01 / 05 / 2024

promosyon ödemesi

promosyon ödemesi

Bankaların promosyon yarışında çıtayı sürekli bir üst seviyeye koyması, akıllara "peki bankalar bunu neden yapıyor?' sorusunu getiriyor. Vergi Uzmanı Nedim Türkmen, "bankadan alınan promosyona vergi yok" başlığı ile kaleme aldığı köşe yazısında bankaların bu yarışa neden katıldığına ışık tuttu.

Süre azalıyor! Emekli maaşını ING’ye taşıyanlara 2 bin 500 TL promosyon ödemesi

Siyasi ve ekonomik konjonktür kapsamında giderek artan hayat koşulları, yeni dönemde tek emekli maaşıyla geçinmek zorunda kalan emeklilerin bütçelerini zorluyor. Bu kapsamda 3 yıllık promosyon ödemesi zamanını tamamlayanlara ING Bank’tan önemli imkânlar sunuluyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması: Kamu bankaları emeklilere 8-12 bin TL promosyon ödemesi yapacak!

Partisinin Kayseri mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kamu bankalarının emeklilere 8-12 bin lira arasında promosyon ödemesi yapacağını müjdeledi. İşte konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika detayları...

Akbank Mart 2024 yeni emekli paketini açıkladı! İşte adım adım 12 bin 500 TL alma rehberi! Kaçırmayın!

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Akbank merakla beklenen Mart 2024 emekli paketini açıkladı. Akbank tarafından verilen detaylara göre emekli vatandaşlara 12 bin 500 TL promosyon ödemesi yapılacak.

Emeklilerin hesaplarına 10 bin TL yatıyor! Garanti BBVA son tarihi açıkladı! İşte Garanti emekli promosyon 2024!

Bankalar, maaşını taşıyan emeklilere belirli bir promosyon ödemesi yapıyor. Emeklilerin en çok merak ettiği bankalar arasında Garanti BBVA bulunuyor. Peki Garanti BBVA emekli maaş promosyonu kaç TL? Garanti emekli promosyon 2024!

Emeklilere Şubat 2024 müjdesi: İşte en yüksek maaş promosyonu veren 3 banka!

Milyonlarca emekliye, emekli maaşlarını taşıdıklarında bankalar tarafından promosyon ödemesi yapılıyor? Peki en yüksek maaş promosyonu veren 3 banka hangileri? Kamu bankalarında emekli promosyonu kaç TL? İşte Şubat 2024 promosyon ödemeleri...

Emekli promosyonlarına okkalı zam! 12.500 TL'ye çıktı! İşte Akbank, İng, Yapı Kredi, Garanti promosyon ücretleri...

Milyonlarca emekliyi kapsayan banka promosyonları peş peşe güncellendi. Bazı bankalar 12 bin 500 TL'ye varıncaya kadar nakit promosyon ödemesi yapacak. İşte detaylar...

Emekilere müjde. O banka 10 bin TL verecek. Emekliler şaşkına döndü

Emekli vatandaşlar bankaların ödedikleri promosyon rakamlarını araştırıyor. Bir banka tarafından emekli vatandaşlarımıza yönelik 10 bin TL promosyon ödemesi yapılacak.

SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı emeklilerine muhteşem fırsat: Evden bile çıkmadan 10.000 TL alabilirsiniz!

Sadece emekli maaşıyla geçinmekte zorlanan bireyler için ek gelir fırsatı doğdu. 4A, 4B ve 4C statüsündeki emeklilere yönelik olarak, bankalar tarafından Ağustos ayı içerisinde 10.000 TL tutarında özel bir promosyon ödemesi gerçekleştirilecek.

Ziraat, Garanti, İNG, Vakıfbank duyurdu: Türkiye genelinde başvuran emeklinin hesabına anında para yatıyor!

Milyonlarca emekliye ilgilendiren emekli promosyonları ağustos ayında güncellendi. Emekli maaşını bankalardan alan herkese anında promosyon ödemesi yapıyor. İşte detaylar...

İş Bankası emekli promosyonunda yarışı kızdırdı! Geriden koşup öne geçti!

İş Bankası, emeklilik döneminde bankacılık işlemlerini kolaylaştıran avantajlarla dikkatleri üzerine çekiyor. Son kampanyasıyla emekli olanlara büyük bir fırsat sunan İş Bankası, emekli maaşını İş Bankası'na taşıyanlara 7.500 TL'ye varan promosyon ödemesi yapıyor.

Emeklilere son dakika müjdesi! Yapı Kredi Bankası bu kadar promosyon verecek!

Yapı Kredi Bankası, emeklilere özel bir kampanya başlattı. Bu kampanya, 6 Nisan 2023 ile 30 Haziran 2023 tarihleri arasında geçerli olacak ve emeklilere 8.500 TL'ye kadar nakit promosyon ödemesi sunacak.

Garanti Bankası'ndan müthiş müjde. Emekli promosyonları güncelleme

Garanti Bankası'ndan emekli promosyonları hakkında yeni açıklama geldi. Henüz promosyon ödemesi almayan vatandaşların mutlaka detaylara bakması gerektiği belirtildi.

Kuveyt Türk'ten emeklileri bayram ettirecek kampanya! İşte tam bu kadar para alacaksınız

Emeklilere, banka aracılığı ile tertip edilen bir kampanya bağlamına 8 bin TL promosyon ödemesi yapılacak. Ayrıntılı kampanya koşulları açıklandı. Kuveyt Türk aracılığı ile başlatılan kampanyanın detaylarını haberimizden öğrenebilirsiniz

Emekliler dikkat! Hemen buraya bakın, Garanti Bankası'ndan müjde gibi müjde!

Garanti BBVA, emekli müşterilerine özel olarak düzenlediği promosyon kampanyasında bir güncelleme yaptı. Banka, 31 Mayıs 2023 tarihine kadar emekli maaşını Garanti Bankası'ndan almaya taahhüt eden müşterilere, toplamda 8.500 TL'ye kadar promosyon ödemesi yapacağını duyurdu.

promosyon ödemesi Haberi

promosyon ödemesi

Nedim Türkmen, köşe yazsında Türkiye'de, 14 milyon emekli ve 28 milyon çalışan olduğunu ifade eden Nedim Türkmen,  bankaların emeklilere, kamu ve özel sektörde çalışanlara, çalıştığı kurum tarafından maaşlarını kendilerinden almayı tercih etmeleri karşılığında vermiş oldukları promosyonların çalışanlar açısından gelir, bankalar açısından ise iş geliştirme, yeni müşteri ve müşteri aidiyetinin sağlanması konusunda yapılan bir harcama olduğunu söyledi.

  "Bankaların maaş müşterisi kapma konusunda kesenin ağzını açması ile birlikte yaşanan yoğun rekabet, kişi başı maaş taşıma promosyon rakamını 16.000 TL'ye kadar çıkardı" diyen Türkmen,  bankaların yeni müşteri ederken bir yandan kesenin ağzını açtığını bir yandan da sundukları hizmetleri kullanan kitlenin büyüklüğünü ciddi oranlarda artırdıklarını söyledi.

Bankalar bunu neden yapıyor?

Türkmen, "Bankalar, kendilerinden maaş alan personele kredi temin etme, kredi kartı verme, havale ve EFT...