiğimiz yıl İngiliz kraliyet ailesinden ayrılan Prens Harry ve Meghan Markle'ın nasıl geçinecekleri merak konusu oldu. Oprah Winfrey'in programına katılan çift kendilerine kalan miras hakkında açıklamalarda bulundu. 

Prens Harry ile Meghan Markle'ın Yalıkavak’ta konakladığı villa!

Dünyanın en çok konuşulan çifti Prens Harry ile Meghan Markle’ın 2017 yılında Türkiye’de tatil yaptığı ortaya çıktı. Bodrum’a gelen gözde ikili, Yalıkavak’ta geceliği 3 bin TL olan bir villada kaldı.

Prens Harry ile Meghan Markle çiftinin Montecito'daki evindeki büyük tehlike!

Prens Harry ile Meghan Markle çiftinin Montecito'da satın aldıkları yeni malikanenin bir önceki sahibi Rus işadamı Sergey Grishin'in eski eşi olduğu öğrenildi ve çifti "Çevrenizde öyle birinin bulunması çok tehlikeli" diye uyardı.

Prens Harry ile Meghan Markle 18 milyon dolarlık bu evde yaşıyor!

Prens Harry ile Meghan Los Angeles'ta 18 milyon dolarlık saray benzeri bir malikanede yaşıyor. 8 tane yatak odası ve 12 tane banyosu bulunan saray yavrusunun Hollywood'un en zengin ve ünlü oyuncu ve yapımcılarından Tyler Perry'ye ait olduğu öğrenildi.

Prens Harry ve Meghan Markle Malibu'dan 20 milyon dolarlık ev alacak!

İngiliz Kraliyet ailesinden ayrılmaya karar veren Prens Harry ve eşi Meghan Markle, ABD'nin Kaliforniya eyaletine bağlı Malibu'dan 20 milyon dolarlık ev alacağı ortaya çıktı.

Prens Harry ve Meghan Markle, 7 milyon dolarlık ev bakıyor! 

Prens Harry ve Meghan Markle, ABD'de ev almak için harekete geçti. Çiftin, Malibu'da Hollywood ünlülerine komşu, 5 yatak odalı, bir havuz, bir de tenis kortu bulunan 7 milyon dolarlık eve göz diktikleri öğrenildi...

Madonna'dan Prens Harry ve Meghan Markle'a kiralık ev teklifi!

Madonna New York’taki dairesini Prens Harry ve Meghan Markle'a kiralama teklifinde bulundu. Madonna dairesini 2008 yılında 7,3 milyon dolara satın aldı.

Meghan Markle ve Prens Harry'nin  3 milyon dolarlık tadilatına tepki!

Kensington Sarayı'ndan taşınan Meghan Markle ve Prens Harry'nin yeni evleri için yaptırdıkları 3 milyon dolarlık tadilatın masrafı tepkilere neden oldu.

Meghan Markle ve Prens Harry saraydan taşınacak!

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin en yeni üyesi Meghan Markle ve Prens Harry ünlü Kensington Sarayı'ndan taşınıp Windsor'da Kraliçe Elizabeth'in hediye ettiği Frogmore Kır Evi'ne taşınacak.

İşte Prens Harry ve Meghan Markle'nin aşk yuvası!

İngiliz medyası Prens Harry'nin müstakbel eşi Meghan Markle'nin Suits dizisinde oynarken kaldığı evin izini buldu.

Prens Harry ile Meghan Markle Kensington Sarayı'na taşınacak!

Kraliyet ailesinin son bekar ismi Prens Harry sonunda aradığı aşkı Suits dizisinin yıldızı Meghan Markle'de buldu. İkili yakın zamanda Kensington Sarayı'na taşınacak.

Prens Harry, Nepal'de okul inşaatına yardım etti!

İngiliz Kraliyet ailesinden Prens Harry, geçtiğimiz yıl depremden dolayı büyük hasar gören Nepal'de bir köyde okul inşaatına yardım etti. Prens bu davranışıyla halkın sevgisini kazandı.

Prens William ile Kate Middleton köy evi kiraladı!

PRENS William ile Kate Middleton'ın önceki gün Buckingham Sarayı'ndan helikopterle yeni kiraladıkları bir köy evine gittiği ortaya çıktı. Anglesey adasında bulunan ve ulaşımı epey zor olan küçük evi William'ın aylık 900 euroya (2 bin TL) kiraladığı iddia

Prens Harry köy okulunun inşaatını mı yaptı Haberi

Prens Harry köy okulunun inşaatını mı yaptı

Bir süredir Nepal’de bulunan İngiliz Kraliyet ailesinden Prens Harry, geçtiğimiz yıl depremden dolayı büyük hasar gören bir köyde okul inşaatına yardım etti. Bununla da yetinmeyen Prens, bir çiftlik ve elektrik tirübünü yapılışında çalışarak halkın sevgisini kazandı.





Vatan




Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


İNGİLTERE Prensi Harry’nin geçtiğimiz günlerde Nepal’e yaptığı ziyareti gizlice uzatıp, depremzede köylüler için okul yapılmasına yardım ettiği ortaya çıktı. Geçen yıl 7.8 büyüklüğünde bir depremden büyük zarar gören Nepal’in durumundan çok etkilenen Prens Harry, bir ilkokul binasının inşa edilmesine yardımcı...