21 / 05 / 2024

prestij park bursa

prestij park bursa

Bakyapı, Büyükşehir Belediyesi'nden aldığı arsa üzerine 918 konut yapacak ve belediyenin kasasına 50 milyon lira aktaracak Gayrimenkulde 20 yıllık geçmişe sahip Bakyapı, şehre yabancı yatırımcıyı çekecek bir Bursa'nın ilk hasılat paylaşım projesi...

Prestij Park Bulvar Evleri geliyor! Yeni proje!

Prestij Park Bulvar, Bursa'nın Osmangazi ilçesinde Bakyapı imzası ile hayata geçirilecek. Proje toplam 1.100 konut ve 50 işyerinden meydana gelecek..

Prestij Elit Bursa Evleri fiyat!

Daire alanlarının 165 metrekareden başladığı proje Bursa İl'i Nilüfer'de yükseliyor. Prestij Elit Bursa Evleri fiyat listesi kapsamında 3+1 'lerde fiyatlar 329 bin TL 'den başlıyor.

Prestij Elit Bursa ne zaman teslim?

Daire alanlarının 165 metrekareden başladığı projede daire tipleri 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Proje Bursa İl'i Nilüfer'de yükseliyor. Peki Prestij Elit Bursa ne zaman teslim?

Elitpark ve Elit Prestij Park projeleri ilgi görüyor!

Yatırımcıların gözbebeği Etlik bölgesinde Elitpark ve Elit Prestij Park projeleri konforlu içeriğiyle göz kamaştırıyor.

Prestij Elit Bursa satış ofisi!

Prestij Elit Bursa satış ofisi ile 444 16 99 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Bursa'nın Osmangazi ilçesinde inşa edilen projede teslimlerin 2017 yılında yapılması öngörülüyor.

Prestij Elit Bursa fiyat!

Prestij Elit Bursa fiyat listesi konutların alanları ve konumlarına bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin 2017 yılında yapılacağı projede banka kredisiyle vade fırsatı sunuluyor.

Prestij Elit Bursa fiyat listesi!

Prestij Elit Bursa fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlenen proje Bak Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Prestij Elit Bursa satışta! 329 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Bakyapı Group imzası taşıyan Prestij Elit Bursa’da daire fiyatları 329 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam 552 adet dairenin yer aldığı projenin 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor.

Prestij Park projesinde teslimler başladı!

BakYapı, imar sorunlarının yaşandığı bölgede risk alarak geliştirdiği Esenyurt'taki İstanbul Prestij Park projesinde teslimlere başladı.Projenin ilk etap teslimlerinin nisan ayma kadar tamamlanacağı bildirildi.

Esenyurt Prestij Park ilk etabında erken teslim!

Markalı konut üreticisi Bak Yapı, imar sorunu sebebiyle konutzedelerin oluştuğu Esenyurt 'ta geliştirdiği İstanbul Prestij Park 'ın ilk etabını erken teslim ediyor.

İstanbul Prestij Park’ta erken teslimat!

Markalı konut üreticisi BakYapı, imar sorunu sebebiyle konutzedelerin oluştuğu Esenyurt’ta geliştirdiği İstanbul Prestij Park’ın ilk etabını erken teslim ediyor. Etapta bin 412 konut yer alıyor.

Prestij Park Esenyurt'ta daire teslimleri başladı!

İstanbul Esenyurt'ta inşa edilen İstanbul Prestij Park konut projesinde teslimler başladı. 26 blokta 2 bin 392 daire ve 23 işyerinden oluşan projenin ilk etabında 1412 konut yer alırken, projenin yapımı süren etabında satışlar devam ediyor..

İstanbul Prestij Park'ta yatırımcılar kazanç sağladı!

BAKYAPI, Prestij serisinin önemli bir halkası olan İstanbul Prestij Park'ta zamanında teslimlere başlayarak yatırımcısına 'büyük' kazanç sağladı. Projenin ilk etap teslimlerinin Nisan ayına kadar tamamlanması bekleniyor.

prestij park bursa Haberi

prestij park bursa

Toplam 13 bloktan oluşacak projede 2+1 ve 3+1 daire seçeneğine yer veriliyor. Projede konut fiyatları 159 bin TL ile 259 bin TL arasında değişiyor. Bakyapı, Büyükşehir Belediyesi'nden aldığı arsa üzerine 918 konut yapacak ve belediyenin kasasına 50 milyon lira aktaracak Gayrimenkulde 20 yıllık geçmişe sahip Bakyapı, şehre yabancı yatırımcıyı çekecek bir Bursa'nın ilk hasılat paylaşım projenin satışına başladı. 


160 milyon TL'lik yatırımla Osmangazi'de yaklaşık 54 bin metrekarelik bir arazi üzerinde yükselmekte olan projede 918 konut ve 53 işyeri bulunacak. Projenin İstanbul'da büyük ilgi gören İstanbul Prestij Park projesinin ardından hayata geçtiğini belirten Bakyapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ferhat Bakgör, kentsel dönüşümle yüzünü yenilemeyi planlayan Bursa'ya böyle prestijli ve modern bir projeyi kazandıracak olmaktan dolayı gururlu olduklarım söyledi. Projedeki 280 konuta...