17 / 07 / 2024

Proje Yazma ve Yürütme PCM eğitimi veriliyor mu

Proje Yazma ve Yürütme PCM eğitimi veriliyor mu

İstanbul Kalkınma Ajansı ile Tuzla Belediyesi işbirliğiyle “Proje Yazma ve Yürütme (PCM) Eğitimi” Programı düzenlendi. 3 gün süren eğitime üniversiteler ve resmi kurumların temsilcileri katıldı.

Bnmanagement Mühendislik İnşaat Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bnmanagement Mühendislik İnşaat Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Barış Akdemir tarafından kuruldu.

Sayar Grup Proje Yapı Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sayar Grup Proje Yapı Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkerim Sayar tarafından kuruldu.

Bedirsa İnşaat Mühendislik Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bedirsa İnşaat Mühendislik Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Bedir tarafından kuruldu.

Eco Mühendislik Mimarlık İnşaat Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eco Mühendislik Mimarlık İnşaat Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre Can Önder tarafından kuruldu.

Enel Yapı Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enel Yapı Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Gençay tarafından kuruldu.

Tky Proje Uygulama Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tky Proje Uygulama Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Turgut KAmil Yılmaz tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe proje, imar ve altyapı sorunlarına çözüm bekleniyor!

Adana Ticaret Odası’nda inşaat sektörü ile ilgili değerlendirmelerde bulunan meslek grupları, sektörün her damarından kan aktığını dile getirdi ve proje, imar, altyapı gibi sıkıntılara çözüm beklediklerinin altını çizdi. İşte ayrıntılar...

Köse Danışmanlık Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köse Danışmanlık Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Kılıç tarafından kuruldu.

Dama Altın Proje Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dama Altın Proje Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Sert tarafından kuruldu.

A2z Proje İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A2z Proje İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdul Rehmn Shamtıa tarafından kuruldu.

Dtr Proje İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dtr Proje İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdul Rehmn Shamtıa tarafından kuruldu.

Deed Proje Pazarlama Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Deed Proje Pazarlama Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Bakırköy'de Yakup Gürbüz tarafından kuruldu.

Mag Grup Proje Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mag Grup Proje Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da Hasan Basri Üstün tarafından kuruldu.

Proje Yazma ve Yürütme PCM eğitimi veriliyor mu Haberi

Proje Yazma ve Yürütme PCM eğitimi veriliyor mu

Tuzla Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce Tuzla Belediyesi Orhanlı Ek Hizmet Binası’nda düzenlenen eğitim, Bağımsız Proje Değerlendiricisi, Kıdemli Proje Uzmanı End. Yük. Müh. İbrahim Coşkun tarafından verildi. 


Tuzla Belediyesi, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Tuzla Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Tuzla Gençlik Merkezi, Sabancı Üniversitesi, Okan Üniversitesi, Piri Reis Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Gedik Üniversitesi ve Orhanlı Mesleki & Teknik Anadolu Lisesi temsilcileri, ulusal ve uluslararası kurum ve kuruluşların mali desteklerinden daha fazla yararlanması; proje hazırlama, yazma ve uygulama kapasitelerini geliştirme amacıyla Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi (PCM) aldılar.


Eğitimde; Proje Kavramı ve Proje Döngüsü Yönetimi, Planlamada Mantıksal Çerçeve Yaklaşımı, Durum Analizi (Sorun Analizi, Hedef Analizi, Strateji Analizi ve Paydaş Analizi), Mantıksal Çerçeve Matrisi, Durum Analizinden Mantıksal Çerçeve Matrisine Geçiş, Dikey Mantık...