16 / 05 / 2024

Prestij fiyatları satılık

Prestij fiyatları satılık

İZMİR'İN en hızlı değer kazanan bölgelerinden Çiğli'de inşa edilen Prestij Evleri 249 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Prestij Elit Bursa satılık daire!

Bu yıl Haziran'da teslimlerin yapılacağı Prestij Elit Bursa satılık daire fiyatları 379 bin TL'den başlıyor. Proje Bursa Osmangazi'de yükseliyor.

İstanbul Prestij Park satılık!

İstanbul Prestij Park satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Toplam arsa alanı 350 bin metrekare olarak belirlenen proje 170 milyon TL yatırımla hayata geçiriliyor.

Avcılar Prestij satılık daire fiyatları!

Avcılar İnşaat tarafından hayata geçirilen Avcılar Prestij İzmir Koleji'nin yanında hayata geçiriliyor. İşte Avcılar Prestij satılık daire fiyatları...

Bursa Prestij Elit Evleri satılık!

Bak Yapı tarafından hayata geçirilen Bursa Prestij Elit projesi Bursa İl'i Nilüfer'de yükseliyor.Bursa Prestij Elit Evleri satılık fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Prestij Elit satılık daire!

Daire tiplerinin 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildiği Prestij Elit projesi Bursa İl'i Nilüfer'de yükseliyor. Prestij Elit satılık daire alanları 165 metrekareden başlangıç gösteriyor.

Bursa Prestij Elit satılık daire!

Bursa Prestij Elit satılık daire fiyatları dairelerin büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor.Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneği bulunuyor.

Bursa Prestij Elit satılık!

Bursa Prestij Elit satılık daire alanları 165 metrekare ile 186 metrekare arasında değişiyor. Toplamda 552 adet daireden meydana gelen projede satışlar devam ediyor.

Mudanya Prestij Elit satılık!

Mudanya Prestij Elit satılık daire tipleri 3+1 dubleks ve 4+1 olarak tasarlandı. Toplam 552 adet konutun yer aldığı proje 5 katlı 46 blok halinde inşa ediliyor.

Esenyurt Rüya Prestij Suit satılık!

Toplam 260 adet daireden meydana gelen proje tek blok şeklinde yükseliyor. Esenyurt Rüya Prestij Suit satılık daire tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar değişik şekilde dizayn edildi.

İncek Prestij satılık daire fiyatları

Konutların 2015 yılının Aralık ayı içerisinde teslim edilmesi planlanan İncek Prestij satılık daire fiyatları 286 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje, 60 bin metrekare alana sahip...

Prestij Park satılık!

Prestij Park satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde müşterilere sunuluyor. Projedeki 2+1 konutların tamamı satıldı

İstanbul Prestij Park Beylikdüzü satılık!

İstanbul Prestij Park Beylikdüzü satılık konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede fiyatlar 129 bin TL'den başlıyor

Pusula İnşaat Rüya Prestij satılık daire!

Pusula İnşaat Rüya Prestij satılık daire fiyatları, 49 bin 950 TL'den başlangıç gösteriyor. Beylikdüzü'nde hayata geçirilen projede konutların yanı sıra 17 adet ticari alana da yer veriliyor...

Prestij fiyatları satılık Haberi

Prestij fiyatları satılık

Kısa sürede yoğun ilgi gören 81 adet 3 + 1 daire olarak projelendirilen Prestij Evleri 2 estetik tasannu ve konumu ile dikkat çekiyor. Yıl sonunda tamamlanası planlanan Prestij Evleri 2 projesi DBM İnşaat tarafından; İzmir'in Çiğli ilçesinde hayata geçirilen 1,600'ü aşkın konut tecrübesini, mimari tasarımı ve kalitesini yansıtıyor. 



Tüm dairelerin 3+1 olmak üzere hepsi 125 metrekare büyüklüğünde tasarlanan ve bölgenin en dikkat çekici projeleri arasında gösterilen Prestij Evleri'ndeki konutlar, 249 bin lira ile 320 bin lira arasında değişen fiyatlarla satışa sunuldu. İki hafta önce satışa sunulan ve inşaatımn yüzde 60'ı tamamlanan projedeki konutlann yaklaşık 30'u kısa süre içinde satıldı. 


İzmir Prestij 2 Evleri 22.07.2015 tarihli güncel fiyat listesi için tıklayınız!


Kaliteli lüks konutlar uygun fiyatlar 

DBM İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Barış Öncü,...