01 / 05 / 2024

Prestij İnşaat adana projeleri

Prestij İnşaat adana projeleri

Bölgedeki büyük bir açıklığı gideren genç işadamı ve girişimci Yusuf Arısoy, yine Pozantı'da yaklaşık 15 yıldır inşaat sektöründe yaptığı binalarla adından sıkça söz ettiren Soner Kaya ile bir araya gelerek Prestij İnşaatı kurdular.

Lets Prestij İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lets Prestij İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Balık tarafından kuruldu.

Reysaş GYO Adana Sarıçam'da depo yapımı için inşaat yapı ruhsatı aldı!

Reysaş GYO portföyündeki Adana İli Sarıçam İlçesi Dağcı Mahallesi 151 Ada 12 Parsel'deki 46 bin 946,40 metrekarelik arsa üzerinde asma katlarla birlikte inşa edilecek 32 bin 44 metrekare büyüklüğündeki depo yapımı için İnşaat Yapı Ruhsatı alındı. 

Prestij Havuz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prestij Havuz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Keskin, Havva Ayşe Erdem ve Serkan Kılıç ortaklığında kuruldu.

TOKİ Adana Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Adana ili, Yumurtalık Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale)  ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Adana 820 konut ihalesi bugün!

Adana ili Sarıçam ilçesi Akkuyu Mahallesi 820 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Adana Merhale Projesi inşaatı ihalesi 18 Haziran'da!

Adana Aşağı Seyhan Yedigöze İmamoğlu Sulaması 3 Merhale Projesi (İmamoğlu Sulaması 3 Kısım İkmali) İnşaatı (E-İHALE) ihalesi 18 Haziran 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Prestij Life Konut İnşaat Alüminyum Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Prestij Life Konut İnşaat Alüminyum Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yetim, Kemal Yetim, Melek Özmen, Ramazan Yetim ve Yasemin Topacık tarafından kuruldu.

EML Prestij İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

EML Prestij İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emel Yıldırım tarafından kuruldu.   

Zekeriya Turanbayburt: Adana'nın sorunlarını çözmek için desteğe hazırız!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şubesi Başkanı Zekeriya Turanbayburt, Adana'nın gelişmesi için destek vermeye hazır olduklarını söyledi.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Yeni Adana İmar İnşaat uygun fiyatlarla ev sahibi yapıyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Yeni Adana İmar İnşaat'ın dar gelirli vatandaşları uygun fiyatlarla ev sahibi yapma hedefinde başarı sağladığı bildirildi. 

Adana Stadı inşaatında son durum!

İnşaat çalışmaları devam eden Adana Stadı'nda incelemelerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu,Adana Stadı'nın çok ileri bir seviyeye geldiğini söyledi...

İnşaat sektörünün sorunları Adana'da konuşuldu!

Adana Kamu Müteahhitleri Derneği (AKAMDER) ve Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER) yöneticileri, düzenledikleri toplantıda inşaat sektörünün sorunlarını değerlendirdi.

Prestij İnşaat adana projeleri Haberi

Prestij İnşaat adana projeleri

Pozantı'da iki genç girişimcinin ortaklığı ile kurulan Prestij İnşaat 15 dairelik binanın temelini attı. Pozantı'da 2003 yılında Arıbims adı altında bina üretimi ve inşaat malzemeleri satışı noktasında bölgede lider konuma gelen ardından 2012 yılında Artaş Hazır Beton firmasının kurulması ve ortaklığı ile bölgedeki büyük bir açıklığı gideren genç işadamı ve girişimci Yusuf Arısoy, yine Pozantı'da yaklaşık 15 yıldır inşaat sektöründe yaptığı binalarla adından sıkça söz ettiren Soner Kaya ile bir araya gelerek Prestij İnşaatı kurdular. 


Pozantı'nın prestijli noktasında yükselecek olan projede kaliteyi uygun fiyata halka sunmaya hazırlanan Prestij İnşaat ortakları Soner Kaya ve Yusuf Ansoy Pozantı halkının sayesinde bugünlere geldiklerini ve desteklerinden dolayı Pozantı halkına sonsuz teşekkür ettiklerini belirterek Kurtuluş Mahallesi Gençlik Caddesi üzerine yapılacak olan binayla ilgili gazetemize bilgi...