05 / 05 / 2024

ptt kredi

ptt kredi

Geçim sıkıntısı yaşayan emekliler ihtiyaçlarını karşılamak için kredi kartlarına ve bankaların kredilerine başvuruyorlar. Ancak ekonomik sıkıntının artması ile borçlarını da ödemekte zorlanıyorlar. Bu kişilerin yüzünü güldürecek olan haber PTT'den geldi....

Milyonlarca emeklinin cebini rahatlatacak! PTT'den emeklilere 80 bin TL kredi!

Emeklilerin cebini rahatlatacak bir destek daha PTT'den geldi. Aktif Bank işbirliği ile PTT doğrultusundan sağlanacak kredi paketi kapsamında emeklilerin bütün nakit ihtiyaçlarının basitçe karşılanması bekleniyor...

PTT 100 bin TL kredi desteği veriyor! Milyonları ilgilendiriyor! Ayrıntılar netleşti! Hemen başvurun!

PTT, Türkiye genelinde milyonlarca kişiye kredi desteği sunmaya devam ediyor. PTT, Aktif Bank işbirliğiyle  ev hanımlarına 100 bin TL'ye kadar kredi veriyor. Ayrıntılar netleşti. Hemen başvurun!

PTT’den emeklilere 100 bin TL müjdesi! Başvuran hemen alıyor!

En düşük emekli maaşının 10 bin TL'den kalmasından sonra geçim zorluğu yaşayan emeklilere PTT’den tam 100 bin TL’ye kadar kredi desteği geldi. Peki söz konusu kredi için başvuru şartları neler, faiz oranı yüzde kaç? 

Emekliler için PTT'den SMS ile kredi müjdesi: 70 Bin TL nasıl alınır?

Emekliler artık PTT şubelerine uğramadan kredi çekebiliyor. 70 bin TL’ye kadar sunulan kredi fırsatından yararlanmak ise oldukça kolay. Bu müjdeli haber özellikle de kredi alamam diyenleri ilgilendiriyor. İşte PTT’den gelen 70 bin TL’ye varan kredi alma şartları ve yöntemleri haberin devamında...

Bankalardan flaş karar, devreye tak diye PTT girdi

Bankaların kredi kampanyalarında yavaşlamaya başlamasının ardından PTT devreye flaş bir şekilde girdi. PTT tarafından vatandaşlara kredi verilecek.

PTT tek tuşla verecek. 10 bin TL'yi hemen alacaksınız

PTT de kredi veren kurumlar arasına katıldı. PTT'den kredinizi tek bir tuşla alabileceksiniz. İşte detaylar...

PTT'den acil nakit ihtiyacı olana 50 bin TL müjdesi!

PTT'nin N Kolay Kredi Kampanyası, emeklilere acil nakit ihtiyaçları için umut verici bir seçenek sunuyor. İşte ayrıntılar...

PTT'den emeklilere kredi fırsatı! 1 Haziran'dan sonra başvuru yapılacak!

1 Haziran’dan itibaren PTT’den emeklilere kredi fırsatı sunuldu. PTT’nin son zamanlarda sunmuş olduğu kredi kampanyaları bu kez de emeklilere özel olarak düzenlendi. Yüksek miktarda ve uygun avantajlarla sunulan bu kredi fırsatı pek çok emekliye maddi açıdan kolaylık sunacak.

Kredi ihtiyacına çözüm PTT'den geldi! 25 bin TL kredi için hiçbir şart istenmiyor!

Birçok kurumun destek kredisi verdiği gibi PTT de tüm vatandaşlara destek kredisi vermektedir. Geçtiğimiz gün 25 bin TL destek kredisini vereceğini duyuran PTT, pek çok vatandaşın nakdi ihtiyaçlarını giderecek. Hızlı bir şekilde verilen bu kredi desteğini çok kısa bir süre sonra alabilmek mümkün.

PTT ve Aktif Bank’tan emeklilere 100 bin verecek! İşte o detaylar

PTT ve Aktif Bank ortaklığıyla gerçekleşecek olan kampanyayla birlikte emekliler için 100 bin TL kredi ödemesi gerçekleştirileceği duyuruldu.  

Nakite ihtiyacı olan vatandaşa müjde PTT’den geldi! 100 bin TL’ye kadar kredi sağlanacak

Artan fiyatlar ve büyüyen ihtiyaçlar pek çok vatandaşı nakit sıkıntısına sokarken müjdeli haber PTT’den geldi. 3 ay ertelemeli şekilde çekme imkanı da bulunan kredi için SMS yoluyla da kolay başvuru yapmak mümkün. Peki 100 TL’yi bulan kredi ödemesi için nasıl başvurulacak? Kimler başvurabilir?

PTT ve Aktif Bank birleşti emeklileri sevindiriyor! İşte o kampanyanın detayları

Emeklileri sevindiren yeni bir müjde PTT'den geldi. PTT 80.000 TL’ye kadar emekli kredi kampanyası verileceği duyurdu. Emeklileri sevindirecek güzel bir gelişmede de PTT ve Aktif Bank’tan geldi.

Kredi notunuz mu düşük, dert etmeyin! PTT ihtiyaç kredisi verecek

Son dönemde ekonomik zorluklarla mücadele eden birçok insan, kredi notu düşük olduğu için bankalardan kredi kullanmakta zorlanıyor. Türkiye’nin en büyük devlet kuruluşlarından biri olan PTT, kefil olmayan kişilere büyük bir kolaylık sağlamak için harekete geçti.

PTT'den 100 bin kredi bakın kaç yaş altına verilecek! İşte kredinin detayları

Son dönemde düşük maaşlar nedeniyle zor bir süreçten geçen emekliler için bankalar arasında bir promosyon yarışı yaşanıyor. PTT de emekli kampanyaları kapsamında yer alarak emekli maaşını PTT aracılığıyla alanlara 100.000 TL kredi imkânı sunuyor.

ptt kredi Haberi

ptt kredi

Emekli vatandaşların boynunu büken borçlarını kapatabilmesi için yeni bir kampanya duyuruldu. PTT geçim sıkıntısı yaşayan emekli vatandaşlara uygun geri ödeme seçenekleriyle kredi kampanyası başlattı. PTT güvencesiyle tüm emekliler borç kapatma kredisi kullanarak rahat bir nefes alacaklar.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; PTT ve Aktif Bank işbirliğiyle borcu olan emekli vatandaşlara Borç Transferi Kredisi verilecek. Bu kapsamda emekli vatandaşların diğer bankalara olan tüm borçlarından kurtulabilecekler. 

Borç kapatma kredisi düşük faiz oranları ile avantajlı geri ödeme planlarıyla kullanılabilecek. 36 aya kadar vadelendirilecek olan kredi 80 bin TL'ye kadar alınabilecek.

Emekli maaşını PTT'den alan emekli vatandaşlar ise PTT aracılığıyla kullandırılan diğer banka kredilerini kapatmak için 3 ay erteleme avantajından da yararlanabilecekler. 

50 bin TL'ye kadar kredi kullanarak bankaya olan borçlarını kapatmak isteyenler, PTT içi birleştirme kredisiyle...