07 / 07 / 2024

Pursaklar kaçak hat

Pursaklar kaçak hat

Pursaklar’da inşaatı basan Başkentgaz ekipleri, bir kilometrelik kaçak doğalgaz hattı buldu. Hat işlevsiz hale getirien yetkililer, “Hiç bir önlem alınmadan çekilen bu hat felakete neden olabilirdi ve ilçenin büyük bir bölümü bundan etkilenebilirdi” dedi.

Pursaklar'da kaçak yapıların yıkımına başlandı!

Ankara Pursaklar Belediyesi'nce imara aykırı  ve izinsiz yapıldığı tespit edilen kaçak yapıların yıkımına başlandı. 

Pursaklar'da 1 kilometre kaçak hat çekmişler!

Pursaklar’da inşaatı basan Başkentgaz ekipleri, bir kilometrelik kaçak doğalgaz hattı buldu. Hat işlevsiz hale getirien yetkililer, “Hiç bir önlem alınmadan çekilen bu hat felakete neden olabilirdi ve ilçenin büyük bir bölümü bundan etkilenebilirdi” dedi.

Meram'da 25 kaçak yapı yıkıldı!

Meram Belediyesi ekipleri, Konya-Antalya Çevre Yolu üzerindeki 25 kaçak yapıyı yıktı. Karaman Yolu Kavşağı ile Hatıp-Kozağaç Kavşağı arasındaki mevcut kaçak yapıların yıkımı, güvenlik önlemleri altında gerçekleştirildi.

Ankara Pursaklar'daki kaçak yapılar yıkıldı!

Pursaklar Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimlerde tespit edilen kaçak yapıların yıkımı gerçekleştirildi. Ağustos ayında sıkılaştırılan kaçak yapı denetimleri bundan sonra da devam edecek.

Pursaklar Belediyesi kaçak yapıları yıkıyor!

Pursaklar Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ekipleri ruhsatsız yapılaşmaya yönelik olarak ikinci defa operasyon düzenledi. Yapılan denetimlerde tespit edilen ruhsatsız (kaçak) yapılar ekiplerce yıkıldı.

Pursaklar'da kaçak yapılar yıkıldı!

Pursaklar Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ekipleri ruhsatsız yapılaşmaya yönelik olarak bölgede denetimlerini sıkılaştırdı. Tespit edilen ruhsatsız (kaçak) yapılar ekiplerce yıkıldı.

Yıldırım'da kaçak yapıya geçit yok!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım’da artık geleceğin planlandığını hatırlatarak kaçak inşaata başvurulmaması konusunda uyarılarda bulundu. Edebali, “Yıldırım’ın geleceğine dair hedeflerimiz var." dedi.

Bursa Yıldırım'da kaçak inşaata izin verilmeyecek!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım'da artık geleceğin planlandığını hatırlatarak kaçak inşaata başvurulmaması konusunda uyarılarda bulundu.

Manisa'da kaçak yapıya göz yumulmayacak!

Manisa Belediyesi olarak kaçak yapıyla mücadelede yüzde 90’a ulaşan bir başarı yakaladıklarını hatırlatan İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Türkan Taş Köroğlu, ilçe belediyelerine kaçak yapılara göz yummamaları konusunda uyarıda bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nden kaçak yapı uyarısı!

Manisa Belediyesi olarak kaçak yapıyla mücadelede yüzde 90'a ulaşan bir başarı yakaladıklarını hatırlatan İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Türkan Taş Köroğlu, ilçe belediyelerine kaçak yapılara göz yummamaları konusunda uyarıda bulundu.

Elektrikteki kaçak dalgası doğalgaza da sıçradı!

Doğalgazda kaçak fırladı. Patlama tehlikesi nedeniyle kaçak hat çekemeyen bazı aboneler doğalgaz sayacını yavaşlatmak için bal ve reçel kullanıyor. Hatta bazı İranlıların bu konuda akıl hocalığı yaptığı öne sürüldü...

İzmirde kaçak moloz dökmenin cezası 10 bin liraya kadar çıkıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yol kenarlarına, kaldırımlara, ormanlık ve yeşil alanlara gelişigüzel moloz dökenlere karşı yeni mücadele başlattı. Belediye yetkilileri kaçak dökümün devam ettiğine dikkat çekip cezaları hatırlattı.

Arnavutköy Belediyesi kaçak yapıları yıktıracak!

Arnavutköy Belediyesi Yapı Kontrol  Müdürlüğü, ilçede 2007 ve 2010 yılında yapılmış kaçak binaların yıkılması işini yaptırmak üzere ihale düzenlediğiniduyurdu

Pursaklar kaçak hat Haberi

Pursaklar kaçak hat

Pursaklar’da polis eşliğinde bir inşaatı basan Başkentgaz ekipleri, bir kilometrelik kaçak doğalgaz hattı buldu. Hat işlevsiz hale getirien yetkililer, “Hiç bir önlem alınmadan çekilen bu hat felakete neden olabilirdi ve ilçenin büyük bir bölümü bundan etkilenebilirdi” dedi.


Başkentgaz yetkilileri, Pursaklar Osmangazi Mahallesi’nde bir inşaatta kaçak doğalgaz hattı kullanıldığı yönündeki ihbar üzerine harekete geçti. Savcılık kararıyla polis ekiplerini de yanına alan Başkentgaz yetkilileri ve teknik ekipleri, önceki akşam inşaat alanına gitti. Ekipler, yaklaşık dört satlik aramanın sonucunda yerin bir metre altından geçen ve firmanın satış ofisine kadar uzanan yaklaşık bir kilometrelik kaçak hattı buldu. Kaçak boruları tutanak altına alan ve bugüne kadar yaklaşık 24 bin metreküplük kaçak kullanım yapıldığını tespit eden Başkengaz yetkilileri firma hakkında şikayetçi oldu. 


FELAKET YAŞANABİLİRDİ

Bölgede tespit çalışmaları yapan...