09 / 05 / 2024

profilo da buzdolabına indirim

profilo da buzdolabına indirim

Profilo'da Alttan Donduruculu Buzdolabı Ayın İndirimi kampanyasıyla satışta. Peki Alttan Dondurucu Buzdolabı kaç TL? Fiyatları ne kadar oldu? İşte 24 Nisan 2022 ürün ve fiyat listesi...

Avrupakent GYO karın yüzde 50'sini dağıtacağına esas sözleşmede resmen yer verdi!

Avrupakent GYO halka arz oluyor. Şirket, karın yüzde 50'sini pay sahiplerine en çok üç taksitte nakden dağıtılacağını şirket esas sözleşmesinde açıkladı. İşte o madde...

Alanya’da emlak sektöründe zararına satışlar yapılıyor!

Emlak sektörünün büyük bir darbe aldığını belirten Trust United Emlak sahibi Durmuş Özgen, Alanya’da zararına satışların başladığını söyledi. Özgen, emlak sektöründe fiyatların çok geri geldiğini belirtti.

Çift soğutma sistemli Grundig GKND 5600 I No-Frost çift kapılı buzdolabı ne kadar? En uygun nerede satılıyor?

Grundig, son teknolojik özelliklerle donattığı ve iki soğutma sisteminin bulunduğu GKND 5600 I No-Frost çift kapılı buzdolabını görücüye çıkardı. Buzdolabına ilişkin tün detayları ve teknik özellikleri de paylaşan Grundig’in bu ürünü en uygun nerede satış çıkardığı merak konusu oldu.

Tarımda üretici enflasyonunda sert yükseliş! Gıda fiyatlarına yeni zamlar mı geliyor?

TÜİK tarımda üretici enflasyonunu yıllık yüzde 62,48, aylık yüzde 8,03 olarak açıkladı. Tarımda üretici enflasyonundaki yükseliş gıda fiyatlarına yeni zamlar mı geliyor? sorusunu gündeme taşıdı.

Buzdolabı almak isteyenlere müjde! Bosch 674532 MB no frost buzdolabına tam 3 bin 500 TL indirim geldi!

Bosch’tan evlerin en temel beyaz eşyaları arasında yer alan buzdolabı almak isteyenlere indirim müjdesi geldi. Bosch, 674532 MB no frost buzdolabın alana tamı tamına 3 bin 500 TL indirim uygulayacağını duyurdu.

1 TL'yi buzdolabına koydu... Sonrasında çıkardığında gözlerine inanamadı... Siz de hemen 1 TL'yi buzdolabına koyun

Buzdolabına 1 TL koyan adam bu yöntemle çok önemli bir şeyi öğrendi. Siz de 1 TL'yi buzdolabınıza koyarak bu yöntemle önemli bir durumu tespit edebilirsiniz.

Profilo toz torbasız elektrikli süpürgede kaçırılmayacak fiyat!

Evlerin adeta vazgeçilmez elektronik eşyalarından olan torbasız elektrikli süpürge, Profilo’da uygun fiyatla satışa çıktı. Profilo, bu kapsamda, torbasız elektrikli süpürgeye ilişkin teknik detayları ve fiyatı paylaştı.

Buzdolabı almak isteyenlere müjde! Profilo BD2156LFXN Üstten Donduruculu Buzdolabı’nda kaçırılmayacak fiyat!

Tüm beyaz eşya üreticileri, çeşitli buzdolapları üreterek cazip fiyatlarla müşterilerinin karşısına çıkıyor. Bu kapsamda, Profilo da son teknolojiyle donatılan BD2156LFXN Üstten Donduruculu Buzdolabı’nı satışa çıkardı.

Beko'dan büyük fırsat! Buzdolaplarında 3.000 TL'ye varan indirim! 18 Haziran 2023 fiyat listesi...

Beko, 16 - 30 Haziran 2023 tarihleri arasında 70 cm genişlikteki no frost buzdolaplarına 3.000 TL’ye varan indirim uygulayacak. Peki, Beko'da buzdolabı fiyatları ne  kadar oldu? İşte 70 cm Beko buzdolaplarının indirimli fiyatları...

Evlenenler yada evini yenileyenler bu habere dikkat! Profilo'da ankastre cam set kampanyası!

Profilo'dan 'oh be profilo varmış' dedirten bir kampanya daha. Ankastre Cam Set alışverişlerinizde, Profilo Ankastre Mikrodalga Fırınlar 1.599 TL! Haziran ayı için çıkan kampanyadan faydalanmak için acele edin.

Profilo’da ankastre cam set alana seçili bulaşık makineleri 6.400 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı!

Beyaz eşya denildiği zaman akla ilk gelen markalardan biri olan Profilo, büyük bir kampanya düzenlediğini duyurdu. Profilo, ankastre cam set alana BMA5162EG Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi başta olmak üzere seçili bulaşık makinesinin 6.400 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğunu paylaştı.

Hane halkı bütçesinde en fazla pay gıda harcamasına ayrıldı: Tüketim harcamalarında gıda payı yükseldi! 

Hanehalklarının tüketim amaçlı yaptığı harcamalar içinde gıda harcamalarının payının arttığı belirlendi. İşte TÜİK tarafından açıklanan o rakamlar...

Vestfrost buzdolabı Hepsi Burada'da uygun fiyata

Hepsi Burada, internet sitesinde yayınladığı beyaz eşya kampanyaları ile gündeme geldi. Şimdi de Vestfrost VF 90 90 lt büro tipi mini  buzdolabına uyguladığı indirim ile vatandaşın ilgisini çekti. İşte 08 Haziran 2023 fiyat listesi

profilo da buzdolabına indirim Haberi

profilo da buzdolabına indirim

Beyaz eşya alımında en çok tercih edilen markalardan olan Profilo, ürünlerini satışa çıkarmaya devam ediyor. "Ayın İndirimi" başlığı adı altında satışa sunulan alttan donduruculu buzdolabına Profilo'dan 1000 TL'lik indirim geldi. Siz de indirimden faydalanmak istiyorsanız tek yapmanız gereken Profilo'ya uğramak.

NoFrost teknolojisi ile zaman ve enerji tüketen çözdürme işlemine gerek kalmayan alttan donduruculu buzdolabı, ExtraFresh çekmecesi ile meyve sebzelerinizin tazeleğini uzun süre korur. Ayrıca BigBox çekmecesi dondurulmuş büyük gıdalar için size yeterli alan sunar. Led aydınlatma ve optimum konumu sayesinde soğutucu içerisinde aydınlık bir ortam sağlayan bu buzdolabı, 88 kg ağırlığında. Beyaz renk seçeneği olan bu ürünün 4 adet rafı var.

Peki alttan donduruculu buzdolabı kaç TL? İşte 24 Nisan 2022 ürün ve fiyat listesi...
 

GENEL ÖZELLİKLER
Dijital Ekran: Yok
Buzdolabı...