29 / 04 / 2024

Proje Yönetimi Derneği etkinlikleri

Proje Yönetimi Derneği etkinlikleri

Geçen sene olduğu gibi bu sene de Nisan 2013 ‘de Ankara'da; Mayıs, Ağustos,Eylül ve Ekim 2013’ de İstanbul’da değerli hocalar tarafından başarı ile gerçekleştirilen "PMI-PMP Sınavına Hazırlıkta Son Viraj" konulu etkinlikle İstanbul’da devam ediliyor...

Yellow Door Energy Mühendislik Proje Yönetimi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yellow Door Energy Mühendislik Proje Yönetimi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Musa Tecirli tarafından kuruldu.

Çelik Kalem Proje Yönetimi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelik Kalem Proje Yönetimi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çito tarafından kuruldu.

Noble Cıty Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Noble Cıty Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Teymur tarafından kuruldu.

Coenar Danışmanlık Mühendislik Mimarlık Proje Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Coenar Danışmanlık Mühendislik Mimarlık Proje Yönetimi Limited Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Alp tarafından kuruldu.

Podco Investmen Proje Yönetimi Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Podco Investmen Proje Yönetimi Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Abbas Ramadan tarafından kuruldu.

Agp Yapı İnşaat Proje Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Agp Yapı İnşaat Proje Yönetimi Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Güllü tarafından kuruldu.

Bellek İnşaat Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bellek İnşaat Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlhan Bellek, Muhammed Ali Bellek ve Rabia Nur Bellek ortaklığında kuruldu.

Kastek Mühendislik Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kastek Mühendislik Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alican Canıgeniş, Evren Korkmaz, Orhan Çelik ve Sedat Acar ortaklığında kuruldu.

Paşabey Gayrimenkul Yönetimi Ve İşletmesi Anonim Şirketi kuruldu!

Paşabey Gayrimenkul Yönetimi Ve İşletmesi Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Atahan Paşabeyoğlu tarafından kuruldu.

En Leader Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

En Leader Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Nalbantoğlu tarafından kuruldu.

Sarsılmaz Konut Yapı İnşaat Taahhüt Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarsılmaz Konut Yapı İnşaat Taahhüt Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şahımerdan Tunç tarafından kuruldu.

Vaviran İnşaat Alüminyum Proje Yönetimi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Vaviran İnşaat Alüminyum Proje Yönetimi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İslam Atay tarafından kuruldu.

Yuka Proje Yönetimi Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yuka Proje Yönetimi Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yücel Kahrıman tarafından kuruldu.

Proje Yönetimi Derneği etkinlikleri Haberi

Proje Yönetimi Derneği etkinlikleri

23 Kasım 2013 tarihinde ücretsiz olarak İstanbul’da düzenlenecek yeni etkinlik için sınırlı sayıdaki (12 kişi)kayıtlar bugünden itibaren başlamıştır.


İPYD olarak proje yönetim mesleğine katkı vermek ve bu konuda emek sarf eden profesyonellere destek olmak amacı ile hazırlanan bu seansın amacını şöyle:


Bu eğitim sıkıştırılmış genel bir eğitim olmayıp, “PMBOK 5. Versiyon“ üzerinden Türkçe olarak, PMI-PMP sınavına hazırlanmakta olan, hatta hazırlıklarını tamamlamış ve son virajı dönmek üzere olan kişilerin sınav öncesi,

· bilgilerini son defa gözden geçirmelerini

· sınavla ilgili hassas noktalar hakkında bilgi edinmelerini

· geçmiş sınav deneyimlerinden faydalanmalarını

sağlamak ve daha önemlisi kendilerine moral verebilmektir.



Etkinliğe katılmayı planlayanların şu hususlara dikkat etmeleri gerekiyor;


· Etkinliğe herkes başvurabilir, bununla birlikte aidat borcu olmayan İPYD üyelerine öncelik hakkı verilecektir.

· Katılımı teyit edilenlerin, sormak istediklerini veya sınava hazırlıkları sırasında...