28 / 04 / 2024

Propa Plus nerede

Propa Plus nerede

Propa Plus projesi Zincirlikuyu'da Kore Şehitleri Caddesi'nde inşa ediliyor. 38 daireden oluşan projede 5 bin TL taksit ödemeleri bulunuyor.

Propa Plus satılık daire fiyatları!

Propa Plus satılık daire fiyatları 367 bin dolardan başlayarak yükseliyor. 38 rezidans dairenin yer aldığı Propa Plus Zincirlikuyu projesinde teslimler 24 ay sonra yapılıyor...

Şişli Propa Plus ödeme seçenekleri!

Toplam 38 adet daireden oluşan proje İstanbul Şişli - Zincirlikuyu hattı üzerinde yükseliyor. Şişli Propa Plus ödeme seçenekleri kapsamında 36 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Propa Plus Zincirlikuyu ev fiyatları!

İstanbul Şişli - Zincirlikuyu hattı üzerinde yükselen Propa Plus projesi 38 adet daireden oluşuyor. Propa Plus Zincirlikuyu ev fiyatları 367 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Propa Plus Şişli ödemeleri!

Daire alanlarının minimum 68 metrekareden başladığı proje toplam 38 adet daireden meydana geliyor. Propa Plus Şişli ödemeleri kapsamında 36 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Zincirlikuyu Propa Plus Konutları!

Toplamda 38 adet daireden oluşan Propa Plus Konutları projesinde 8 farklı ödeme seçeneği sunuluyor. Zincirlikuyu Propa Plus Konutları projesinde dairelerin alanları minimum 68 metrekareden başlıyor.

Zincirlikuyu Propa Plus Residence satılık!

Lansmanı 7 gün sonra yapılacak olan Zincirlikuyu Propa Plus Residence satılık daireleri A plus olarak tasarlandı. Projede lansman avantajları devam ediyor.

Tefal FV5770 Easygliss Plus Ütü kaç TL, en uygun nerede? 27 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Durilium Airglide teknolojisine sahip Tefal FV5770 Easygliss Plus, olağanüstü kaygan tabanıyla ütülemeyi hızlı ve kolay hale getirir. Peki, Tefal FV5770 Easygliss Plus Ütü ne kadar? İşte detaylar...

Schafer Robusta Plus Filtre Kahve Makinesi en ucuza nerede satılıyor, fiyatı ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Schafer Robusta Filtre Kahve Makinesi 800 Watt değerindeki ısıtma gücü sayesinde 12 fincanlık kahve pişiriyor. Emniyet sistemleri ile güvenli kullanım sağlanıyor. Peki cihaz en ucuza nerede satılıyor? 

Karaca Hatır Plus Kahve ve Çay Makinesi en ucuza nerede satılıyor, ne kadara satılıyor? Karaca 8 Mart 2023 fiyat listesi

Kahve makinesi arayışı içinde olanlar dikkat! Karaca Hatır Plus Kahve ve Çay Makinesini sizin için araştırdık.  Peki Karaca Hatır Plus Kahve ve Çay Makinesi en ucuz fiyata nereden alınır? 

Baymak Elegant Klima  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 28 Ocak 2023 fiyat listesi

 Artık her mevsim ihtiyacımız olan klimalar için fiyat araştırması yapanlar, bu haber sizin için,  Baymak marka klima fiyatlarını öğrenmek  için haberimize bakın  Peki Baymak Elegant Plus 9000 BTU Inverter Split Klima en uygun  fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Baymak Elegant Plus en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 13 Ocak 2023 fiyat listesi

Baymak Elegant Plus ister kış ister yaz mevsimi olsun her eve lazım denilecek bir alet. Peki Baymak Elegant Plus ne kadar? Nerede kaç paraya satılıyor  sizin için araştırdık. İşte detaylar...

Genyap Oxygen Plus nerede?

Genyap Oxygen Plus nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projedeki konutların satışlarının Nisan ayı içerisinde başlaması planlanıyor.

216 Koru Plus nerede?  İşte lokasyon!

216 Yapı tarafından hayata geçirilen 216 Koru Plus Çekmeköy projesi 13’er katlı 3 bloktan meydana geliyor.  Peki 216 Koru Plus nerede?  İşte lokasyon!

Strada Plus Evleri nerede?

Strada Plus projesi Akzirve Gayrimenkul tarafından 239 bin L'den başlayan avantajlı fiyatlarla satışa çıktı. Strada Plus Evleri nerede?

Propa Plus Residence’ta son 8 daireye özel yüzde 35 indirim!

Şehrin merkezi Zincirlikuyu’da hayata geçirilen Propa Plus Residence projesinde son 8 daire için satışlar devam ediyor. Kalan son 8 daireye, yüzde 35’e varan indirim uygulanıyor.

Propa Plus’ta yaşam başladı!

Şehrin merkezinde konfor ve lüksü birarada sunan Propa Plus Residence’ta yaşam başladı. İstanbul’un tam merkezinde, Zincirlikuyu’da hayata geçirilen ve memnuniyet garantisi sunan projede hemen teslim son daireler ise çok özel ve cazip fiyatlar ile sahiplerini bekliyor.

Propa Plus’ta daire teslimleri başladı!

İstanbul Zincirlikuyu’da hayata geçirilen Propa Plus Residence’ta anahtar teslimleri başladı. Proje 3 dakika, Levent metro istasyonuna 10 dakika yürüme mesafesinde bulunuyor.

Beşiktaş Propa Plus fiyat!

Propa İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Propa Plus projesi 1.500 metrekare alanda inşa edildi. Hemen teslim edilen Beşiktaş Propa Plus fiyat listesi 875 bin TL'den başlıyor.

Propa Plus Zincirlikuyu fiyatlar!

7 blok şeklinde yükselen Propa Plus Zincirlikuyu projesi 38 lüks konuttan meydana geliyor. Propa Plus Zincirlikuyu fiyatlar 875 bin TL'den başlıyor.

Propa Plus nerede Haberi

Propa Plus nerede

Propa Plus hakkında detaylı bilgi için tıklayın


Propa İnşaat tarafından hayata geçirilen Propa Plus'ta 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks daireler yer alıyor. Daire büyüklükleri 69 ile 156 metrekare arasında değişiklik gösteren projede son daireler için satış süreci devam ediyor. 


Fiyatların 600 bin TL'den başladığı Propa Plus'ta 5 bin TL taksitle ödemeler yapılıyor. 60 ay boyunca 0 faiz uygulanan Propa Plus projesi Zincirlikuyu'da Kore Şehitleri Caddesi'nde yükseliyor. 



Propa Plus konum olarak Zincirlikuyu Metro istasyonuna ve Zincirlikuyu Metrobüs durağına 250 metre uzaklıkta bulunuyor. 


Ortak alanları arasında projede spor salonu, terasta şehir manzaralı yüzme havuzu, yeşil bahçeler, spa, pilates, toplantı odası, yoga stüdyosu mevcut.




Kore Şehitleri Cd. No:4 Propa Plaza K:1 Zincirlikuyu, Şişli İSTANBUL


Şişli Propa Plus iletişim

Tel: 0212-347-39-90

Web: http://www.propaplus.com/

Ezgi...