06 / 05 / 2024

Profilo AVM nerede

Profilo AVM nerede

Geçen Ağustos ayında Şişli'deki Profilo AVM'nin yıkım kararı alınmıştı. Aradan geçen yedi aylık süreç içinde yıkım kararı uygulanmadı.

Profilo AVM, 150 milyon dolara alıcı arıyor!

İstanbul'un en eski alışveriş merkezlerinden Profilo, 150 milyon dolara alıcı arıyor. Konumu nedeniyle inşaatçılar merkezle ilgileniyor. Alışveriş merkezinin satışında Kamhi Ailesi'nin borçlarının etkili olduğu iddia ediliyor.

Profilo AVM satılıyor!

1998 yılında açılan ve duayen sanayici Jak Kamhi’nin şirketi Profilo Sanayi tarafından işletilen Profilo Alışveriş Merkezi, son yıllarda bölgede açılan yeni alışveriş merkezleriyle rekabette zorlanmaya başlamıştı.

İŞ GYO Profilo AVM'nin 2023 yıl sonu değeri 1.5 milyar TL'yi aştı!

İŞ GYO tarafından Profilo AVM'nin 2023 yıl sonu değerine ilişkin rapor yayımlandı. Profilo AVM'nin 2023 yıl sonu değeri 1.5 milyar TL'yi aştı. 

Mecidiyeköy'deki Profilo AVM'nin yıkım tarihi belli oldu! Yerine büyük konut projesi yapılacak!

İstanbul'un en eski AVM'si olan Şişli'nin Mecidiyeköy Mahallesi'ndeki Profilo AVM yıkılıyor. Yerine ise dev rezidans projesinin yapılacağı söyleniyor. 

Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi nerede, dükkan fiyatları ne kadar?

Ankara'da TRinvest tarafından inşa edilen Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi'nde satışlar devam ediyor. Peki, Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi nerede, dükkan fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Profilo KM8610HTR ısı pompalı kurutma makinesinin teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Profilo, yeni evlenecek çiftlere ve evine kurutma makinesi almak isteyenlere özel KM8610HTR ısı pompalı kurutma makinesini satışa çıkardı. Bu ürünün tüm teknik özellikleri Profilo’nun resmi internet sitesinde yayımlanırken, ürünün en uygun nerede satıldığı da merak konusu oldu.

Kırışık azaltma opsiyonlu Profilo KM961RCTR kurutma makinesinin özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Profilo, son yılların en gözde beyaz eşya ürünü haline gelen ve sınıfının en iyileri arasına girecek bir kurutma makinesi üretti. Son teknolojik özelliklerle ürettiği, kırışık azaltma opsiyonunun ve ısı pompasının bulunduğu KM961RCTR kurutma makinesine ilişkin tüm detayları sizin için derledik.

Artaş Grubu'ndan Mecidiyeköy'e yeni proje! Yerine konut yapılacak Profilo AVM yıl sonunda yıkılıyor!

Artaş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Mecidiyeköy’de yer alan ve devraldıkları Profilo AVM'nin yerinde gayrimenkul projesi hayata geçireceklerini söyledi. İşte ayrıntılar...

İş GYO Profilo AVM'deki 60 bağımsız bölümün değerini açıkladı!

İş GYO tarafından Profilo AVM için 21 Haziran 2023 tarihinde hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayımlandı. Peki Profilo AVM'deki 60 adet bağımsız bölümün değeri ne kadar?

Profilo BM4321EG bulaşık makinesi kaç TL, en ucuz nerede? İşte fiyat listesi... 

Etkili fonksiyonları ile öne çıkan Profilo BM4321EG bulaşık makinesi, 13 kişilik kapasite ve 4 yıkama programına sahiptir. Peki Profilo BM4321EG bulaşık makinesinde hızlı yıkama kaç dakika? İşte detaylar...

Profilo BD2155WFNN No Frost Buzdolabı ne kadar, en uygun nereden alınır? 17 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Üstten donduruculu Profilo BD2155WFNN No Frost Buzdolabı, geniş iç hacmi, gelişmiş teknolojisi ve uygun fiyatı ile öne çıkıyor. Peki, Profilo BD2155WFNN, en ucuz nerede, özellikleri ne? İşte detaylar...

Profilo BM5221MA Bulaşık Makinesi kaç TL, en uygun nerede? 24 Mart 2023 fiyat listesi...

Profilo BM5221MA Bulaşık Makinesi, ayarlanabilen üst sepet yüksekliği ile büyük tencere ve tavalara ekstra yer sağlar. Bir yıkamada 9,5 litre su kullanır. Peki, Profilo BM5221MA Bulaşık Makinesi, ne kadar elektrik harcar? Profilo BM5221MA kaç programlı? 

Profilo CGA242X1TR Çamaşır Makinesi ne kadar, özellikleri neler? 24 Mart 2023 fiyat listesi...

Profilo CGA242X1TR, suda bekletme opsiyonu sayesinde zorlu lekelere meydan okuyor. SilentPlus Motoru sessiz ve ekonomik çalışarak 10 yıl garanti sunuyor. Peki, Profilo CGA242X1TR Çamaşır Makinesi en uygun nerede? İşte detaylar...

Profilo Yedi Çekmeceli Derin Dondurucu en uygun fiyata nerede satılıyor? İşte Profilo 9 Mart 2023 fiyat listesi

Dondurucu arayışı içinde olanlar için Profilo yedi çekmeceli derin dondurucu Hepsi burada internet sitesinde en uygun fiyatıyla meraklılarını bekliyor. Peki yedi çekmeceli derin dondurucu ne kadara satılıyor? 

Profilo Isı Pompalı Kurutma Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 21 Şubat 2023 fiyat listesi

Profilo ısı pompalı kurutma makinesi, gelişmiş program özelliğine ve kırışıklık azaltma seçeneğine sahip olmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor.Yüksek enerji verimliliği ile doğa dostu olan Profilo kurutma makinesi 8 kg bir hacme sahiptir. 

Profilo AVM nerede Haberi

Profilo AVM nerede

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında Şişli Belediyesi Meclisi'nde Profilo AVM'nin kaçak katlarının yıkılmasına ilişkin karar alındı. Ancak bu yıkım karar, aradan geçen yedi aylık süre içinde hala uygulanmadı. Benzer şekilde kaçak katlar yapıldığı iddia edilen Cevahir AVM ile ilgili gecikmeden savcılığa suç duyurusunda bulunan ve ilgililer hakkında da soruşturma başlatan Şişli Belediyesi'nin, Profilo AVM konusunda sessiz kalması soru işaretlerinin yanı sıra çeşitli iddialara da yol açıyor. 


Encümen kararları uygulanmadı 

Mecidiyeköy Mahallesi Gülbahar Caddesi Cemal Sair Sokak'ta bulunan Profilo AVM'ye ait 2410 ada 246 parsel üzerindeki 12 bağımsız kattan oluşan kat otoparkının son 3 katının projeye aykırı olarak kaçak ofis ve dükkânlara dönüştürüldüğü ve çeşitli firmalara yüksek fiyatlarla kiralandığı iddia edilmişti. Gazetemizin manşete taşıyarak konuyu gündeme getirmesinin ardından Şişli Belediyesi, 11 Ağustos 2016'daki...