03 / 05 / 2024

Prestige Mall nerede

Prestige Mall nerede

Ramazan ayında da yepyeni etkinlikleri ile Bahçeşehirlileri ağırlayacak Prestige Mall Avm’de 12 Temmuz Cumartesi günü saat 14.00’da ilk defa “TARİHTE SİZ HANGİ SULTANSINIZ” etkinliği yapılacak.

Prestige Mall'da 'Mahalle Pazarı' kuruluyor!

Bahçeşehir'in ilk AVM'si olan Prestige Mall, uzun yıllardan beri sessizliğe mahkum olmuştu. Son dönemde bir hayli değişim yaşanıyor AVM'de. Yaratılan cadde konsepti ile adeta yeniden doğmaya hazırlanıyor.

Zeruj Mall Pendik'e nasıl gidilir? Zeruj Mall Pendik nerede?

Zeruj Mall Pendik'e nasıl gidilir ve Zeruj Mall Pendik nerede sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte Zeruj Mall Pendik'e nasıl gidilir ve Zeruj Mall Pendik nerede sorularının yanıtları...

Emaar Square Mall nerede?

Emaar Properties imzasını taşıyan Emaar Square Mall projesinin reklamında oyuncu Burak Özçivit oynuyor. Peki Emaar Square Mall nerede?

Prestige Mall Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Prestige Mall hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Prestige Mall Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Prestige Mall bayramda kaça kadar açık? Prestige Mall bayramda kaçta açılacak?

Prestige Mall AVM'de mağazalar kapanıyor!

Bahçeşehir’deki Prestige Mall’da sıkıntılı günler yaşanıyor. Ruslar’ın 2013’te aldığı merkezde tadilat uzayınca markalar mağazalarını kapattı; sosyal alanlar kapılarına kilit vurdu. Kiracılar zararlarının tazmini için dava açtı.

Prestige Mall AVM'de BİM FİLE mağazası açıldı!

BİM, mağazalar zincirinin yeni halkası FİLE mağazalannın ilkini açtı. İstanbul Bahçeşehir'deki Prestige Mall alışveriş merkezinde açılan ilk FİLE yoğun bir ilgiyle karşılanırken, 2015 yılı içinde İstanbul'da 10 adede ulaşması hedefleniyor.

BİM ilk FİLE mağazasını Prestige Mall AVM'de açtı!

BİM, mağazalar zincirinin yeni halkası olan FİLE mağazalarının ilkini açtı. İstanbul Bahçeşehir'deki Prestige Mall alışveriş merkezinde açılan ilk FİLE yoğun bir ilgiyle karşılandı..

My Newwork Ataşehir nerede?

Fenerbahçe Ülker Sports Arena ile Ağaoğlu My Prestige'ye komşu lokasyonda yaşama geçirilen My Newwork Ataşehir nerede sorusuna İstanbul Anadolu yakası Ataşehir bölgesinde cevabı veriliyor.

Elif Korkmazel 27 Eylül'de Bahçeşehir Prestige Mall AVM'de!

Pratik ve lezzetli birbirinden güzel tariflerle 27 Eylül Cumartesi Günü Elif Korkmazel Bahçeşehir Prestige Mall Avm’ de sevenleri ile buluşacak. Elif Korkmazel Bahçeşehirlilere unutulmaz dakikalar yaşatacak...

Bahçeşehir Prestige Mall’de her hafta sonu Dog Show!

Farklı etkinlikleri ile Bahçeşehirlilerin buluşma noktası olan Prestige Mall’de Eylül ayı boyunca her haftasonu Internatıonal K9 &Horse Club tarafından düzenlenen K9 Show ve mini dog show lar yoğun ilgi görüyor.

Mall Of İstanbul Başakşehir nerede?

İstanbul Avrupa yakası Başakşehir bölgesinde inşa edilen Mall Of İstanbul Başakşehir nerede? sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Projede toplam 1.114 adet daire yer alıyor...

Mall Of İstanbul nerede?

Mall Of İstanbul nerede sorusunun yanıtı Süleyman Demirel Bulvarı Mahmutbey / Başakşehir olarak belirlendi. Projedeki daire seçenekleri de 1 oda 1 salondan başlayarak değişiklik gösteriyor...

Tarihte hangi sultansınız etkinliği Prestige Mall'da yapılıyor!

Ramazan ayında da yepyeni etkinlikleri ile Bahçeşehirlileri ağırlayacak Prestige Mall Avm’de 12 Temmuz Cumartesi günü saat 14.00’da ilk defa “TARİHTE SİZ HANGİ SULTANSINIZ” etkinliği yapılacak.

Mall of İstanbul Başakşehir nerede?

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa edilen ve Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Mall of İstanbul Başakşehir nerede?Başakşehir projesinde konut alanları 53 metrekareden başlangıç gösteriyor.

Prestige Mall nerede Haberi

Prestige Mall nerede

Tarihte yaşamış pek çok farklı sultandan ve ünlü isimden hangisi ile benzeten uyumunuz olduğu doldurulacak mini bir form ile  tespit edilecek ve en çok benzediğiniz ünlü tarihi karakter belirlenerek, koku uzmanlarınca yapılan özel “Osmanlı Saltanat Kokusu” size hediye edilecek.Ünlü koku uzmanı Bihter Türkan Ergül tarafından hazırlanan kokular uzun süren tarih araştırmaları ve onaylarla hayata geçirilmiş ve Ramazan ayının ruhuna uygun Alkol içermeyen özlerden hazırlanıyor.

Ramazan boyunca Prestige Mall’de yapılacak etkinlikler bunlarla da sınırlı değil her hafta sonu 14.00-16.00 arası geleneksel ramazan etkinlikleri Karagöz-Hacivat,Orta Oyunu ile çizgi film karakterleri ve çocuk tiyatroları Prestige mini sahnede ailelerle...