02 / 05 / 2024

Propa İnşaat taziye

Propa İnşaat taziye

Propa İnşaat ve Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Harun Reşit Özçiçek vefat etti. Propa İnşaat ve Ticaret A.Ş. vefat etti.

Kayaoğlu İnşaat'ın acı günü! Faruk Türköz vefat etti!

Kayaoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin değerli danışmanlarından Faruk Türköz vefat etti. Kayaoğlu İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Sarp İnşaat'ın acı günü! Sarpay Ekşioğlu vefat etti!

Sarp İnşaat Mobilya San. ve Tic. A.Ş.'nin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Sarpay Ekşioğlu hayatını kaybetti. Sarp İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Uğural İnşaat'ın acı günü! Şakir Alataş vefat etti!

Uğural İnşaat Turizm Petrol Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şakir Alataş vefat etti. Uğural İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Ertop İnşaat'ın acı günü! Mehmet Ertuğrul vefat etti!

Merhume Nazmiye ve Hacı Mehmet Ertuğrul'un oğulları Mehmet Ertuğrul vefat etti. Ailesi ve Ertop İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Göçay İnşaat acı günü! Zafer Derin vefat etti!

Göçay İnşaat'ın idari işler çalışanı Zafer Derin vefat etti. Göçay İnşaat taziye ilanı yayınladı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Propa İnşaat'ın acı günü! Harun Reşit Özçiçek vefat etti!

Propa İnşaat ve Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Harun Reşit Özçiçek vefat etti. Propa İnşaat ve Ticaret A.Ş. vefat etti.

Eksen İnşaat'ın acı günü! Nermin Özmıhçı vefat etti!

Eksen Proje İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı A. Tuncer Ertan'ın kardeşi Nermin Özmıhçı vefat etti. Eksen Proje İnşaat taziye ilanı yayınladı.

Makyol İnşaat'ın acı günü! Mahmut Mustafaoğlu vefat etti!

Makyol İnşaat Onursal Başkanı Saffet Çebi'nin arkadaşı Mahmut Mustafaoğlu vefat etti. Makyol İnşaat taziye ilanı yayınladı.

Çukurova İnşaat'ın acı günü! Fatma Müftüoğlu vafat etti!

Çukurova İnşaat Makinaları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Genel Müdürü Zafer Müftüoğlu'nun annesi Av. Fatma Müftüoğlu vafat etti. Çukurova İnşaat taziye ilanı yayınladı.

Kartal Propa Vista ev fiyatları!

Propa Vista projesi Propa İnşaat tarafından Anadolu Yakası Kartal'da inşa ediliyor. Kartal Propa Vista ev fiyatları 380 bin TL'den başlıyor.

2017 Propa Vista Kartal fiyat listesi! İste ödeme planı!

Propa İnşaat imzası taşıyan Propa Vista projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da E-5 metro durağının yanında yükseliyor. İşte 2017 Propa Vista Kartal fiyat listesi! İste ödeme planı...

Propa Vista Kartal'da 30 ay sıfır faiz imkanı!

Propa Vista projesi Propa İnşaat tarafından İstanbul Kartal'da hayata geçirildi. Propa Vista projesinde cazip ödeme seçenekleri sunuluyor...

Propa İnşaat taziye Haberi

Propa İnşaat taziye

Propa İnşaat ve Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Harun Reşit Özçiçek vefat etti. Propa İnşaat ve Ticaret A.Ş. vefat etti.

Cenazesi bugün Zincirlikuyu Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakiben Kilyos Mezarlığı'na defnedilecek. 

Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı dileriz...
 

Harun Reşit Özçiçek...