12 / 05 / 2024

Profilo çamaşır makinelerinde indirim

Profilo çamaşır makinelerinde indirim

Beyaz eşyanın sevilen adresi Profilo çamaşır makinelerine şimdi Hepsiburada.com güvencesiyle sahip olma fırsatınız var hem de yüzde 7 indirimli. Peki, Profilo çamaşır makineleri ne kadar? İşte 9 Ekim 2022 fiyat listesi…

Beko'dan seçili 10 Kg Çamaşır Makinelerinde Oliz'e özel indirim kampanyası!

Beko'dan ekim ayına özel yine güzel bir kampanya sunuyor. Beko seçili 10 Kg Çamaşır Makinelerinde Oliz'e özel indirim fırsatı sunuyor. Beko çamaşır kaminesinin kampanyanın detayları...

Arçelik'ten ekim ayına özel 11 kg çamaşır makinesinde indirim fırsatı!

Arçelik, çamaşır makinesi isteyenlere özel çok konuşulacak bir kampanya başlattı. Bu kapmaya kapsamında 11 kg çamaşır makinelerinde indirin fırsatı sunuyor. Kampanya 1-15 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanyadan sadece 1 kez yararlanabilir ve stoklarla sınırlıdır.

Profilo CGA242X1TR çamaşır makinesinde son dakika indirimi! Resmen başladı!

Profilo’dan hem güvenilir ve hem de uzun ömürlü çamaşır makinesi arayanlara çifte haber geldi. CGA242X1TR çamaşır makinesini satışa çıkaran Profilo, aynı zamanda, bu üründe yeni üyelere özel yüzde 5 indirim imkânının olduğunu açıkladı.

Profilo CGA252Z0TR çamaşır makinesi ağustosa özel fiyatla satışa çıktı!  

Beyaz eşya denildiğinde akla ilk gelen üreticilerden biri olan Profilo, evlerin olmazsa olmaz beyaz eşyalarından çamaşır makinesi konusunda resmen bir devrim yaptı. Profilo, son teknolojik özelliklerle donattığı CGA252Z0TR çamaşır makinesini ağustosa özel fiyatla görücüye çıkardı.

Arçelik'ten indirim fırsatı! Çamaşır makinelerinde fiyatlar düştü! 18 Haziran 2023 fiyat listesi...

Su ve enerji tasarrufu sağlayarak yarı zamanda daha etkili ve verimli yıkama yapan Arçelik Aquatouch Teknolojili çamaşır makinelerinde 2.000 TL indirim fırsatı haziran ayı sonuna kadar devam edecek. Peki, Aquatouch Teknolojili Çamaşır Makineleri ne kadar?

Profilo CMU12T91TR Çamaşır Makinesi Teknosa’da 3 ve 6 taksit imkânıyla satışa sunuldu!

Profilo, çamaşırlarını güvenle yıkamak isteyen tüketiciler için son teknolojiyle donattığı CMU12T91TR 9 KG 1200 Devir Çamaşır Makinesi’ni tanıttı. Teknosa ise bu çamaşır makinesini3 ve 6 taksit imkânıyla satışa çıkardı.

 Samsung çamaşır makinesi kaç TL? en uygun nerede? 14 Haziran 2023 fiyat listesi...

Çamaşır makinelerinde en verimli temizlik en beyaz çamaşırlar ev hanımlarının bir çamaşır makinesinden en verimli almak istediği özellik. Samsung bu beklentinizi en profesyonel olarak karşılığını veriyor. Peki Samsung çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Samsung çamaşır makinelerinde çarpıcı fiyatlar; Bakmadan çamaşır makinesi almayın

Samsung çamaşır makineleri ne kadar, kaç TL? İşte Samsung çamaşır makinelerinin güncel fiyat listesi...

Arçelik 9 kg çamaşır makinelerinde 3 bin TL indirim fırsatı! 17 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Bu fırsat kaçmaz! Arçelik, seçili 9 kg çamaşır makinelerinde indirime gitti. Peki, indirime giren Arçelik çamaşır makineleri hangileri? Arçelik çamaşır makineleri ne kadar? İşte 17 Mayıs 2023 fiyat listesi…

Profilo CGA2520XTR Çamaşır Makinesi en ucuz bu adreste! 13 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Yüksek devir ve geniş iç hacim özellikleri ile öne çıkan Profilo CGA2520XTR Çamaşır Makinesi, leke uzmanı ve suda bekletme opsiyonu sayesinde çamaşırlara zarar vermeden etkin temizlik sağlar. Peki, Profilo CGA2520XTR Çamaşır Makinesi kaç TL? 

Bosch buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinesinde indirim! 2 Mayıs 2023 fiyat listesi

Kaliteli ve dayanıklı beyaz eşyanın adresi Bosch, seçili buzdolabı, bulaşık ve çamaşır makinelerinde indirim başlattı. Eğer siz de yeni beyaz eşyaya ihtiyaç duyuyorsanız, Bosch’un kampanyasına göz atmadan karar vermeyin.

Profilo CGA252X0TR C Sınıfı 10 Kg Yıkama 1200 Devir Çamaşır Makinesi ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Profilo Çamaşır Makinesi, Leke Uzmanı, Dengesiz Yük Kontrolü ve çeşitli yıkama fonksiyonları ile 10 kg çamaşırı tek seferde yıkar. Peki cihazın diğer özellikleri neler?

Arçelik'ten cazip indirim! Çamaşır makinesi almayı düşünenler mutlaka baksın! 11 Nisan 2023 fiyat listesi…

Türkiye’nin lider beyaz eşya markası Arçelik'ten 7, 8, 9 ve 10 kilogram kapasiteye sahip, seçili çamaşır makinelerinde Oliz'e özel indirim. Peki, Arçelik'te hangi çamaşır makineleri indirimli satılıyor? Arçelik 10 kiloluk çamaşır makinesi kaç TL? İşte detaylar...

Profilo çamaşır makinelerinde indirim Haberi

Profilo çamaşır makinelerinde indirim

Beyaz eşyanın sevilen adresi Profilo çamaşır makinelerine şimdi yüzde 7 indirimli fiyata sahip olabilirsiniz.

Türkiye’de online satışın güvenilir adresi olan Hepsiburada.com, Profilo marka sevilen çamaşır makinesinde indirime gitti. Profilo çamaşır makinelerinde bulunan yeni nesil suda bekletme opsiyonu, inatçı lekelerden zahmetsizce kurtulmak için otomatik bir suda bekletme çözümü sunuyor.

Ayrıca bu son teknoloji çamaşır makinelerinde leke uzmanı opsiyonu, en inatçı 4 lekeden zahmetsizce kurtulmanıza yardımcı olur. Kalabalık evlerde fazlasıyla ihtiyaç duyulan ekstra ekle ile makinenizi çalıştırdıktan sonra unuttuğunuz çamaşırları ekleyebilirsiniz.

Peki, indirimli Profilo çamaşır makinesi ne kadar?  İşte 9 Ekim 2022 fiyat listesi…

PROFİLO ÇAMAŞIR MAKİNESİNİN ÖZELLİKLERİ VE İNDİRİMLİ SATIŞ FİYATI

Köpük tarama sistemi Dengesiz yük kontrolü Kendi kendini temizleyen deterjan çekmecesi Köpük ikaz Çocuk kilidi Sesli uyarı sistemi Metal kapı menteşesi Özel tasarımlı, çelik görünümlü mıknatıslı kapak Sıkma verimlilik sınıfı:...