15 / 05 / 2024

promosyonda son rakam

promosyonda son rakam

Bankaların promosyon yarışında çıtayı sürekli bir üst seviyeye koyması, akıllara "peki bankalar bunu neden yapıyor?' sorusunu getiriyor. Vergi Uzmanı Nedim Türkmen, "bankadan alınan promosyona vergi yok" başlığı ile kaleme aldığı köşe yazısında bankaların bu yarışa neden katıldığına ışık tuttu.

Emekli promosyonda son dakika gelişmesi! Bu bankadan promosyon alanlar dikkat...

SGK tarafından, 8 bin ila 12 bin lira arasındaki emekli promosyonu ödemeleri için son dakika gelişmesi yaşandı. 

Emekli maaşlarında son dakika! Zamlar enflasyon üzerinden tek tek hesaplandı! İşte masadaki son rakam!

2024 yılı yavaş yavaş yaklaşırken, emekli ve asgari ücret zammı ile ilgili detaylar da merak ediliyor. İşte masadaki son rakam...

Çiftçiler müjde ödemeler hesaplara yattı: Vergi kimlik numarasının son rakamı 1-3-4-5-6-7-8-9 hemen hesaplarınıza bakın!

Tarımsal destekleme ödemelerinin bugün çiftçilerin hesaplarına yatırılacağı duyuruldu. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ödeme tutarının 1 milyar 557 milyon lira olduğunu söyledi.

Yapı Kredi'den promosyonda flaş rakam. İşte açıkladıkları para miktarı

Yapı Kredi, promosyon konusunda sınırları zorlayan bir rakama imza attı. İşte Yapı Kredi'nin promosyon kampanyası hakkındaki detaylar.

Altın almanız için son şans! Altında rüzgar tersine dönecek! İslam Memiş rakam ve tarih verdi!

Altın fiyatları için rüzgarın tersine döneceğini belirten Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, ''Altın almanız için son şans'' diyerek altının geleceği rakamı tarih vererek açıkladı.

Bedelli askerlik rekor fiyat oldu. Bedelli askerlik yapacaklar bu kadar ödeyecek

Çalışması nedeniyle işini bırakmak istemeyen gençler bedelli askerliğin ne kadar olduğunu merak ediyor. Bedelli askerlikle ilgili son rakam maaş zamlarının ardından belli oldu.

Gümbür gümbür gelen dolar kurunda son dakika! Doların geleceği en yüksek rakam tek tek açıklandı! Doları olanlar dikkat!

Gümbür gümbür gelen dolar kurunda son dakika... Doların geleceği en yüksek rakam tek tek açıklandı... Doları olanlar aman dikkat...

Dolarda yeni rekor! Doların geleceği en yüksek rakam belli oldu! Son dakika dolar gelişmesi

Dolar/TL kuru haftabın ilk işlem gününe 21,12 lira ile başladı. Dolarda Kabine sonrası yeni rekor görülürken, doların geleceği en yüksek rakam belli oldu. Son dakika dolar gelişmesi.

Afetzede deprem konutlarına başvuru nasıl yapılır? TCKN son rakamı 0,2,4,6,8 olanlar dikkat!

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen depremde birçok yapı yıkıldı ya da ağır hasar aldı. Yıkılan konutlar yeniden yapılarak hak sahiplerine teslim edilecek.

Bayramdan önce dev promosyon sürprizi geldi. Rakam çok büyük

Bayram giderek yaklaşırken, belediyelerden de işçilerine yönelik promosyon sürprizleri gelmeye başladı. Açıklanan son promosyonda rakamın büyüklüğü dikkat çekti.

SGK başuzmanı açıkladı: İşte asgari ücret için konuşulan son rakam 

Asgari ücrete yapılacak olan ara zamla ilgili beklentiler günden güne artıyor. SGK Başuzmanı İsa Karakaş, Yeni asgari ücret için Temmuz ayını işaret etti ve rakam verdi. Peki Temmuz'da asgari ücret ne kadar, kaç lira olacak? SGK Başuzmanı açıkladı.

Selçuk Geçer dolar borcu olanları son kez uyardı! Geri sayım başladı! Doların geleceği rakam resmen belli oldu!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar borcu olanları son kez uyararak doların geleceği rakamı resmen açıkladı. Geri sayım başladı...

Emekli ve memur maaşlarında akılalmaz zam; Maaşlar enflasyondan etkilenmeyecek

Emekli ve memur maaşları için rekor seviyede zam bekleniyor. Emekli ve memurlar için her yıl Temmuz ayında açıklanan ara enflasyon zammında sona. gelindi. Artık hemen hemen son 1 aylık sürecin başlanması ile birlikte artık zam için güncel rakamlar daha net konuşulmaya başlandı. İşte son rakam...

promosyonda son rakam Haberi

promosyonda son rakam

Nedim Türkmen, köşe yazsında Türkiye'de, 14 milyon emekli ve 28 milyon çalışan olduğunu ifade eden Nedim Türkmen,  bankaların emeklilere, kamu ve özel sektörde çalışanlara, çalıştığı kurum tarafından maaşlarını kendilerinden almayı tercih etmeleri karşılığında vermiş oldukları promosyonların çalışanlar açısından gelir, bankalar açısından ise iş geliştirme, yeni müşteri ve müşteri aidiyetinin sağlanması konusunda yapılan bir harcama olduğunu söyledi.

  "Bankaların maaş müşterisi kapma konusunda kesenin ağzını açması ile birlikte yaşanan yoğun rekabet, kişi başı maaş taşıma promosyon rakamını 16.000 TL'ye kadar çıkardı" diyen Türkmen,  bankaların yeni müşteri ederken bir yandan kesenin ağzını açtığını bir yandan da sundukları hizmetleri kullanan kitlenin büyüklüğünü ciddi oranlarda artırdıklarını söyledi.

Bankalar bunu neden yapıyor?

Türkmen, "Bankalar, kendilerinden maaş alan personele kredi temin etme, kredi kartı verme, havale ve EFT...