30 / 04 / 2024

Pursaklar emek caddesi yeni hizmet binası

Pursaklar emek caddesi yeni hizmet binası

Pursaklar'da Emek Caddesi üzerinde inşa edilen yeni hizmet binasında sona gelindi. Binanın bu yıl içerisinde tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor..

Pursaklar belediye yeni hizmet binasında sona gelindi!

Pursaklar'da Emek Caddesi üzerinde inşa edilen yeni hizmet binasında sona gelindi. Binanın bu yıl içerisinde tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor..

Pursaklar yeni belediye binasında inşaat sürüyor!

Pursaklar Emek Caddesi üzerinde 10 katlı olarak inşa edilen yeni belediye hizmet binası için inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Pursaklar Belediye Hizmet Binası Aralık 2018'de tamamlanacak!

Pursaklar Emek Caddesi üzerinde 10 katlı olarak inşa edilen Belediye Hizmet Binası'nda önemli mesafe kat edildi.

Pursaklar Belediyesi Hizmet Binası yükselmeye başladı!

PURSAKLAR Emek Caddesi üzerinde 10 katlı olarak inşa edilen Belediye Hizmet Binası'nda temel atmanın ardından kolonlar yükselmeye başladı.

Ankara Pursaklar'a 2 yeni kreş!

PURSAKLAR Belediyesi'nin ilçe merkezindeki Eskiköy Caddesi üzerindeki kreş inşaatı tamamlanırken, Yavuz Selim Camii yanında yapılan kreşte ise dış cephe sıvasına başlandı.

Pursaklar Belediye hizmet binasında inşaat başladı!

PURSAKLAR Emek Caddesi üzerinde 10 katlı olarak inşa edilecek Belediye Hizmet Binası'nda ilk kazma vurularak temel çalışması tamamlandı.

Maltepe Nar Life adres!

Maltepe Nar Life adres bilgileri kapsamında proje; Başıbüyük Mahallesi, Emek Caddesi, No. 281 Maltepe'de inşa ediliyor. Projede yer alan daire seçenekleri stüdyodan başlıyor ve değişiklik gösteriyor.

KGK Özekşi İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KGK Özekşi İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sedat Ekşi tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Haziran'da Maltepe, Zümrütevler Mahallesi, Emek Caddesi'nde kuruldu.

Gökfen İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökfen İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gökhan Altunkaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Aralık'ta Maltepe, Emek Caddesi, No:284 'te kuruldu

Ataşehir'de kentsel dönüşüme başlandı, ilk durak Emek Evler!

Ataşehir'de iki mahallede hazırlıklar başladı. Dönüşümün ilk ayağını Emek Evler oluşturacak. Burada toplam 1400 konut yapılacak

Beykoz Belediyesi, Yalı Erguvan Caddesi'ni görme engelliler için yeniliyor!

Paşabahçe Meydan düzenleme çalışması kapsamında alt yapı ve üst yapı çalışmaları tamamlanan Yalı Erguvan Caddesi ile İskele Meydanı görme engelli vatandaşlara kolaylık sağlayan kılavuz taşlarla döşendi

İstiklal Caddesi'nin taşları bu kez altyapısıyla birlikte yine değişiyor!

İstiklal Caddesi'nin zemin taşlarının yenilenmesi Topbaş'ın ilk önemli projelerinden biriydi. Bu projeye zamanın parasıyla en az 7 trilyon harcandı. Sonuç tam bir fiyasko olunca da, fatura müteahhite kesildi

Zeytinburnu 10. Yıl Caddesi varyantı sürücülerin korkulu rüyası oldu!

Zeytinburnu 10. Yıl Caddesi Topkapı Varyant altında yol kenarındaki kolonları gizlemek için monte edilen beton çeperler yağmur suyu, nem ve kaza yapan araçlar yüzünden yerlerinden oynamış durumda

Pursaklar emek caddesi yeni hizmet binası Haberi

Pursaklar emek caddesi yeni hizmet binası

Pursaklar'da vatandaşın işlerini tek bir merkezde yapabilmesi için yapılan yeni hizmet binası inşaatında sona gelindi. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, Pursaklar'daki yeni hizmet binası Emek Caddesi üzerinde inşa edildi. 7 bin 500 metre kare alan üzerine 10 kat olarak inşa edilen Belediye Hizmet Binası hızla yükseliyor. 

Vatandaşın işini kolaylaştırmak ve daha iyi hizmet verebilmek için bütün birimlerin aynı anda toplanacağı binada, meclis, encümen ve grup toplantılarının geniş solanlarda yapılabileceği, 160 kişilik konferans salonlarının bulunduğu, 200 kişilik yemekhanenin yer aldığı, 50 araçlık kapalı ve 150 araçlık açık otopark bulunacak.

Selçuklu ve modern mimari ile dizayn edilen Belediye Hizmet Binası projesinin en az 50 yıllık ihtiyacı karşılayabileceği öngörülüyor. İller Bankası kredisi ile yapılan Belediye Hizmet Binası'nın bu yıl içerisinde tamamlanarak hizmete açılması...