05 / 05 / 2024

Proje Asya Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi adres

Proje Asya Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi adres

Proje Asya Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Aydın tarafından kuruldu.

Minha Proje Yapı Mimarlık Müşavirlik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minha Proje Yapı Mimarlık Müşavirlik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ali Köse tarafından kuruldu.

Layout Proje Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Layout Proje Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi KArtal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Setenay Tanrıkulu tarafından kuruldu.

Nun Proje Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Nun Proje Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sema Erdoğan tarafından kuruldu.

Ns Proje Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ns Proje Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da Nuran Şahinoğlu Çokay ve Sonay Aydın ortaklığında kuruldu.

Cey Proje Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Cey Proje Ve Mimarlık Limited Şirketi Sarıyer’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ceyhun Zorlu tarafından kuruldu.

Mer Tasarım Proje Yapı Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mer Tasarım Proje Yapı Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  150 bin TL sermaye bedeli  ile Merve Deliktaş tarafından kuruldu.

Lavenir Proje İç Mimarlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lavenir Proje İç Mimarlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nelab Hakımyaar ve Wesam Alsawadı ortaklığında kuruldu.

Proje 360 Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Proje 360 Mimarlık Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burçin Bakkalbaşıoğlu tarafından açıldı.

Atlas Çevresel Düzenleme Proje Uygulama Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Çevresel Düzenleme Proje Uygulama Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Subaşı tarafından kuruldu.

Proje Asya Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Proje Asya Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Aydın tarafından kuruldu.

Akustik Tasarım Proje ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Akustik Tasarım Proje ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Tohum tarafından kuruldu. 

Aktaşlar Proje Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Aktaşlar Proje Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Aktaş tarafından kuruldu.

Anabel Mimarlık İnşaat Proje Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Anabel Mimarlık İnşaat Proje Taahhüt Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Adem Gürbüz tarafından kuruldu. 

Proje Asya Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi adres Haberi

Proje Asya Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi adres

Proje Asya Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Aydın tarafından kuruldu. 

Proje Asya Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi konusu: 
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. A- Şirket, her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Her türlü arazi ölçümü, deformasyon ölçmeleri, plankote, hidrografik ölçmeler, yer altı ölçmeleri, konum belirlemeleri, Her türlü projelerin araziye uygulama işlerini yapmak, tapu ve kadastro teknik hizmetleri ve işlemlerini yürütmek. Yurt içinde ve yurt dışında her...