03 / 05 / 2024

pursaklar belediyesi park ve bahçeler müdürlüğü

pursaklar belediyesi park ve bahçeler müdürlüğü

Pursaklar Belediyesi tarafından inşaatı devam eden 700 metre uzunluğundaki bisiklet ve yürüyüş yolu kısa sürede açılacak.

Ankara Pursaklar Belediyesi yeni parkla inşa ediyor!

Pursaklar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçedeki yeşil alan çalışmalarına devam ederek yeni parklar inşa ediyor. Pursaklar merkezde bulunan Fatih Parkı’nın devamı niteliğindeki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Ankara Pursaklar'da 2012 yılında 15 park hizmete açıldı!

Pursaklar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yapmış olduğu parklarla ilçeye nefes aldırtıyor...

Ankara Pursaklar Belediyesi'nden 38 milyon 73 bin TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Ankara Pursaklar Belediyesi, Pursaklar ve Saray Mahallesi'nde yer alan 8 arsayı satışa çıkardı. Arsaların muhammen bedeli 38 milyon 73 bin TL olarak belirlendi.

Pursaklar Belediyesi'nden 29.1 milyon TL'ye satılık 13 gayrimenkul!

Pursaklar Belediye Başkanlığı, Ankara'nın Pursaklar ilçesinde bulunan 13 gayrimenkulü satışa çıkardı. Taşınmazların bedeli 29 milyon 168 bin 285 TL olarak belirlendi. 

Beylikdüzü Belediyesi park alanını bataklığa çevirdi iddiası!

Beylikdüzü Belediyesi’nin yeşil alanı imara açmak istemesi Beylikdüzülü vatandaşlardan büyük tepki gördü. Bu kararı protesto eden vatandaşlar belediyeye sert tepki gösterdi.

Pursaklar Belediyesi'nden 21.8 milyon TL'ye satılık 12 arsa!

Pursaklar Belediyesi, Saray Fatih ve Ayyıldız Mahallesi'nde yer alan 12 arsayı ihale ile satıyor. İhale 8 Kasım'da yapılacak...

Pursaklar Belediyesi'nden 16.6 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Pursaklar Belediyesi, 3 mahallesindeki 5 arsayı ihale ile satıyor. İhale 29 Ağustos 2018 tarihinde gerçekleşecek...

Başiskele 15 Temmuz Parkı açılıyor!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın talimatıyla Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Yeşilyurt Mahallesi’nde eşi benzeri olmayan bir park projesi için kolları sıvadı.

Amasya Belediyesi’nden çocuklara oyun parkı geliyor!

Amasya Belediyesi park ve bahçeler Müdürlüğü tarafından çocuklar için Akbilek ve Şeyhcui Mahallelerinde oyun parkları yapıldı.

Düzce Belediyesi'nden Park Gölet açıklaması!

Düzce Belediyesi Park Gölet işletmesi hakkında basında çıkan haberlere karşı bir açıklama yaptı. İşte Düzce Belediyesi'nden yapılan o açıklama...

Diyarbakır Kayapınar Belediyesi kaçak yapılara göz açtırmıyor!

Park alanı üzerindeki kaçak yapıları tespit eden Kayapınar Belediyesi, park alanı üzerinde yapılan kaçak yapıları yıktı.

Pursaklar'a 700 metrelik bisiklet yolu geliyor!

Pursaklar Belediyesi tarafından inşaatı devam eden 700 metre uzunluğundaki bisiklet ve yürüyüş yolu kısa sürede açılacak.

İzmit Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne yeni bina!

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü için hizmet binası inşa edilecek. Yeşilova’da hayata geçirilecek binanın ihalesi 6 firmanın katılımıyla gerçekleşti.

Ankara Pursaklar'da yeni imar planı değişikliği!

Pursaklar Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Ankara Pursaklar'daki park alanının ağaçlandırılacak alana dönüştürülmesine yönelik imar değişikliği Resmi Gazete'de yayınlandı.

Kuşadası Efe Suphi Parkı yenileniyor!

Kuşadası Belediyesi park yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Belediye bu kapsamda Efe Suphi Parkı’nı yeniliyor.

pursaklar belediyesi park ve bahçeler müdürlüğü Haberi

pursaklar belediyesi park ve bahçeler müdürlüğü

Pursaklar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Mimar Sinan Mahallesi'nde yapımı devam eden 700 metre uzunluğundaki bisiklet ve yürüyüş yolu kısa sürede hizmete açılacak.


Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri geniş bir alanda çalışmalarını yürüterek 700 metre uzunluğunda bisiklet ve yürüyüş yolu inşa ediyor. Mimar Sinan Mahallesinde yapımı devam eden bisiklet ve yürüyüş yolunun da içinde bulunduğu park, spor aletleri ve ladin ağaçlarıyla donatılacak.


Sağlıklı yaşam için sporu teşvik eden Pursaklar Belediyesi yaptığı bisiklet ve yürüyüş yolu ile mahalle sakinlerine kaliteli hizmet sunacak. İçerisinde yürüyüş yolu, bisiklet yolu, 12 adet kamelyası ve spor aletleri bulunan park kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacak. Etrafına aydınlatma direkleri de yapılan parka 500 adet ladin ağacı ile çok sayıda boylu ağaç dikilecek. Mimar Sinan Mahallesine farklı bir...