03 / 05 / 2024

Pusula İnşaat Beylikdüzü bulvar home

Pusula İnşaat Beylikdüzü bulvar home

Pusula İnşaat'tan Beylikdüzü Bulvar Home projesi geliyor. Beylikdüzü Bulvar Home'da detaylar 20 Ocak'ta netleşecek.

Günyüzü İnşaat Beylikdüzü projesinde kapasite artışı!

Günyüzü İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş'nin Büyükçekmece'deki AVM projesinde kapasite artışına gidildi.

Gül İnşaat gayrimenkul ihalesi ne zaman?

Gül İnşaat, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Sefaköy, Ataköy ve Basın Ekspres bölgelerinde yer alan 10 projesindeki toplam 212 konut ve işyerini açık artırma ile satışa çıkarıyor. Peki, Gül İnşaat gayrimenkul ihalesi ne zaman?

Babacanlar İzolasyon Yapı İnşaat ve Züccaciye Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Babacanlar İzolasyon Yapı İnşaat ve Züccaciye Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Hasan Ateş tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Beylikdüzü Aydın Örs Kapalı Spor Salonu tamamlandı!

29 yıllık antrenörlük kariyerine tam 20 kupa sığdıran Aydın Örs'ün ismi, Beylikdüzü Belediyesi tarafından hayata geçirilen kapalı spor salonuna verildi.

Beylikdüzü'nde her mahalleye kreş geliyor!

Her mahalleye kreş kazandıracaklarını belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilk olarak Adnan Kahveci Mahallesi’nde çalışmalarına başlanan kreşin yeni eğitim-öğretim yılında hizmete açılacağını söyledi.

Demir İnşaat'tan 33. yılına özel kampanya!

Demir İnşaat; Beylikdüzü, Esenyurt ve Büyükçekmece’de yer alan konut projelerinde 33’üncü yılına özel kampanya yaptı.

Demir İnşaat'tan 33. yılına özel kampanya!

Demir İnşaat Beylikdüzü, Esenyurt ve Büyükçekmece'de yer alan konut projelerinde 33. yılına özel kampanya yaptı. Alıcılara kira öder gibi ev sahibi olma şansı sunduklarını söyleyen Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, "Şimdi ev almak için doğru zaman" dedi.

Demir İnşaat'ta Babalar Günü kampanyası!

Demir İnşaat, Beylikdüzü’nün en özel lokasyonunda yükselen projesi Demir Romance'ta Babalar Günü’ne özel, ''Yüzde 10 iskontoya ilave olarak 10 bin TL indirim’’ uyguluyor.

Kameroğlu Metrohome Beylikdüzü projesine ön talep toplanıyor!

Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü projesi Metrohome Suites & Residence adıyla satışa sunulacak. Mayıs ayında satışların başlayacağı Kameroğlu Metrohome projesinde 1.600 konut ve 130 mağaza olacak...

Çırağan Sarayı'nın tapusu Beylikdüzü Belediyesi'nde!

Beylikdüzü Belediye Meclisi'nin CHP'li Üyesi ve Meclis Başkanvekili Ömer Şatır ailesi ve kendisine dair bilinmeyenleri Gazetem İstanbul'a anlattı. Şatır, Çırağan Sarayı ile birlikte birçok önemli yerin tapusunun kendilerinde olduğunu söyledi.

Beylikdüzü Terrace Lotus satışta! 567 bin TL'ye!

İnanlar İnşaat, Beylikdüzü'ndeki yeni projesi Terrace Lotus'u satışa çıkardı. Toplam 149 konuttan meydana gelen Terrace Lotus projesinde fiyatlar 567 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Beylikdüzü Deniz İstanbul Mercan 2 satışta! 255 bin TL'ye!

Keleşoğlu İnşaat, Beylikdüzü Yakuplu'da bulunan Deniz İstanbul projesinin yeni etabı Mercan 2'yi satışa sundu. Projenin yeni etabında lansmana özel fırsatlar ve uygun ödeme imkanları sunuluyor.

Pusula İnşaat Bulvar Home fiyat!

Pusula İnşaat Bulvar Home fiyat listesi dairelerin kat ve planlarına göre değişiyor. Konut ve ticari alanların yer aldığı proje 5 bin metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor.

Pusula İnşaat Beylikdüzü bulvar home Haberi

Pusula İnşaat Beylikdüzü bulvar home

Arena Residence, Nefes Residence ve Rüya Prestij Suit gibi konut projelerinde imzası olan Pusula İnşaat Beylikdüzü'nde yatırımlara devam ediyor. 


Pusula İnşaat Beylikdüzü'nde 5 dönüm arazi satın aldı. Bulvar Home Beylikdüzü projesi için hazırlıklar sürüyor. Proje için detaylar 20 Ocak'ta netleşecek. 


Beylikdüzü Bulvar Home'da toplamda 350-400 civarında konut ve 30 ticari ünitenin yer alması planlanıyor. 


Pusula İnşaat Bulvar Home'da açık-kapalı otopark, çocuk oyun alanları, açık havuz ,tenis kortu, basket sahası, türk hamamı-fitness -sauna, yürüyüş ve dinlenme alanları gibi sosyal alanlar yer alacak. 


Pusula İnşaat satış ofisi;

Tel: 0212 854 11 04

Web: http://www.pusulainsaat.com.tr/

Öznur...