03 / 05 / 2024

Proje Turkuaz inşaat

Proje Turkuaz inşaat

Proje Turkuaz Seramik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kartal Şubesi, Şafak Barış Durmuş Şube Müdürlüğü'nde 750 bin TL sermaye ile 27 Haziran'da Kartal, Yakacık Çarşı Mahallesi'nde açıldı.

Otoskop 2 İzmir projesinin inşaatı başlıyor! 479 konutluk yeni proje!

S.S. İzmir Otoskop 2 Konut Yapı Kooperatifi'nin İzmir Gaziemir'de inşa edeceği yeni projesinin inşaat çalışmaları resmen başlıyor. 479 adet konutun yer alacağı proje 259 milyon 491 bin 759 TL'ye mal olacak.

Sakura Proje Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Sakura Proje Yapı İnşaat Anonim Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Küçük ve Yunus Yıldız ortaklığında kuruldu.

Duran Proje Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duran Proje Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Harun Duran ve Tacettin Duran ortaklığında kuruldu.

TOKİ Mersin projesinin inşaatı resmen başlıyor! Silifke'ye 447 konutluk dev proje geliyor! 

Toplu konut İdaresi Başkanlığı'nın Mersin projesinin inşaatı resmen başlıyor. Silifke'de hayata geçirilecek olan proje 444 milyon 258 bin 890 TL'ye mal olacak.

Adilhan Mimari Proje Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Adilhan Mimari Proje Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Vecdi Orhan Çatalbaş tarafından kuruldu.

Beos Proje Pazarlama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beos Proje Pazarlama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Kılıç tarafından kuruldu.

Torun Proje Yapı İnşaat Limited Şirketi Kuruldu!

Torun Proje Yapı İnşaat Limited Şirketi Şişli’de 400.000,00 TL sermaye bedeli ile Emirhan Yiğit Torun tarafından kuruldu.

Artaş İnşaat'tan Eczacıbaşı'nın Ayazağa arazisine yeni proje! Dev proje için imzalar atıldı!

Artaş İnşaat, EİS Eczacıbaşı'nın mülkiyetindeki Ayazağa arazisinde yeni bir proje hayata geçirecek. Proje için Artaş İnşaat ile EİS Eczacıbaşı arasında arsa payı karşılığı hasılat paylaşımı ve kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

Kuzey Gm Proje Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Gm Proje Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Pendik'te 355 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sağlam tarafından kuruldu.

Menar Proje Gayrimenkul İnşaat Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Menar Proje Gayrimenkul İnşaat Yatırım Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mustafa Özdemir tarafından kuruldu.

Mora Proje Yapı İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mora Proje Yapı İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 6 milyon TL sermaye bedeli ile Selçuk Keskin tarafından kuruldu.

Proje İks İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proje İks İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Sakarya tarafından kuruldu.

Innovia 4 projesinin inşaatı yeniden başlıyor! Dev proje için imzalar atıldı!

Innovia 4 projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Innovia 4 projesinin inşaatı başlıyor! Dev proje için imzalar atıldı! İşte ayrıntılar...

Proje Turkuaz inşaat Haberi

Proje Turkuaz inşaat

Proje Turkuaz Seramik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kartal Şubesi iş konusu; Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda başka yerde sınıflandırılmamış inşaat malzemesi perakende ticareti (ev tipi lehim ve kaynak makinesi, merpen, korkuluk, metal veya plastik depo, seramik boru vb. dahil)


Proje Turkuaz Seramik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kartal Şubesi adres: Kartal, Yakacık Çarşı Mahallesi, Kartal Caddesi, Onur İş Merkezi...