02 / 05 / 2024

protokol halısı

protokol halısı

Protokol halılarında kırmızı yerine turkuaz rengini kullanma kararının ardından sipariş verilen halı firmasında "Turkuaz rengindeki halı" mesaisi başladı. Kılıç, normal halı üretiminde de turkuaz renginde talep olacağını düşündüklerini vurguladı.

A101’de koltuk ve halı yıkama makinesi 2 bin 699 TL’ye, kırtasiye seti 79,90 TL’ye, sıvı deterjan 84,50 TL’ye düştü!

A101, 31 Ağustos’a kadar devam edecek dev indirimlerini duyurdu. Bu kapsamda, koltuk ve halı yıkama makinesi 2 bin 699 TL’ye, kırtasiye seti 79,90 TL’ye, sıvı deterjan 84,50 TL’ye düştü. İşte 31 Ağustos 2023 A101 fiyat listesi...

A101’de yüzlerde indirim bir güne sığıyor! Stor perde 240 TL’ye, salon halısı 450 TL’ye, pike 120 TL’ye düştü!

A10’de yüzlerde indirim bir güne sığıyor. A101’in yeni indirimli ürünler kataloğu fiyat listesi yayımlanırken, 13 Nisan’dan itibaren stor perde 240 TL, salon halısı 450 TL, pike 120 TL olarak satışa sunulacak. İşte A101 fiyat listesi 13 Nisan 2023...

İş GYO İş Kuleleri-Kule 2'de kira sözleşmelerine ilişkin ek protokol imzaladı!

İş Kuleleri, Kule 2, 2. katta yer alan; 127 metrekarelik alanda kiracı olan Maxis Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi A.Ş. ve 292 metrekarelik alanda kiracı olan İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. ile kira sözleşmelerine ilişkin ek protokol imzalandı...

Çiğli'de sürdürülebilir kentsel gelişim protokolü imzalandı!

Çiğli'de sürdürülebilir Yerel İzleme Araştırma ve Uygulamalar Derneği'nin sürdürülebilir kalkınma hedeflerinin yerelleştirilmesi için kentsel gelişim protokolü imzalandı. 

Halk GYO, Şekerpınar A blok kira sözleşmesi ek protokolü imzalandı!

Kocaeli Şekerpınar A Blok ile ilgili olarak; Halk GYO Yönetim Kurulunun almış olduğu karar doğrultusunda, 12 ay boyunca aylık kira bedelinin, bir önceki dönem kira bedeline göre yüze 15 oranında artış uygulanarak, 665 bin 869,22 TL olarak belirlenmesi hususunda ek protokol sözleşmesi imzalandı...

Halıcıoğlu-Sütlüce nazım imar planı tadilatı askıda!

Beyoğlu İlçesi, Halıcıoğlu - Sütlüce Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanlarına ilişkin 1/5000 ölçekli 13 Mayıs 2016 tasdik tarihli plan tadilatı askıda...

Arda Turan Çubuklu'daki evine servet harcıyor!

Başakşehirli futbolcu Arda Turan, oğullarına 4 aylık hamile olan eşi Aslıhan Turan ile Çubuklu’daki evlerinin dekorasyonu için kesenin ağzını açtı. 50 bin liraya Hereke halısı alan çift, avizelere de 50 bin lira ödeme yaptılar. 

Fi Yapı mağdurlarına müjde!

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, olağanüstü hal sürecinde TMSF'ye devredilen şirketler ve özellikle vatandaşların yoğun çalıştığı bazı şirketlerin taahhütlerini yerine getirememesi nedeniyle yaşanan mağduriyetlere dair soruları yanıtladı.

Ustalık Sınavı ve Ustalık Belgelendirme Protokolü imzalandı!

Ankara Yenimahalle'de İMKON ve Yenimahalle Belediyesi tarafından “Ustalık Sınavı ve Ustalık Belgelendirme Protokolü” imzalandı. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, toplantıda konuşma yaptı.

Finike Sahilkent Toptancı Hal Kompleksi inşaatı hızla sürüyor!

Finike’deki halleri tek çatı altında toplayacak Finike Sahilkent Toptancı Hal Kompleksi inşaatı hızla sürüyor.

Mısır ve GKRY arasında doğalgaz protokolü imzalandı!

Mısır ile Güney Kıbrıs Rum Yönetimi (GKRY) arasında doğalgaz boru hattı projesiyle ilgili protokol imzalandığı bildirildi.

Interface, ahşap görünümlü karo halısını tanıttı!

Önde gelen iplik üreticisi Aquafil ortaklığıyla geliştirilen, canlı ve kontrast renklerin kombinasyonunu sağlayan bu yeni teknoloji, Interface Microtuft iplik yapısı ile birleştirildi.

Domotex Turkey Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı 25-28 Mayıs'ta!

GTO Başkanı Eyüp Bartık, 25-28 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek "Domotex Turkey Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı"na katılacaklar için THY tarafından yüzde 20'ye varan indirim uygulanacağını bildirdi.

protokol halısı Haberi

protokol halısı


Turkuazın Türk rengi olarak kabul edilmesi dolayısıyla alınan karar gereği, ilk olarak Başbakanlık Merkezi Bina'nın girişine serilen Turkuaz rengindeki halılar büyük ilgi çekti. Kısa sürede tüm resmi kurumlarda bu rengin hakim olması bekleniyor. 


Turkuaz renkteki halıları üreten firmanın sahibi Ali Kılıç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Başbakanlıktaki protokol halılarının değişimi için yaklaşık 15 gün önce talepte bulunulduğunu söyledi. 


Ellerindeki çok sayıda rengi ihtiva eden skalayla Başbakanlığa gittiklerini belirten Kılıç, "Turkuaz rengi için ponponlardan bir karışımı bizden istediler. Kendilerine yaklaşık 15 numune hazırladık. Değerlendirmeler sonucu birkaç numune daha yaparak bu halıya ulaştık" ifadesini kullandı.


Kılıç, renge karar verildikten sonra üretime başladıklarını ve ilk ürünün yaklaşık bir haftalık çalışmayla elde edildiğini anlattı.


Bugüne kadar Başbakanlık haricinde hiçbir kuruma halı göndermediklerini vurgulayan Kılıç, Başbakanlığa yaklaşık 700 ile...