28 / 04 / 2024

Prestij Turgutlu nerede

Prestij Turgutlu nerede

Ege-Koop, ‘Prestij Turgutlu’ projesinin temelini, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’in de katılacağı törenle bugün atıyor.

Hayat Park Prestij Konakları nerede?

Hayat Park Prestij Konakları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Hayat Park Prestij Konakları nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Prestij Park Bulvar nerede?

Bakyapı tarafından inşa edilen Prestij Park Bulvar, 110 milyon TL'lik arsa yatırımına sahip. Prestij Park Bulvar için çalışmalar Haziran ayından sonra başlayacak...

Ege Koop Turgutlu Prestij Evleri’nin temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ege Koop’un İzmir dışında hayata geçirdiği ilk proje olan 150 dairelik ‘Ege Koop Turgutlu Prestij Evleri’nin temel atma törenine katıldı. 

Prestij Turgutlu projesinin temeli atılıyor!

Ege-Koop, ‘Prestij Turgutlu’ projesinin temelini, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’in de katılacağı törenle bugün atıyor.

İzmir Körfez Evleri ile Turgutlu Prestij Evleri'nin temeli bu ay atılıyor!

İzmir'de Ege-Koop imzası ile inşa edilecek İzmir Körfez Evleri ile Turgutlu Prestij Evleri projelerinin temeli bu ay atılacak.

Manisa Turgutlu'ya prestij cadde müjdesi!

Manisa’daki ilçelere prestij caddeleri inşa ederek modern yaşam alanlarına imza atan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün, Turgutlu’ya da kazandıracağı caddeler için çalışmalara başladı.

Manisa Turgutlu, kent parkla prestij kazanacak!

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde hayata geçirilen Irlamaz Vadisi Rekreasyon alanında Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin hazırladığı projeyle alan yepyeni bir görünüme kavuşturuluyor.

Ege-Koop Turgutlu Prestij Evleri -1 projesi Manisa'da heyecan yarattı!

İzmir'in 12 ilçesinde 13 ayrı projeyle faaliyet gösteren Ege-Koop Turgutlu Prestij Evleri -1 projesini anlattı. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, ''Proje Manisa'da heyecan yarattı'' şeklinde konuştu.

Manisa Turgutlu'ya Prestij Evleri geliyor!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Manisa'da ilk projelerini hayata geçireceklerini söyledi. Aslan, Turgutlu'da hayata geçecek Turgutlu Prestij Evleri'nin 35 mal olacağını belirtti.

MASKİ, Manisa'nın prestij caddeleri için çalışıyor!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Turgutlu’ya kazandırılacak prestij caddelerinin altyapı işlerini yapacak. Bu kapsamda, yapılacak çalışmalar öncesinde düzenli olarak toplantılar düzenleniyor.

Manisa Turgutlu altyapı yatırımlarıyla prestij kazanacak!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Turgutlu Belediyesi’nce ortak yürütülecek olan Prestij Caddeleri Projesi’nin altyapı çalışmaları MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştiriliyor.

Avcılar Prestij Bornova nerede?

Kişiye özel indirim sağlanan proje toplam 32 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Projede daire tipleri 1+1 dubleksten 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Peki Avcılar Prestij Bornova nerede?

Bak Yapı Prestij Elit Bursa nerede?

Daire fiyatlarının 329 bin TL'den başlangıç gösterdiği Prestij Elit Bursa projesinde ev teslimleri 2017 yılında gerçekleşecek. Peki Bak Yapı Prestij Elit Bursa nerede?

Prestij Turgutlu nerede Haberi

Prestij Turgutlu nerede


1984 yılından bu yana ürettiği 30 bin konutla, inşaat sektörünün örnek gösterilen kuruluşlarından biri olarak faaliyetlerini sürdüren Ege Koop, yeni projesine bugün Turgutlu’da başlıyor. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, her projesinde sunduğu ilklerle dikkat çeken Ege Koop, yeni projesinde de farklılık yaratmaya hazırlanıyor. 

Ege Koop tarafından, ‘Türkiye’nin ilk engelsiz konut projesi’ olarak projelendirilen ve yaklaşık 40 milyon liraya tamamlanması planlanan 150 konutluk ‘Prestij Turgutlu’ projesi için “Turgutlu’nun yeni farkı olacak” vurgusunu yapan Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, projelerini Turgutlu’nun inşaat sektöründeki üretici firmalarıyla ve esnafıyla paylaşma kararlarının sonucu olarak, oluşturacakları katma değerden en büyük payın ilçeye ait olacağına özellikle dikkat çekti; Turgutlu’da kazanıp gitmeye değil, Turgutlu’ya kazandırmaya geldiklerini...