18 / 05 / 2024

pull and bear

pull and bear

Giyim markası Pull&Bear mevcut indirimlerine ek olarak her şeyde %15 indirim kampanyası başlattı.

Ceketten hırkaya her şey indirimde! Pull & Bear indirimleri başladı! 31 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Spor giyimi sevenlerin her yıl yeni koleksiyonunu mutlaka incelediği Pull & Bear’ın kış indiriminde hırkadan kazağa,  gömlekten ayakkabıya çeşitli ürün gruplarında cazip indirim fırsatları var. Peki Pull & Bear indiriminde hangi ürün kaç TL’ye düştü? Pull & Bear kazak, gömlek, ayakkabı pantolon fiya

Pull & Bear’da büyük kış indirimi! 11 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Spor giyimin beğenilen markalarından Pull & Bear’da beklenen kış indirimi başladı.  Markanın ayakkabı, çanta, bluz, kaban dahil çeşitli ürünlerini kapsayan indirimde fiyatlar ne kadar düştü? Hangi ürün kaç TL indirime girdi? İşte ayrıntılar…

Black Friday indirimleri başlıyor! Zara, Mango, Bershka ve Pull and Bear'da indirim tarihleri belli oldu!

Türkiye'de "Efsane Cuma", "Muhteşem Cuma" isimleri ile uygulanan, Black Friday için geri sayım başladı. Alışveriş yapmayı seven vatandaşların fırsat olarak gördüğü günler arasında yer alan Black Friday başlıyor. Zara, Mango, Bershka'da ve Pull and Bear'da indirim tarihleri belli oldu!

Pull&Bear’da %30 indirimlere ek her şeyde %15 indirim! Pull&Bear 13 Eylül 2022 fiyat listesi…

Giyim markası Pull&Bear mevcut indirimlerine ek olarak her şeyde %15 indirim kampanyası başlattı.

Konut kredisi faiz oranlarında Mart'ın ilk güncellemesi yaşandı!

2014 yılına göre daha düşük seyreden konut kredisi faiz oranlarında Mart'a girişle ilk güncelleme yaşandı. Geçtiğimiz sene Mart ayında yüzde 1,08-1,10 seviyelerindeki faizler yüzde 0,89'dan başlıyor.

AND Analiz Test Ölçüm ve Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

AND Analiz Test Ölçüm ve Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi 24 Şubat 2015'te, 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de, Hüseyin Avni Yazıcı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Cushman and Wakefield, yıllık gayrimenkul raporunu açıkladı!

A sınıfı ofis pazarında, Avrupa’da en yüksek artışı yüzde 30 ile Türkiye gösterdi . İstanbul’un 3 önemli caddesi; Avrupa’da en yüksek kira artışlarının yaşandığı 10 pazar içinde yer aldı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'den olağandışı fiyat artışı açıklaması!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. Kamu Aydınlatma Platformu ' nda olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin açıklamada bulundu.

Martı GYO'dan, olağandışı fiyat ve miktar hareketi açıklaması!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., bugün İMKB'de işlem gören şirket hisselerinde görülen olağandışı fiyat ve miktar hareketleri ile ilgili olarak, KAP'a bir açıklama yaptı.

Ali Çandır: Antalya turizm yatırımına hazır!

BAGEV'in önderliğinde gerçekleşen Kore-Türkiye Girişimcileri Konferansı'nda Güney Kore Cumhuriyeti Büyükelçisi Cho Yunsoo ile BAGEV Başkanı Ali Çandır'ın ikili ülke görüşmeleri ve projeleri konuşuldu. Antalya'nın yatırım için hazır olduğu konuşuldu.

Boost Travel And Cargo Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boost Travel And Cargo Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohammad Anwar Mayar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Ocak'ta Zeytinburnu, Nuripaşa Mahallesi, Mrv Caddesi'nde kuruldu.

GN Engineering And Consultancy LTD Merkezi İngiltere İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

GN Engineering And Consultancy LTD Merkezi İngiltere İstanbul Merkez Şubesi, Gökberk Şener Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 27 Ocak'ta Yedpa Ticaret Merkezi'nde kuruldu.

AND projesinde karbon ayak izi sıfırlandı!

Anadolu Gayrimenkul, ilk ofis projesi olan AND şantiyesinde düzenlediği zirvede, sektörün profesyonellerini bir araya getirdi. AND 2015 Zirvesi adı verilen etkinlikte tüketilen yeşil enerji hesaplanarak, karbon ayak izi sıfırlandı.

pull and bear Haberi

pull and bear

Pull and Bear markasının Sonbahara özel yeni sezon ürünleri raflarda yerini almaya başladı. Kadın ve Erkek giyiminde pek çok ürün çeşitliliğine sahip marka son olarak pek çok üründe yüzde 30 indirim yapmıştı. Bu indirimin yanı sıra şimdi de bugüne özel her üründe yüzde 15 indirim fırsatı sunuyor. Satın almak istediğiniz ürünleri indirimli fiyatına ek olarak  yüzde 15 indirimle alabilirsiniz.

Pull and Bear’ın indirimli fırsatlarından yararlanmak istiyorsanız tek yapmanız gereken web sitesi veya uygulaması üzerinden sipariş vermek. Yüzde 15 indirim fırsatı sadece uygulamada geçerli olup, telefonlarınıza uygulamayı indirip üyeliğinizi oluşturarak alışveriş yapabilirsiniz. Peki Pull and Bear’da hangi ürünler indirimde? İşte Pull and Bear 13 Eylül fiyat listesi…

PULL AND BEAR KADIN GİYİM 13 EYLÜL 2022 FİYAT LİSTESİ

Çizgili kısa elbise 499,95 TL yerine...