04 / 07 / 2024

Profesör Emlak İnşaat adres 

Profesör Emlak İnşaat adres 

Profesör Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile İlker Esen tarafından kuruldu.

İkizler Hazır Beton İnşaat Emlak Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkizler Hazır Beton İnşaat Emlak Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile M. Emirhan Köstek tarafından kuruldu.

Aziz Emlak Yatırım İnşaat Otomotiv Elektronik İmalat Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Aziz Emlak Yatırım İnşaat Otomotiv Elektronik İmalat Pazarlama Anonim Şirketi Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muharrem Sandıkçıoğlu ve Ceyda Battal ortaklığında kuruldu.

Karakayalar Geri Dönüşüm Ambalaj Orman Ürünleri İnşaat Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karakayalar Geri Dönüşüm Ambalaj Orman Ürünleri İnşaat Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Akın tarafından kuruldu.

Pera Emlak İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Pera Emlak İnşaat Limited Şirketi Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Ercan tarafından kuruldu.

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 90 bin TL sermaye bedeli ile İlker Doğan, Kadir Çitil ve Süleyman Çağrı Avcu ortaklığında kuruldu.

Kuşadası Grup Geri Dönüşüm Orman Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuşadası Grup Geri Dönüşüm Orman Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Dilber Çatılı tarafından kuruldu.

İnternational Secure İnvestments Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnternational Secure İnvestments Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da Stepan Spırıdonov, Andreı Shkola ve Ekaterına Spırıdonova ortaklığında kuruldu.

Nowaco İstanbul Emlak Yatırım İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nowaco İstanbul Emlak Yatırım İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Mujo Selımovıc tarafından kuruldu.

Ettır Grup İnşaat Ve Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ettır Grup İnşaat Ve Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Mustafa Alı Ettır tarafından kuruldu.

Anatolian Gayrimenkul Yatırım Emlak İnşaat Limited Şirketi Kuruldu!

Anatolian Gayrimenkul Yatırım Emlak İnşaat Limited Şirketi İbrahim Halil İstemez, Özlem Bilici ve Serkan Kocaaslan ortaklığında kuruldu.

Shan Yatırım İnşaat Emlak Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Shan Yatırım İnşaat Emlak Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Shan Yatırım İnşaat Emlak Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkesi Sarıyer'de yapıldı. 

Rodin Emlak İnşaat Gıda Turizm Temizlik Nakliyat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rodin Emlak İnşaat Gıda Turizm Temizlik Nakliyat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Koç tarafından kuruldu.

Akyapı Yatırım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyapı Yatırım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda 500 bin TL sermaye bedeli ile  Çağrı Genç tarafından kuruldu.

Profesör Emlak İnşaat adres  Haberi

Profesör Emlak İnşaat adres 

Profesör Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile İlker Esen tarafından kuruldu.

Profesör Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1- Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 2- Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 3- Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkan, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. 4- Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek 5- Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alimi, satımı, pazarlamasını yapmak 6- Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı,...