30 / 04 / 2024

pusula inşaat kampanya

pusula inşaat kampanya

Pusula İnşaat yeni yıla yeni bir evde girmek isteyenler için bütün projelerinde peşin satışlarda yılın son 10 gününe özel %10 indirim imkânı sundu. Pusula inşaat farklı daire tipleri ve yepyeni projeleriyle herkesi ev sahibi yapıyor...

Pusula İnşaat’ta arkadaşını getirene 3 bin lira ödeme!

18 yıldır sektörün içinde olan Pusula İnşaat,daire sahibi olmak isteyenlere kolaylık sağlamaya devam ediyor. Arkadaşını getirene 3 bin lira ödemenin yapılacağı kampanyada esnek ödeme seçenekleriyle Beylikdüzü’nün en elit projelerini oluşturuyor...

Pusula İnşaat’tan çifte mutluluk! Erken teslimler devam ediyor!

17 yıldır sektörün içinde olan Pusula inşaat bayram sürecince kampanya yaparak, daire sahibi olmak isteyenlere kolaylık sağlamaya devam ediyor

Alemdar İnşaat'tan 'sabit taksit sabit fiyat' kampanyası!

Alemdar İnşaat, “Sabit taksit Sabit fiyat” garantisiyle temelden projeler için yeni kampanya başlattı. Kampanya kapsamında sabit fiyat garantisi sunuluyor.

İnşaatçılar hükümetten kalıcı çözüm istiyor!

Yavaşlayan talebi canlandırmak için arka arkaya kampanya yapan inşaatçılar hükümetten kalıcı çözüm istiyor.

DKY İnşaat'tan Ramazan ayı kampanyası!

DKY İnşaat satışı ve inşaatı devam eden tüm projelerinde Ramazan kampanyası başlattı. Kampanya dahilinde peşin alımlarda yüzde 20’ye varan indirim fırsatı sunuluyor.

Konut alıcıları bankalar yerine inşaat firmalarına borçlanıyor!

Darbe girişimi sonrası inşaat şirketleri kampanya atağına başlayıp 120 ay 0.70 faiz imkânı sununca konut pazarı canlandı. Bankalar da faizleri düşürdü.

49 inşaat firması 119 projede kampanya başlattı!

Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu GYODER'in ekonomik büyümeye katkıda bulunmak ve sektöre ivme kazandırmak için ''Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye'' kampanyasına 49 inşaat firması 119 projesiyle destek verdi.

Silivri Cemevi inşaatı için kampanya başlatılıyor!

Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Derneği Silivri Şube Başkanı Abdullah Kaya, Silivri Cemevi'nin inşaatının yavaş ilerlediğini belirtti. Kaya inşaat çalışmalarını hızlandırabilmek için bağış toplama kampanyası düzenleyeceklerini söyledi.

İnşaat firmaları Ramazan'a özel kampanya yarışında!

Yaz durgunluğunu aşmak isteyen inşaat şirketleri, ramazanda özel kampanya yarışına girdi. Ev alana peşinatı hediye eden de var, büyük indirimler yapan da...

Pusula İnşaat Bulvar Home fiyat!

Pusula İnşaat Bulvar Home fiyat listesi dairelerin kat ve planlarına göre değişiyor. Konut ve ticari alanların yer aldığı proje 5 bin metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor.

Şino İnşaat'tan 30. yılına özel kampanya!

Şino İnşaat Isparta inşaat sektöründeki 30. yılı nedeniyle 30 müşterisine 30. yıl nedeniyle yapımına başlanan Dikmen Sitesinden yüzde 40'ı peşin, kalanı 60 ay sıfır faizle konut sahibi olma fırsatı sunacak.

Bulvar Home Pusula İnşaat teslim tarihi!

Bulvar Home Pusula İnşaat projesinde daire fiyatları 245 bin liradan başlıyor. Esenyurt'ta yer alan Bulvar Home projesinde 292 daire, 32 dükkan bulunuyor...

Pusula İnşaat Beylikdüzü Projesi: Bulvar Home!

Pusula İnşaat'tan Beylikdüzü Bulvar Home projesi geliyor. Beylikdüzü Bulvar Home'da detaylar 20 Ocak'ta netleşecek.

İnşaat şirketleri Ramazan ayında kampanya yarışına girdi!

Yaz durgunluğunu aşmak isteyen inşaat şirketleri, ramazan ayına özel kampanya yarışına girdi. Ev alana peşinatı öteleyenler de, büyük indirimler yapan da var.

Yeşilyurt İnşaat'tan THY çalışanlarına yüzde 17 indirim kampanyası!

Yeşilyurt inşaat tarafından Anadolu Yakasının gelişen bölgelerinden Kurtköy'de hayata geçirilen Still İstanbul Diamond projesinde; Sabiha Gökçen, THY, Netaş ve Tekno Park çalışanları için kampanya düzenlendi.

pusula inşaat kampanya Haberi

pusula inşaat kampanya

Projelerini Esenyurt-Beylikdüzü bölgesinde konumlandıran Pusula İnşaat hemen oturuma hazır veya ileri teslimli yepyeni projeleriyle müşterilerine farklı seçenekler sunuyor.

Zamanında gerçekleştirdiği teslimler, müşteri memnuniyeti çerçevesinde Pusula İnşaat 1995’den beri sürdürdüğü bu politikalarıyla yaklaşık 2000 konut inşa etmiştir. Hizmet sürekliliğini sağlayarak yaşama destek olma ilkesiyle konut sektöründe sağlam adımlar atan Pusula İnşaat yeniliklerle devam ediyor.

Temelini insana ve doğaya saygının oluşturduğu bir yaşam mimarlığı felsefesini sürdürürken Pusula inşaat yaptığı tüm projelerde müşterinin ihtiyaç ve beklentilerini dikkate alarak, müşteri memnuniyetini sürekli kılmayı, yapım kalitesini arttırmayı ve kalite kontrol sistemini çağın gerektirdiği normlarda maksimum seviyede uygulamayı hedef edinmiştir.

Pusula İnşaat projelerinde fiyatlar  66.500 tl’ den başlıyor.

Diğer projelerle ilgili bilgi almak ve yeni yıl fırsatlarından faydalanmak için ;

İletişim

0212 854 11 04

www.pusulainsaat.com.tr 

Cumhuriyet Mah. Cumhuriyet Cad. Bulvar Evleri Çarşısı...