15 / 05 / 2024

Prestij evleri fiyatları

Prestij evleri fiyatları

İZMİR'İN en hızlı değer kazanan bölgelerinden Çiğli'de inşa edilen Prestij Evleri 249 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Arkadya Göksu Evleri fiyatları 2016!

6 blokta 258 daireden meydana gelen Arkadya Göksu Evleri Alpak ve Neva Prestij Yapı Ortak Girişimi tarafından inşa ediliyor. Arkadya Göksu Evleri fiyatları 2016...

Ankalife Prestij Evleri 510 bin TL'ye! Teslim Eylül 2017'de!

MBM İnşaat tarafından hayata geçirilen Ankalife Prestij Evleri toplam 200 daireden meydana geliyor. Ankalife Prestij Evleri fiyatları 510 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Prestij Elit Evleri fiyatları!

Prestij Elit Evleri fiyatları konutların kat ve planlarına bağlı olarak değişiyor. Çeşitli sosyal yaşam alanlarına yer verilen projede dairelerin büyüklükleri 165 metrekareden başlıyor.

Şanlıurfa Ataşehir Prestij Evleri'nde fiyatlar 290 bin TL'den başlıyor!

Uğur Çadırcı İnşaat tarafından hayata geçirilen Şanlıurfa Ataşehir Prestij Evleri projesinde daireler 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Toplam 9 blok şeklinde yükselen prohe Şanlıurfa'da yükseliyor.

İzmir Çamlıkent Prestij Evleri 2. etap fiyatları 250 bin TL!

DBM İnşaat tarafından hayata geçirilen İzmir Prestij Evleri' nin 2. etabı toplam 81 adet daireden oluşuyor. Projedeki daireler 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. İzmir Prestij Evleri 2. etap fiyatları 250 bin TL olarak belirlendi.

İstanbul Veliefendi Evleri fiyatları!

İstanbul Avrupa Yakası Zeytinburnu'nda hayata geçirilen The İstanbul Veliefendi konut projesi 68 bin 33 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Peki İstanbul Veliefendi Evleri fiyatları ne kadar?

Güneşli AB Yaşam Evleri fiyatları!

AB Yaşam Evleri konut projesinde 6 katlı 3 blok yer alıyor. Projede 24 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor. Peki Güneşli AB Yaşam Evleri fiyatları ne kadar?

Zekeriyaköy Köy Evleri fiyatları!

Zekeriyaköy Köy Evleri fiyatları haberimizde yer alıyor. Toplamda 1.167 adet konuttan meydana gelen proje 1.3 milyar lira yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.

Ağaoğlu Maslak 1453 Evleri fiyatları!

Ağaoğlu Maslak 1453 Evleri fiyatları 385 bin TL'den başlıyor. 1+0'dan 6+1'e kadar tüm daire alternatiflerinin yer aldığı projede teslimler 2015 yılında gerçekleşecek.

Yenibosna AB Yaşam Evleri fiyatlar!

AB Yaşam Evleri'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks daire tipleri yer alıyor. Proje 3 blok olarak yükseliyor. İşte Yenibosna AB Yaşam Evleri fiyatlar...

Demir Romance Evleri fiyatları!

Demir Romance projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor. İşte Demir Romance Evleri fiyatları...

Yenitepe Kadıköy Evleri fiyatları ne kadar?

Daire tiplerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandığı Yenitepe Kadıköy Evleri fiyatları ne kadar?

Mesa Çamlıca Evleri fiyatları!

Mesa Çamlıca projesinde satışlar devam ediyor. Projedeki dairelerin alanları 250 metrekare ile 950 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. İşte Mesa Çamlıca Evleri fiyatları...

Prestij evleri fiyatları Haberi

Prestij evleri fiyatları

Kısa sürede yoğun ilgi gören 81 adet 3 + 1 daire olarak projelendirilen Prestij Evleri 2 estetik tasannu ve konumu ile dikkat çekiyor. Yıl sonunda tamamlanası planlanan Prestij Evleri 2 projesi DBM İnşaat tarafından; İzmir'in Çiğli ilçesinde hayata geçirilen 1,600'ü aşkın konut tecrübesini, mimari tasarımı ve kalitesini yansıtıyor. 



Tüm dairelerin 3+1 olmak üzere hepsi 125 metrekare büyüklüğünde tasarlanan ve bölgenin en dikkat çekici projeleri arasında gösterilen Prestij Evleri'ndeki konutlar, 249 bin lira ile 320 bin lira arasında değişen fiyatlarla satışa sunuldu. İki hafta önce satışa sunulan ve inşaatımn yüzde 60'ı tamamlanan projedeki konutlann yaklaşık 30'u kısa süre içinde satıldı. 


İzmir Prestij 2 Evleri 22.07.2015 tarihli güncel fiyat listesi için tıklayınız!


Kaliteli lüks konutlar uygun fiyatlar 

DBM İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Barış Öncü,...