27 / 05 / 2024

projelerdeki kalan son daire için indirim

projelerdeki kalan son daire için indirim

Binlerce dairelik projelere imza atan inşaat yatırımcıları satışı devam eden son birkaç daire için müşterilerine indirim ve ödeme kolaylığı sunuyor. Eğer sizde bu son fırsatlardan faydalanmak istiyorsanız bu projelere muhakkak göz atın…

ZARA’da son kalan ürünler: yüzde 55'e varan indirim! ZARA 3 Ekim 2022 fiyat listesi

İspanyol giyim devi ZARA online alışverişlerde yaz sezonunda kalan son ürünleri dev indirimle bitiriyor. İşte ZARA online’da kalan son ürünler ve fiyatları..

Debenhams, kalan son 49 satış noktasını bu hafta kapatıyor!

242 yıllık perakendeci Debenhams, kalan son 49 satış noktasının da 12 Mayıs ve 15 Mayıs tarihilerinde kapanacağını açıkladı.

Bayrampaşa Hayat Tepe'de son kalan konutlar için faiz yüzde 0.79!

Özak'tan, yeni projeye eski fiyat kampanyası ÖZAK GYO, Hayat Tepe'de, kalan son konutlar için faizi yüzde 0.79'a sabitleyerek 2014 yılı fiyatlarını koruduğunu açıkladı.

Olimpa Park Plus’ta kalan son konutlar için kampanya!

FUZUL Yapı’nın Başakşehir’de hayata geçirdiği Olimpa Park’ın ikinci etabı olan Olimpa Park Plus’ta kalan son konutlar için kampanya başladı.Peşinat önden değil, ev tesliminde ödeniyor.

İstanbul Vizyonpark'ta kalan son atölyeler ve dükkanlar için kampanya!

807 birimden 770 adet ofis ve atölyenin satıldığı İstanbul Vizyon Park’ta kalan son atölyeler ve dükkânlar için 3 alternatiften oluşan benzersiz kampanya başlatıldı. Proje İstanbul’un yeni Maslak’ı olarak anılan Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alıyor.

Soyak Siesta Energy'de son konutlar satışa çıktı!

İzmir'deki 2 bin 300 konuttan oluşan Soyak Siesta'nın 343 konutluk etabı Soyak Siesta Energy'de kalan son konutlar da satışa çıktı.Hemen teslim 2+1 ve 3+1 daireler 36 ay sıfır faiz avantajıyla satışa sunuluyor.

Çukurova Tower'da son 20 daire kaldı! 24 ay 0 faiz!

Kartal'daki projelerinden biri olan Çukurova Tower, ağustos sonunda teslime hazırlanıyor. Dokuz farklı tipte 253 konuttan oluşan Çukurova Tower, kalan son 20 dairesi için alıcılarını bekliyor.

Glow 3'ün son konutları satışta! Yüzde 1 KDV!

MOM Yapı'nın İstanbul Çekıueköy'deki projesi GLOW3'te kalan son daireler sahiplerini bekliyor. Konutların yüzde 90'ının alıcı bulduğu projede, 1 +1, 2 +1 ve 3 +1 tipte toplam 239 daire bulunuyor

Gül Park Yaşam projesinde kalan 100 daire için özel kampanya!

Gül Yapı'nın Gül Park Yaşam projesinde kalan son 100 daire için 30 Haziran tarihine kadar sürecek kampanya başlatıldı. Projede fiyatlar 159 bin TL'den başlıyor.

Keten Haliç'te son 30 konut! Metrekaresi 3 bin dolar!

Keten İnşaat tarafından Haliç'te inşa edilen Keten Haliç projesinde kalan son 30 konutun satışı devam ediyor. Keten Haliç'in, yaklaşık 4 ay sonra teslim edilmesi hedefleniyor...

Elysium Serene Kandilli'de son fırsat! Son 20 daire!

TÜRKİYE'nin önde gelen inşaat gruplarından Ofton İnşaat, Elysium konsepti ile inşa ettiği Serene Kandilli projesininin satışlarının yüzde 85'ini tamamladı. Elysium Serene Kandiili'de kalan son 20 daire ise yeni sahiplerini bekliyor...

Monumento Kartal'da son ofisler!

Kuzeyyıldızı Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş. tarafından yatırım değeri hızla artan bölgelerin başında gelen Kartal'da hayata geçirilen Monumento Kartal projesinde yaşam başlarken, kalan son ofisler için son bir kampanya başlatıldı.

Monumento Kartal’da yaşam başladı! Son ofisler için kampanya!

Sunduğu sosyal ayrıcalıkları, ulaşım rahatlığı, toplantı alanları ve de güvenlik hizmetleri ile dikkat çeken Monumento Kartal’ da kalan son ofisler için son bir kampanya başlatıldı.

projelerdeki kalan son daire için indirim Haberi

projelerdeki kalan son daire için indirim

Yılın son ayında inşaat firmaları projelerinde satışı devam eden son daireler için çok avantajlı fiyat ve ödeme fırsatları sunuyor. Geniş sosyal olanakları ile dikkat çeken bu projeler, neredeyse yüzde 10’lara hatta 15’lere varan indirimlerle alıcılara sunuluyor. Siz de bu avantajlardan faydalanmak istiyorsanız bu projelere muhakkak göz atmalısınız. İşte 10 gözde projede son fırsatlar…




1. Platform Merter Terasevler’de son stüdyo daire 438 bin TL’ye

Eroğlu Gayrimenkul ve Doğa Şehircilik ortaklığı ile hayata geçirilen Platform Merter’de son stüdyo daire 438 bin TL’den satışa sunuluyor. Merter E-5 yolu üzerinde yükselen projede 111 rezidans daire...