05 / 05 / 2024

Propa Plus taksit fiyatları

Propa Plus taksit fiyatları

Propa Plus'da 120 ay 0,79 faiz avantajı ve ayda 3 bin 200 TL’den başlayan taksit imkanı sunuluyor. Projede son 9 dairenin satışları devam ediyor.

Natura Çakırlar Plus vade farksız taksit fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Natura Çakırlar Plus'ta vade farksız taksit fırsatıyla konut satışları başladı. Peki Natura Çakırlar Plus'ta hangi tip konutlar var? Konut büyüklükleri ne kadar? 

Wi-Fi destekli Vestel Vega Inverter Plus G 092 9000 BTU Wifi Klima’da peşin fiyatına 9 taksit imkânı başladı!

Vestel’den Wi-Fi destekli klimalarda cazip fiyat ve peşin fiyatına 9 taksit imkânı geldi. Vega Inverter Plus G 092 9000 BTU Wifi Klima’yı peşin fiyatına 9 taksitle satışa çıkan Vestel, aynı zamanda, seçili 4’lü ürün alıma 7.500 TL indirim sağlayacağını da duyurdu.

Samsung S22 Plus'ta peşin fiyatına 3 taksit! 11 Kasım 2022 fiyat listesi...

Vatan Bilgisayar, Samsung S22 Plus'ta peşin fiyatına 3 taksit fırsatı sundu. Peki, Samsung S22 Plus fiyatları ne kadar? Samsung S22 Plus kaç TL? Samsung S22 Plus özellikleri nelerdir? İşte 11 Kasım 2022 fiyat listesi...

Propa Plus Residence’ta son 8 daireye özel yüzde 35 indirim!

Şehrin merkezi Zincirlikuyu’da hayata geçirilen Propa Plus Residence projesinde son 8 daire için satışlar devam ediyor. Kalan son 8 daireye, yüzde 35’e varan indirim uygulanıyor.

Propa Plus’ta yaşam başladı!

Şehrin merkezinde konfor ve lüksü birarada sunan Propa Plus Residence’ta yaşam başladı. İstanbul’un tam merkezinde, Zincirlikuyu’da hayata geçirilen ve memnuniyet garantisi sunan projede hemen teslim son daireler ise çok özel ve cazip fiyatlar ile sahiplerini bekliyor.

Propa Plus’ta daire teslimleri başladı!

İstanbul Zincirlikuyu’da hayata geçirilen Propa Plus Residence’ta anahtar teslimleri başladı. Proje 3 dakika, Levent metro istasyonuna 10 dakika yürüme mesafesinde bulunuyor.

Beşiktaş Propa Plus fiyat!

Propa İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Propa Plus projesi 1.500 metrekare alanda inşa edildi. Hemen teslim edilen Beşiktaş Propa Plus fiyat listesi 875 bin TL'den başlıyor.

Propa Plus Zincirlikuyu fiyatlar!

7 blok şeklinde yükselen Propa Plus Zincirlikuyu projesi 38 lüks konuttan meydana geliyor. Propa Plus Zincirlikuyu fiyatlar 875 bin TL'den başlıyor.

Propa Plus Residence ev fiyatları!

Propa Plus Residence ev fiyatları 875 bin TL'den başlıyor. Zincirlikuyu Propa Plus Residence'ta vade farksız 60 ay taksit imkanı sunuluyor...

Zincirlikuyu Propa Plus fiyatları 2017!

Zincirlikuyu Propa Plus fiyatları 875 bin TL'den başlıyor. Zincirlikuyu Propa Plus'ta 60 ay sıfır faizle hemen teslim ev sahibi olma fırsatı sunuluyor...

Propa Vista Kartal fiyat 2017!

Propa Vista Kartal fiyat listesi 325 bin TL'den başlıyor. Propa Vista Kartal projesinde 60 ay sıfır faizle taksit imkanı sunuluyor...

Propa Plus Residance’da son 9 daire!

Zincirlikuyu’da hayata geçirilen Propa Plus Residance’daki son 9 daire, sıfır faiz ve 60 ay vade avantajı ile satışa sunuldu. Projede, 31 Mart’a kadar geçerli olacak “Teslime Özel yüzde 10 + 10 indirim fırsatı” sunuluyor.

Propa Plus'ta ayda 3 bin 200 TL taksitle!

Propa Plus'da 120 ay 0,79 faiz avantajı ve ayda 3 bin 200 TL’den başlayan taksit imkanı sunuluyor. Projede son 9 dairenin satışları devam ediyor.

Propa Plus taksit fiyatları Haberi

Propa Plus taksit fiyatları

İstanbul’un en değerli metro istasyonları, Levent, Zincirlikuyu ve Hisarüstü olarak belirlendi. Propa Plus, en değerli 3 metro istasyonundan ikisine en yakın proje olarak öne çıkıyor.


Zincirlikuyu istasyonuna yürüyüş mesafesiyle 3 dakika, Levent istasyonuna 10 dakika mesafedeki Propa Plus Residence, en değerli metro istasyonlarına en yakın proje olarak öne çıkıyor. Propa Plus projesinde 120 ay 0,79 faiz avantajı ve ayda 3 bin 200 TL’den başlayan taksitler ile son 9 dairenin satışı devam ediyor. Dileyene sıfır faiz imkanı da sunulan projede daire teslimleri 1 ay sonra başlıyor.


Propa CEO’su Can Özçiçek ”İstanbul’daki yatırımlarımızda metro hattını takip ediyoruz. Ulaşım kolaylığı bizim için öncelikli kriterlerden biri. Son yıllarda İstanbul’da hayata geçirdiğimiz 9 projemizin hepsi anayollara ve metroya çok yakın konumlu. Böylelikle, yatırımcılarımıza ve kullanıcılarımıza en...