09 / 05 / 2024

profilo da buzdolapları ne kadar

profilo da buzdolapları ne kadar

Profilo'da Alttan Donduruculu Buzdolabı Ayın İndirimi kampanyasıyla satışta. Peki Alttan Dondurucu Buzdolabı kaç TL? Fiyatları ne kadar oldu? İşte 24 Nisan 2022 ürün ve fiyat listesi...

Profilo KM8610HTR ısı pompalı kurutma makinesinin teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Profilo, yeni evlenecek çiftlere ve evine kurutma makinesi almak isteyenlere özel KM8610HTR ısı pompalı kurutma makinesini satışa çıkardı. Bu ürünün tüm teknik özellikleri Profilo’nun resmi internet sitesinde yayımlanırken, ürünün en uygun nerede satıldığı da merak konusu oldu.

Aynı anda üç yemek pişirme özelliğinin bulunduğu Profilo FRMA425B ankastre fırının fiyatı açıklandı!

Profilo, aynı anda üç tepsi yemeği tatları birbirine karışmadan pişirme özelliğinin bulunduğu FRMA425B ankastre fırını satışa çıkardı. Ürün için makul bir fiyat belirleyen Profilo, aynı zamanda ürünün teknik özelliklerini ve tüm detaylarını da paylaştı.

Profilo PSU7HIJ toz torbalı süpürge ek garanti ve bakım fırsatlarıyla satışa çıktı!

Profilo elektrikli süpürge almak isteyenler için uygun fiyatlı PSU7HIJ toz torbalı süpürgeyi satışa sundu. Aynı zamanda, ek garanti ve bakım fırsatı imkânı da sunan Profilo, birçok kredi kartına taksit seçeneğinin de bulunduğunu paylaştı.

Profilo’dan klima almak isteyenlere müjde! KSX12VW30N klimada şaşırtan fiyat!

Profilo, yaz sıcaklarının adeta kavurduğu şu günlerde KSX12VW30N klimayı cazip fiyatla satışa sundu. Klimanın tüm detaylarını ve teknik özelliklerini resmi internet sitesinden paylaşan Profilo, müşterilerin online ya da fiziki mağazalardan bu ürüne ulaşabileceklerini duyurdu.

Trendyol, Profilo PSU5LU1 Elektrikli Toz Torbalı Süpürge’yi adeta dip fiyattan satmaya başladı!

Trendyol ve Profilo, resmen güçlerini birleştirerek PSU5LU1 Elektrikli Toz Torbalı Süpürge’yi en uygun fiyattan satışa sundu. Trendyol, aynı zamanda, bu süpürgeyi alımlarda bir yıllık ve iki yıllık ek garanti fırsatlarının bulunduğunu da duyurdu.

Profilo toz torbasız elektrikli süpürgede kaçırılmayacak fiyat!

Evlerin adeta vazgeçilmez elektronik eşyalarından olan torbasız elektrikli süpürge, Profilo’da uygun fiyatla satışa çıktı. Profilo, bu kapsamda, torbasız elektrikli süpürgeye ilişkin teknik detayları ve fiyatı paylaştı.

Buzdolabı almak isteyenlere müjde! Profilo BD2156LFXN Üstten Donduruculu Buzdolabı’nda kaçırılmayacak fiyat!

Tüm beyaz eşya üreticileri, çeşitli buzdolapları üreterek cazip fiyatlarla müşterilerinin karşısına çıkıyor. Bu kapsamda, Profilo da son teknolojiyle donatılan BD2156LFXN Üstten Donduruculu Buzdolabı’nı satışa çıkardı.

Beko'dan büyük fırsat! Buzdolaplarında 3.000 TL'ye varan indirim! 18 Haziran 2023 fiyat listesi...

Beko, 16 - 30 Haziran 2023 tarihleri arasında 70 cm genişlikteki no frost buzdolaplarına 3.000 TL’ye varan indirim uygulayacak. Peki, Beko'da buzdolabı fiyatları ne  kadar oldu? İşte 70 cm Beko buzdolaplarının indirimli fiyatları...

Profilo CMU12T91TR Çamaşır Makinesi Teknosa’da 3 ve 6 taksit imkânıyla satışa sunuldu!

Profilo, çamaşırlarını güvenle yıkamak isteyen tüketiciler için son teknolojiyle donattığı CMU12T91TR 9 KG 1200 Devir Çamaşır Makinesi’ni tanıttı. Teknosa ise bu çamaşır makinesini3 ve 6 taksit imkânıyla satışa çıkardı.

Evlenenler yada evini yenileyenler bu habere dikkat! Profilo'da ankastre cam set kampanyası!

Profilo'dan 'oh be profilo varmış' dedirten bir kampanya daha. Ankastre Cam Set alışverişlerinizde, Profilo Ankastre Mikrodalga Fırınlar 1.599 TL! Haziran ayı için çıkan kampanyadan faydalanmak için acele edin.

Profilo’da ankastre cam set alana seçili bulaşık makineleri 6.400 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı!

Beyaz eşya denildiği zaman akla ilk gelen markalardan biri olan Profilo, büyük bir kampanya düzenlediğini duyurdu. Profilo, ankastre cam set alana BMA5162EG Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi başta olmak üzere seçili bulaşık makinesinin 6.400 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğunu paylaştı.

Samsung'da seçili buzdolapları dikey süpürge hediyeli! 15 Nisan 2023 fiyat listesi...

Samsung'un seçili buzdolapları şimdi 7.199 TL değerinde dikey elektrikli süpürge hediyeli. Markanın gardırop tipi buzdolabı modellerinde başlattığı kampanya ay sonuna kadar devam edecek. Peki, Samsung gardırop tipi buzdolabı fiyatları ne kadar?

Beko no frost buzdolaplarında 2.800 TL'ye varan indirim fırsatı! 10 Nisan 2023 fiyat listesi…

Beko'dan 406, 427 ve 477 litre hacme sahip seçili no frost buzdolaplarında Oliz'e özel indirim kampanyası. Peki, Beko'da hangi no frost buzdolabı modelleri indirimli satılıyor, fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

profilo da buzdolapları ne kadar Haberi

profilo da buzdolapları ne kadar

Beyaz eşya alımında en çok tercih edilen markalardan olan Profilo, ürünlerini satışa çıkarmaya devam ediyor. "Ayın İndirimi" başlığı adı altında satışa sunulan alttan donduruculu buzdolabına Profilo'dan 1000 TL'lik indirim geldi. Siz de indirimden faydalanmak istiyorsanız tek yapmanız gereken Profilo'ya uğramak.

NoFrost teknolojisi ile zaman ve enerji tüketen çözdürme işlemine gerek kalmayan alttan donduruculu buzdolabı, ExtraFresh çekmecesi ile meyve sebzelerinizin tazeleğini uzun süre korur. Ayrıca BigBox çekmecesi dondurulmuş büyük gıdalar için size yeterli alan sunar. Led aydınlatma ve optimum konumu sayesinde soğutucu içerisinde aydınlık bir ortam sağlayan bu buzdolabı, 88 kg ağırlığında. Beyaz renk seçeneği olan bu ürünün 4 adet rafı var.

Peki alttan donduruculu buzdolabı kaç TL? İşte 24 Nisan 2022 ürün ve fiyat listesi...
 

GENEL ÖZELLİKLER
Dijital Ekran: Yok
Buzdolabı...