26 / 07 / 2024

pursaklar kreş

pursaklar kreş

Pursaklar Belediyesi’nin ilçe merkezinde temelini attığı kreş inşaatında önemli mesafe kat edildi. Üç kat olarak inşa edilen sosyal tesisin tamamlandıktan sonra kreş ve gündüz bakımevi olarak kullanılması planlanıyor.

Ankara Pursaklar'da yeni kreş inşa ediliyor!

Ankara Pursaklar Belediyesi'nin ilçe merkezindeki Yavuz Selim Camii yanında yaptığı kreş inşaatı tamamlanıyor. Başkan Çetin, son durum hakkında bilgi aldı.

Ankara Pursaklar'a 2 yeni kreş!

PURSAKLAR Belediyesi'nin ilçe merkezindeki Eskiköy Caddesi üzerindeki kreş inşaatı tamamlanırken, Yavuz Selim Camii yanında yapılan kreşte ise dış cephe sıvasına başlandı.

Pursaklar Eskiköy'deki kreş inşaatında sona gelindi!

Pursaklar Belediyesi Etüt ve Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan Kreş ve Gündüz Bakımevi projesinde sona gelindi. Pursaklar merkezde bir süre önce temeli atılan Kreş ve Gündüz Bakımevi inşaatının yüzde 80'i tamamlandı.

Konyaaltı Gürsu Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi açıldı!

Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi'nin ikincisi Gürsu Mahallesi'nde açıldı. 128 öğrenci kapasiteli Konyaaltı Belediyesi Gürsu Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi, 8 sınıftan oluşuyor.

Pursaklar Devlet Hastanesi inşaatı yüzde 15 tamamlandı!

Pursaklar Devlet Hastanesi inşaatı büyük bir hızla ilerliyor. Dört ayda yüzde 15’i tamamlanan 150 yataklı hastanenin önümüzdeki yıl hizmete açılması planlanıyor

Ankara Pursaklar'da 6 imar değişikliği!

Pursaklar Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından Ankara İli Pursaklar İlçesi'nde yer alan 6 bölgedeki imar değişikliği bugün askıya çıkarıldı. 30 süreyle askıya alınan plan Resmi Gazete'de yayınlandı.

Ankara Pursaklar'da 3.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara 13. İcra Dairesi, Ankara İli, Pursaklar İlçesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazın satış bedeli 3 milyon 924 bin TL olarak belirlendi.

Pursaklar Sarp Residence teslim tarihi!

Pursaklar Sarp Residence projesinde 3+1 daire fiyatları 290 bin liradan başlıyor. Pursaklar Sarp Residence projesinde banka kredisi kullanılarak taksitli ödemeler yapılıyor...

Pursaklar Devlet Hastanesi inşaatında son durum!

Pursaklar Devlet Hastanesi’nde temel atma işleminin ardından çalışmalara hız verildi. Olumsuz hava şartlarına rağmen yapımı devam eden hastane inşaatında büyük bir mesafe katedildi.

Ankara Pursaklar'da imar planı değişikliği askıda!

Ankara Pursaklar Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğünden bugünkü resmi gazetede verilen ilana göre Pursaklar Uygulama İmar Planı Değişikliği yapılacak.

Çukurova'da kreş inşaatları devam ediyor!

30 Mart 2014'te yapılan yerel seçimlerde "Her Semte Bir Kreş" vaadinde bulunan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Gülen Yüzler adıyla ilkini Kasım 2014'te hizmete açtığı ilk kreşin ardından ikinci ve üçüncü semt kreşlerinin yapımına başladı.

Ankara Prestij Pursaklar'da fiyatlar 400 bin TL'den başlıyor!

ECK İnşaat tarafından inşa edilen proje Ankara İl'i Porsuk İlçe'sinde yer alıyor. Proje 2 blok 19 kattan oluşuyor. Ankara Prestij Pursaklar'da fiyatlar 400 bin TL'den başlıyor.

Innovia 1. etap kreş değerleme raporunu yayınladı!

Yeşil GYO Innovia Projesi 1.Etapta konumlu olan kreşin Yeşil GYO'ya ait olan %70 hissesinin satış ve kira değerlerine ilişkin yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

pursaklar kreş Haberi

pursaklar kreş

Pursaklar Belediyesi’nin ilçe merkezinde temelini attığı kreş inşaatında önemli mesafe kat edildi. Üç kat olarak inşa edilen sosyal tesisin tamamlandıktan sonra kreş ve gündüz bakımevi olarak kullanılması planlanıyor.

Pursaklar Belediyesi Etüt ve Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan kreş ve gündüz bakımevi sayısı her geçen yıl artıyor. Pursaklar merkezde bir süre önce temeli atılan kreş ve gündüz bakımevi inşaatı hızla yükselmeye başladı. Bin 200 metre kare kapalı alan üzerine inşa edilen tesis, iki kat bodrum ve zeminin yanı sıra üç kattan oluşuyor. 2016 yılı Ağustos ayında bitirilerek hizmete açılması planlanan sosyal tesis ilçede önemli bir ihtiyaca cevap verecek. Daha önce inşa edilen kreşlerde Türkiye’nin ilk ve tek projesi olan Nezaket Okulu eğitimleri...