30 / 04 / 2024

Princess Otel orhan aydoğan

Princess Otel orhan aydoğan

Maslak’taki eski Princess Otel’in kumarhanesini 500 bin Euro yatırımla dünyada bir benzeri daha olmayan müzik stüdyosuna çeviren ‘laz müteahhit’, yüksek teknoloji sistemleri yerli-yabancı işadamlarına ve sanatçılara satıyor...

Orhan Koral: 'Arsa' yatırımda güvenli liman oldu!

Bilkent Holding'in Tepe İnşaat, Tepe Home (Mobilya), Bilkent Otel şirketlerinin Grup Başkan Orhan Koral, gayrimenkul maliyetlerindeki artışın konutta geri dönüşleri ortalama 26-27 yıla çıkardığını söyledi.

Kinesis İnşaat'tan 11 milyon dolarlık otel yatırımı!

3 butik otel yatırımına 11 milyon dolar harcayan mimar Orhan Bayrak, önceliğinin yüksek kâr değil, estetik ve erişilebilir oteller olduğunu söylüyor..

Trabzon Boztepe'deki otel imara uygundur!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’un Ortahisar ilçesi Boztepe Mahallesi’nde inşası devam eden otel yatırımını değerlendirdi.

Konut projelerinde otel konforunda sosyal donatı alanları!

Konut firmaları birbirleriyle yarışır hale geldi. Firmalar, otel konforunda sosyal donatı alanları yapıyor. Deso İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Demir, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğl: İmar kanunlarını deldirtmem!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Zorlu Grand Otel’de düzenlenen basın toplantısında Trabzon basını ile bir araya geldi. Gümrükçüoğlu imar politikaları ile ilgili basına açıklama yaptı.

Ankara Princess Otel'in arsası icradan satışa çıktı!

Ankara Satış Memurluğu'na İzafeten Ankara 22. İcra Müdürlüğü, Çankaya Meşrutiyet Mahallesi'nde bulunan Ankara Princess Otel'in arsasını satışa çıkardı. İhalesi 25 Ekim'de gerçekleşecek arsanın satış bedeli 26 milyon 990 bin 500 TL olarak belirlendi.

Karaderili Grup'tan Yalova’ya 5 yıldızlı 2.200 yataklı otel!

Yalova’ya 5 yıldızlı 2.200 yataklı yeni bir otel geliyor. Karaderili Grup Başkanı Orhan Karaderili, otelde yılda 700 bin yabancı turist ağırlayacaklarını söyledi.

Orhan Karaderili'den turizmde yatırıma devam mesajı!

Karaderili Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Karaderili, Bodrum’da Mio Mare adıyla ikinci otel yatırımını planlandığı tarihte faaliyete geçirdiklerini belirtti.

Karaderili Group Yalova'da otel yapıyor!

Yalova'ya saray konseptinde termal otel yapan Karaderili Group, talep üzerine 12 adet kral dairesi yaptı. Orhan Karaderili, "Ortadoğu'dan ilgi yüksek. İlk kez, gecesi 10 bin euro olan 12 adet kral dairesi yaptık" dedi

Orhan Avcı: DreamGarden ile Adana'da beş yıldızlı otel konforu yaşatmak istiyoruz!

Yurtiçi ve dışında birçok projeye imza atan Halil Avcı Şirketler Grubu, 36 yıllık deneyimi ile faaliyet gösteriyor. Orhan Avcı, DreamGarden projeleri ile Adana'da yeni konutlar yapmaya hazırlandıklarını bildirdi.

Trabzon'da dönüşüm için 7 otel yıkılıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yıkımlara devam edildiğini belirtti. Trabzon'da dönüşüm için 7 otel yıkılıyor...

Laz müteahhit Orhan Aydoğan Princess Otel’in kumarhanesini müzik stüdyosuna çevirdi!

Maslak’taki eski Princess Otel’in kumarhanesini 500 bin Euro yatırımla dünyada bir benzeri daha olmayan müzik stüdyosuna çeviren ‘laz müteahhit’, yüksek teknoloji sistemleri yerli-yabancı işadamlarına ve sanatçılara satıyor...

Selçuk halkı 200 bin metrekare yeşil alan kazandı!

Pamucak'ta Selçuk halkı tarafından Tatlısu olarak bilinen bölgedeki köprüden Princess Otel'e kadar olan yolun batısında kalan alan Selçuk Belediyesi'nin imar planlarına yeşil alan olarak kaydedildi...

Princess Otel orhan aydoğan Haberi

Princess Otel orhan aydoğan

Maslak’taki eski Princess Otel’in kumarhanesini 500 bin Euro yatırımla dünyada bir benzeri daha olmayan müzik stüdyosuna çeviren ‘laz müteahhit’, yüksek teknoloji sistemleri yerli-yabancı işadamlarına ve sanatçılara satıyor.


Orhan Aydoğan... Bir çok Karadenizli gibi baba mesleği müteahhitliği seçen Rizeli bir inşaatçı. Ancak çocuk yaşta dayısının dinlediği plakların da etkisiyle müzik sevgisi zamanla hobisini iş olarak seçmesine neden oldu. 60 farklı marka ve 1.300 metrekare alanda kurduğu müzik stüdyosunda bir çok pahalı yüksek teknoloji ürün satıyor. Yabancı müşterilerinin yanı sıra Kenan İmirzalıoğlu, Sezen Aksu, Roberto Carlos gibi birçok ünlünün de yer aldığı Extreme Audio,’da bir çok şarkıcı da albümlerini dolduruyor. Orhan Aydoğan “Cep telefonlarımızdan, mp3 player’larımızdan, televizyondan ya da bilgisayardan ne yazık ki gerçek müziği dinleyemiyoruz. O yüzden laz müteahhitin biri böyle...