27 / 04 / 2024

Proje Müşavirlik İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adresi

Proje Müşavirlik İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adresi

Proje Müşavirlik İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Aydın Keleş Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Barbaros Mehmet Sağdıç Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 5 milyon TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Şişli'de kuruldu.

İnta Proje Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnta Proje Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Bilgin ve Tutku Bilgin ortaklığında kuruldu.

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Doğanay Gürbüz tarafından kuruldu.

Tag Yapı Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Makina Sanayi İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tag Yapı Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Makina Sanayi İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Talha Güven tarafından kuruldu.

Enwi Mühendislik Müşavirlik İnşaat Enerji Ticaret Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Enwi Mühendislik Müşavirlik İnşaat Enerji Ticaret Ve Taahhüt Anonim Şirketi Ataköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Azili tarafından kuruldu.

Özalt Geoteknik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Özalt Geoteknik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Özkaya ve Turgay Altay ortaklığında kuruldu.

Sc Desıgn Mühendislik Müşavirlik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sc Desıgn Mühendislik Müşavirlik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cesim Özcan ve Saygı Koçak ortaklığında kuruldu.

Node Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Node Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Sait Yılmaz ve Sedat Özdemir ortaklığında kuruldu.

Mbm Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mbm Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bozkurt tarafından kuruldu.

Cemaks Proje Mühendislik Danışmanlık Müşavirlik İnşaat Makina İthalat İhr.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Cemaks Proje Mühendislik Danışmanlık Müşavirlik İnşaat Makina İthalat İhr.Tic.Ltd.Şti. Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Aksu tarafından kuruldu.

Arbikon Yapı Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arbikon Yapı Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de İbrahim Yıldız tarafından kuruldu.

Lux Eurasy Mühendislik Mimarlık Proje Müşavirlik İnşaat Emlak Tur. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lux Eurasy Mühendislik Mimarlık Proje Müşavirlik İnşaat Emlak Tur. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de Bassırou Bande tarafından kuruldu.

Shm Taahhüt Proje Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Shm Taahhüt Proje Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de Mehmet Kalender tarafından kuruldu.

Shm Taahhüt Proje Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Shm Taahhüt Proje Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de Mehmet Fatih Kalender tarafından kuruldu.

Proje Müşavirlik İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adresi Haberi

Proje Müşavirlik İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adresi

Proje Müşavirlik İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Aydın Keleş Yönetim Kurulu Başkanlığı, Barbaros Mehmet Sağdıç Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Orhan İşikli Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 5 milyon TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Şişli'de kuruldu.


Proje Müşavirlik İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat işleri yapmak, yaptırmak, 2-Toplu konut inşaatları ve her türlü inşaat ihalelerine girer, alır, yapar, mevcut işlere iştirak eder, 3-İnşaat malzemeleri alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak, 4-Her türlü arsa,tarla alır satar ve kiralar.Bunların tevhit, ifraz işlemlerini yapar ve konusuna göre bütün resmi işlemlerini resmi makamlardan takip eder. 5-Hazır beton imali için tesisler kurmak, bu işte gerekli makine ve teçhizatı yurt içinden ve yurt dışından temin etmek, hazır beton dökümü işleri...