10 / 05 / 2024

Proje İmza Yapı iletişim

Proje İmza Yapı iletişim

Proje İmza Yapı Mühendislik Anonim Şirketi, Selami Aşkın Yönetim Kurulu Başkanlığı' nda 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Mayıs'ta Kadıköy, Eğitim Mahallesi, Ahsen Çıkmazı Sokak'ta kuruldu.

Yalmev Proje Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalmev Proje Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Yalçın tarafından kuruldu.

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ahmet Şanverdi tarafından kuruldu.

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ahmet Doğan tarafından kuruldu.

Proje Win Yapı İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Proje Win Yapı İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Pendik'te Doğukan Kılıç tarafından kuruldu.

Efor Proje İhracat Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişhane Şubesi açıldı!

Efor Proje İhracat Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişhane Şubesi bugün Beyoğlu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Zafer Duraker tarafından açıldı.

Dkm Tasarım Proje Ve Yapı Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Dkm Tasarım Proje Ve Yapı Hizmetleri Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Karataş tarafından kuruldu.

Bienka Proje Ve Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bienka Proje Ve Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli Burcu Kaya tarafından kuruldu.

Country Plus Trend'de 230 bin liraya! Yeni proje!

Country Plus Trend projesinde fiyatlar 230 bin liradan başlangıç gösteriliyor.  İzmir'de Seyrek Beldesi'nde hayata geçirilen proje FRH Yapı - Sertürk tarafından inşa ediliyor. 

Tesa Yapı Livza Zeytinburnu fiyatları!

Tesa Yapı Livza Zeytinburnu fiyatları daire seçeneklerine göre değişiklik gösteriyor. 2020 yılının Mayıs ayında teslimlerin yapılacağı proje Tesa Yapı tarafından yükseliyor. 

Efor Proje İhracat Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Efor Proje İhracat Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Antalya Boğaçay özel proje alanı yapımı ihalesi 5 Nisan'da!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konyaaltı İlçesi, Liman Mahallesinde bulunan 21523 ada 1, 2, 3 ve 4 parsel numaralı taşınmazlar üzerine İDARE tarafından onaylanacak Arsa satışı karşılığı Boğaçay Özel Proje Alanı Yapımı Projesine Uygun İnşaat ve düzenleme ihalesini 5 Nisan'da yapacak.

Novo Proje Uygulama Yapı Teknik İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Novo Proje Uygulama Yapı Teknik İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi bugün Kağıthane’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Aydın tarafından kuruldu. 

Mint Şişli proje fiyatları!

Mint Şişli proje fiyatları 338 bin TL'den başlıyor. 1+0'dan 2+1 lofta kadar konut seçeneklerine yer verilen proje Mint Yapı imzası taşıyor...

Proje İmza Yapı iletişim Haberi

Proje İmza Yapı iletişim

Proje İmza Yapı Mühendislik Anonim Şirketi, Selami Aşkın Yönetim Kurulu Başkanlığı' nda 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Mayıs'ta kuruldu. 

Proje İmza Yapı Mühendislik Anonim Şirketi iş konusu;-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat mühendisliği projelerinin yapılması ve yaptırılması, projelerinin tasdikinin yapılması ve yaptırılması, yapılmış bulunan projenin tadilat ve değişikliğinin yapılması ve yaptırılması, yurt içinde ve yurt dışında her türlü otel, motel, okul, banka, hastane, otogar, benzinlik, iş merkezi, plaza, konut ve diğer her türlü resmi ve özel yapı tasarımlarının yapılması, projelendirilmesi, onaylattırılması ve bu proje ve planların kontrolü ve kontrollüğünün yapılması ve yaptırılması. -Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak, bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat...