25 / 07 / 2024

Prizma İnşaat kayyum

Prizma İnşaat kayyum

Tokat'ta FETÖ/PDY’ye yönelik yapılan soruşturma kapsamında, Tokat Sulh Ceza Hakimliği tarafından Ceza Muhakemesi Kanunu’nun ilgili maddesi gereğince 7’si eğitim şirketi, 4’ü ise ticari şirket olmak üzere toplam 11 şirkete kayyum atandı.

Prizma Taahhüt Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prizma Taahhüt Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Turan Bozkurt tarafından kuruldu.

TMSF, İnanlar İnşaat'ın 138 gayrimenkulünü satıyor! Fiyatı dudak uçuklattı! 

TMSF, kayyum olarak atandığı İnanlar İnşaat'a ait çeşitli şehirlerde yer alan gayrimenkullerini toplu olarak satışa sundu. 138 gayrimenkulün toplam muhammen bedeli 206 milyon Türk Lirası olarak açıklandı. İhalenin son teklif günü de belli oldu. 

TMSF, İnanlar İnşaat 144 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü 230.1 milyon TL'ye satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) kayyum olarak atandığı İnanlar İnşaat 144 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, 230 milyon 100 bin Türk Lirası muhammen tutarla satışa sunuldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

İnanlar İnşaat'a kayyum talebi!

İnanlar İnşaat'ın sahibi Serdar İnan hakkında yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında, şirkete kayyum atanması talep edildi.

Yiğit İnşaat'a kayyum atandı!

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Yiğit İnşaat, Sancarlar Mobilya ve Akaryakıt, Çobanlar A.Ş. ile Saraçoğlu şirketlerine kayyum atandı.

Doğu Karadeniz İnşaat Malzemeleri şirketine kayyum atandı!

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında 3 şirkete kayyum atandı. Başvuruyu değerlendiren hakimlik, Doğu Karadeniz İnşaat Malzemeleri şirketine de kayyum atanmasına karar verdi.

Ertur Mühendislik İnşaat ve Erfa Mühendislik İnşaat'a kayyum!

Anadolu 5. Sulh Ceza Hakimliğinin kararıyla Kaynak Holding ile ticari faaliyet içinde olduğu tespit edilen Ertur Mühendislik İnşaat ve Erfa Mühendislik İnşaat'a kayyum atandı.

Prizma Uzay Sistem İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prizma Uzay Sistem İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Bilal Kaya tarafından 10 bin TL sermaye ile 7 Nisan'da Ümraniye, Çamlık Mahallesi, Pamuk Sokak Kaçkar Park Plaza'da kuruldu.

Sivas Pazarlama ve İnşaat Turizm A.Ş.'ye kayyum atandı!

Sivas Sulh Ceza Hakimliğince Ceza Muhakemesi Kanunu'nun ilgili maddesi gereğince kayyum olarak atanan kişiler, polis ekipleri eşliğinde Pazarlama ve İnşaat Turizm A.Ş. başta olmak üzere 3 şirket binasına geldi.

Elit Prizma Çelik Konstrüksiyon Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit Prizma Çelik Konstrüksiyon Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aykut Demiral, Ahmet Aksu, Tuncay Çalışkan ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Arnavutköy, Haraççı Mahallesi'nde kuruldu.

Ukra İnşaat'ın patronu Atila Yavuz, Ukra City arsa sahipleri ile toplanıyor!

Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atila Yavuz, Ukra City arsa sahipleri ile Haziran ayında bir toplantı gerçekleştirecek. Kayyum katılımının da beklendiği toplantıda Yavuz ve Ukra City arsa malikleri bir durum değerlendirmesi yapacak. İşte detaylar...

Prizma Dizayn Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prizma Dizayn Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Büşra Yavuz tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Nisan 2014 tarihinde Kurtköy'de kuruldu.

Prizma İnşaat kayyum Haberi

Prizma İnşaat kayyum

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Tokat'ta kayyum atanan 11 şirket, Düzce'de 17 şirket Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’na (TMSF) devredildi.


Tokat'ta FETÖ/PDY’ye yönelik yapılan soruşturma kapsamında, Tokat Sulh Ceza Hakimliği tarafından Ceza Muhakemesi Kanunu’nun ilgili maddesi gereğince 7’si eğitim şirketi, 4’ü ise ticari şirket olmak üzere toplam 11 şirkete kayyum atandı.


Kayyum atanan Burç Özel A.Ş., Selçuklu Özel Eğitim Merkezi A.Ş., Erbaa Gökkuşağı Özel Eğitim A.Ş., Niksar Melikgazi Eğitim A.Ş., Turhal Dantela Özel Eğitim A.Ş., Zile Sistem Eğitim A.Ş., Reşadiye Çağlayan A.Ş., Dinç Plaza A.Ş., Dimteks A.Ş., Pırlanta Kuyumculuk A.Ş. ve Prizma inşaat A.Ş. Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’na devredildi.


DÜZCE’DE DE 17 ŞİRKET

Düzce merkezli 17 şirket Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’na devir edildi, kayyum atandı. Kararı, Düzce Sulh Ceza Hakimliği...