21 / 05 / 2024

Protokol Ankarada kiralamalar başladı

Protokol Ankarada kiralamalar başladı

Ender İnşaat tarafından Çukurambar'da hayata geçirilen Protokol Ankara'da ofis ve mağazalarda kiralamalar başladı. Protokol Ankara'nın ofisleri, metrekaresi 25 TL'den başlayan fiyatlarla kiracı buluyor. İşte ayrıntılar...

Maltepe kentsel dönüşüm protokolü imzalandı!

Maltepe’deki kentsel dönüşüm projeleri için Maltepe Belediyesi ile Türkiye İş Bankası arasında, düşük faizli kredi protokolü imzalandı. Protokole göre, ilçede yaşayan ve konutlarını yenilemek isteyen vatandaşlara, düşük faizli kredi kullandıracak.

Maltepe kentsel dönüşüm protokolü bugün imzalanacak!

Maltepe Belediyesi ile Türkiye İş Bankası arasında “Kentsel Dönüşüm Konut Kredisi Protokolü” bugün saat 14:00'da Maltepe Belediyesi ana hizmet binasında imzalanacak.

Mamak'ta kentsel dönüşüm protokolü imzalandı!

Mamak Belediyesi, kentsel dönüşümü hızlandırmak ve vatandaşlara minimum maliyetle daha güvenli ve modern dairelerde yaşamalarına imkân sağlamak amacıyla Türkiye İş Bankası île kentsel dönüşüm konut kredisi protokolüne imza attı.

İztuzu Plajı'nın MSKÜ'ye tahsis protokolü imzalandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce'nin, İztuzu Plajı ile ilgili tartışmalara ilişkin "Carettaları Muğla Üniversitesine emanet edeceğiz" açıklamasının ardından İztuzu Kumsalı ve Dalyanağzı alanlarının MSKÜ'ye tahsis protokolü imzalandı.

Nevşehir’de 7 bin kişilik cami inşaatı için protokol imzalandı!

Nevşehir’de 7 bin kişilik cami inşaatı için protokol imzalandı. Caminin yapımına ilişkin protokol, Nevşehir Külliyesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı İbrahim Salaş ile Müftü Yakup Öztürk tarafından imzalandı.

Mamak Belediyesi ile İş Bankası dönüşüm protokolü imzaladı!

MAMAK Belediyesi, kentsel dönüşümü hızlandırmak ve vatandaşların minimum maliyetle daha güvenli ve modern dairelerde yaşamalarına imkân sağlamak amacıyla Türkiye İş Bankası ile kentsel dönüşüm konut kredisi protokolüne imza attı.

Mamak'ta İş Bankası'yla dönüşüm protokolü imzalandı!

Mamak Belediyesi, kentsel dönüşümü hızlandırmak ve vatandaşların minimum maliyetle daha güvenli ve modern dairelerde yaşamalarına imkân sağlamak amacıyla Türkiye İş Bankası ile kentsel dönüşüm konut kredisi protokolüne imza attı.

42 Maslak'ta kiralamalar başladı!

Daire fiyatlarının metrekare bazında 6 bin dolardan başladığı 42 Maslak'ta kiralamalar başladı. 1+1'den 3,5+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer verilen proje Bay İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Sivas kentsel dönüşüm protokolü imzalandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce, kentsel dönüşümün yürek, bilek, emek ve gayret isteyen bir iş olduğunu ifade etti. Yılmaz, Güllüce ve Aydın, Esentepe ve Yunus Emre mahallelerini kapsayan kentsel dönüşüm protokolünü imzaladı.

Karaman'da 15 bin kişilik stad için protokol imzalandı!

Karaman'a yapılacak olan 15 bin kişilik stadyum ve spor kompleksi iç in,Belediye 57 bin metrekare alanı Gençlik ve Spor Bakanlığına bir protokol ile devretti.

Gaziantep Şehitkamil'deki kentsel dönüşüm için protokol imzalandı!

Şehitkamil Belediyesi, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) arasında, Umut Mahallesinde 75 bin metrekare alanda yapılacak Kentsel Dönüşüm projesinin protokolü imzalandı.

TOKİ-Şehitkamil Belediyesi protokol imza töreni gerçekleşti!

Şehitkamil Belediyesi, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) arasında, Umut Mahallesinde yapılacak Kentsel Dönüşüm projesinin protokolü imzalandı. 75 bin metrekarelik alanda konut projesi geliştirilecek..

TOKİ ile Şehitkamil arasında kentsel dönüşüm protokolü imzalandı!

Şehitkamil Belediyesi ile TOKİ arasında. Umut Mahallesinde yapılacak Kentsel Dönüşüm projesinin protokolü imzalandı. TOKİ ile yapılan protokol ile birlikte kentsel dönüşümü yapılacak Umut Mahallesi'ne yeni konutlar yapılacak.

Protokol Ankarada kiralamalar başladı Haberi

Protokol Ankarada kiralamalar başladı

Ender İnşaat tarafından Ankara, Çukurambar'da hayata geçirilen Protokol Ankara'da ofis ve mağazalarda kiralamalar başladı. Protokol Ankara'nın ofisleri, metrekaresi 25 TL'den başlayan fiyatlarla kiracı buluyor.


Ankara'nın yeni ofis projesi Protokol Ankara, dev şirketlerin ofislerini taşıdığı bir iş merkezi olarak konumianıyor. Cadde mağazalarının hızla dolduğu şu günlerde ofislerde de kiralamalar başladı. 


Metrekaresi 25 TL'den başlayan fiyatlarla kiracı bulan ofisler, şehrin prestij ikonu haline gelen Protokol Ankara'nın tüm ayrıcalıklarına da sahip oluyor. 


132 bağımsız bölümden oluşan projede; çok amaçlı salonlar, yüksek araç kapasiteli kapalı otopark, yüzde 100 enerji ihtiyacını karşılayan jeneratörler ve blok içi ulaşımı aksatmamak için tasarlanan yüksek hızlı, aynı anda 100 kişi kapasiteli 5 adet asansör ile konfor sağlanıyor. 


Ender İnşaat tarafından hayata geçirilen proje, ulaşım açısından şehrin en avantajlı noktası olan Çukurambar'da, Çetin...