05 / 07 / 2024

pusula bayram kampanyası

pusula bayram kampanyası

Pusula İnşaat Rüya Yaşam Evleri'ndeki ticari ünitelerde bayrama özel nakitte yüzde 15 indirim imkanı sağlanıyor, projede metrekare birim fiyatı 12 bin lira ile 15 bin lira arasında değişiyor

Akbank'tan Kurban Bayramı kampanyası! 

Akbank Kurban Bayramına özel dev kampanya başlattığını duyurdu. Axess sahipleri, 30 Haziran'a kadar toplamda 30 bin mil puan, ilk kez Axess'li olacaklar ise 3 bin Türk Lirası kazanma şansı elde edebilecek. Akbank'ın dev kampanyası hakkında merak edilen detaylar...

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'dan bayrama özel büyük fırsat! 0 peşinat ve 0 faiz için son gün 23 Haziran!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da başlatılan bayram kampanyası kapsamında 0 peşinat ve 0 faiz imkanı sunuluyor. Söz konusu kampanya için son tarih 23 Haziran olarak açıklandı.

Asoy Bahçeşehir'de bayram hediyesi! Kurban Bayramı'na kadar yüzde 10 KDV indirimi fırsatı!

Asoy Group imzası taşıyan Asoy Bahçeşehir projesinde bayram kampanyası başladı. Yüzde 10 KDV indirimi sunulan söz konusu kampanya bayrama kadar geçerli olacak.

Kia bayram kampanyasını peş peşe açıkladı! 250 bin TL indirime ek 750 bin TL'ye sıfır faiz avantajı!

Kia otomobil markası bayrama özel kampanyalarını peş peşe açıkladı. Kia'nın EV6 modelinde, 250 bin TL indirime ek 750.000 TL’ye 12 ay sıfır faiz avantajı sunuluyor. 

İş Bankası’ndan faizsiz kredi için son 8 gün uyarısı! Bayram öncesi 0 faizle hesaplara tam 30 bin TL yatıracak! 

En çok tercih edilen özel bankalar arasında yer alan İş Bankası'nın 30 bin TL faizsiz kredi kampanyası için son 8 güne girildi. İşte İş Bankası faizsiz bayram kredisi ile ilgili merak edilen detaylar...

Ziraat Bankası'ndan aylık 366 TL taksitle bayram kredisi!

Ziraat Bankası, bayram öncesinde tüketicilere uygun koşullarda kredi imkanı sunmaya devam ediyor. Banka, bayram kredisi kampanyası kapsamında aylık 366 TL taksitle kredi imkanı sunuyor.

Halkbank'tan bayram ettiren müjde! Aylık 423 TL taksitle kredi verecek!

Halkbank, bayram öncesi acil nakit ihtiyacınızı karşılamak için avantajlı bir kredi kampanyası sunuyor. Hızlı kredi imkanı ile aylık 423 TL taksitle ödeme yapma fırsatı sunuluyor.

Bomba indirim! Tarım Kredi bayram kampanyasını peş peşe duyurdu! Peynir, salça, et fiyatları dip yaptı!

Tarım Kredi Kooperatifleri indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Katalogda onlarca ürün kampanyaya dahil edildi. İşte Tarım Kredi indirimli aktüel ürünler kataloğu...

Ziraat Bankası'ndan Kurban Bayramı müjdesi! Aylık 831 TL taksitle kredi verecek!

Ziraat Bankası, bayram öncesi acil nakit ihtiyacınızı karşılamak için avantajlı bir kredi kampanyası sunuyor. Anında kredi imkanı ile aylık 831 TL taksitle ödeme yapma fırsatı sunuluyor.

TEB'den bayram kampanyası! Bu paraya ihtiyacı olanlar mutlaka değerlendirin

Bayramda peşin paraya ihtiyacı olanlar bu kampanyayı kaçırmamalı. 50.000 TL düşük faizli peşin destek verilecek. Bayram öncesi gereksinimi olanlar başvuru yaparak elde edebilecek.

Uzayan Kurban Bayramı tatili kredi arayışlarını hızlandırdı!

Bayram tatilinin 9 güne çıkarılması tatil yapmak isteyen vatandaşları da para bulma konusunda hareketlendirdi. Kredi için yapılan aramalar yüzde 20 oranında artarken geçen yıllara göre bayram kampanyası düzenleyen bankaların az olması dikkat çekti.

Gratis bayram kampanyasını başlattı! Net yüzde 50 indirim fırsatı!

Kurban Bayramına kısa süre kala Gratis, "NET yüzde 50 İNDİRİM ile Bayramı Başlatıyoruz" diye duyurdu. İşte kampanyanın detayları...

ING Bank'tan bayram öncesi müjdesi geldi

INB Bank'tan bayram öncesinde çeşitli nedenlerle para arayan vatandaşlara yönelik faizsiz kredi müjdesi geldi. Kredi kampanyasının detayları haberimizde...

pusula bayram kampanyası Haberi

pusula bayram kampanyası

Pusula İnşaat tarafından Esenyurt'ta inşa edilen Rüya Yaşam Evleri 4 bin 800 metrekarelik alanı kapsıyor, 14 katlı iki blok halinde yükselen projede 228 konut ve 30 dükkan bulunuyor.