02 / 05 / 2024

Putinin kayınpederi Marat Kabaeva

Putinin kayınpederi Marat Kabaeva

kayınpederi olan Özbek asıllı Uluslararası İslam Birliği Teşkilatı Başkanı Marat Kabaeva'nın Mahmutlar Mahallesi'nde bir de ev satın aldığı öğrenildi.

Aydın'da arsa kavgası: 1 yaralı!

Aydın Germencik'te arsa sebebiyle artıştığı 84 yaşındaki kayınpederi tarafından av tüfeğiyle vurulan kadın ağır yaralandı.

Ekur İnşaat'ın acı günü! Mustafa Aykın vefat etti!

Ekur İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Genel Müdürü Erhan Cansu'nun kayınpederi Mustafa Aykın vefat etti.

Kardeşlerin miras kavgasını ayırmak isterken sopa ve kürekle öldürüldü!

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde kardeşler arasında, evlerinin bahçesinin kullanımı sebebiyle kavga çıktı. Eşi Ramazan D.'nin kavga ettiğini görüp, ayırmak için giden 33 yaşında 2 çocuk annesi Çiğdem D., kayınpederi ve kayınbiraderleri tarafından sopa ve kürekle dövüldü ve öldürüldü.

Erel İnşaat'ın acı günü! Yılmaz Öney vefat etti!

Erel otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Işıkel'in kayınpederi Yılmaz Öney vefat etti.

Altan Elmas'ın kayınpederi Alaeddin Şahin son yolculuğuna uğurlandı!

KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas'ın kayınpederi Alaeddin Şahin, bugün son yolculuğuna uğurlandı...

Altan Elmas'ın kayınpederi Alaeddin Şahin vefat etti!

KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas'ın kayınpederi Alaeddin Şahin vefat etti.

Putin’in kayınpederi Marat Kabaeva Alanya’dan ev aldı!

kayınpederi olan Özbek asıllı Uluslararası İslam Birliği Teşkilatı Başkanı Marat Kabaeva'nın Mahmutlar Mahallesi'nde bir de ev satın aldığı öğrenildi.

Yapı Merkezi'nin acı günü! Bahattin Erdinç vefat etti!

Yapı Merkezi Kurucusu Ersin Arıoğlu'nun dünürü ve aziz dostu Yapı Merkezi ve Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Başar Arıoğlu'nun kayınpederi Bahattin Erdinç vefat etti.

Göçay İnşaat'ın acı günü! Ferit Müderrisoğlu vefat etti!

Göçay İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı M. Erdal Eren'in kayınpederi Ferit Müderrisoğlu hayatını kaybetti. 

Doğuş İnşaat'ın acı günü! Necati Yirmibeşoğlu vefat etti!

Eski İGMD Başkanlarından Cemal Yirmibeş’in kardeşi, Doğuş İnşaat ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Gönül Talu'nun kayınpederi Necati Yirmibeşoğlu vefat etti.

Akiş GYO'nun acı günü! Ergün Onur vefat etti!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ.'nin Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Gökşin Durusoy'un kayınpederi Ergün Onur vefat etti.

Azra Akın'ın kayınpederi Atakan Koru arazisi zengini çıktı!

Dünya güzeli Azra Akın'ın bu yaz evlenmeyi planladığı sevgilisi Atakan Koru'nın babası Ahmet Koru arazi zengini çıktı.

YESA Yapı'nın acı günü! Hasan Zühtü Şenyuva vefat etti!

YESA Yapı Emlemanları eski çalışanı Ayhan Şekerci'nin kayınpederi İşadamı Hasan Zühtü Şenyuva vefat etti.

Putinin kayınpederi Marat Kabaeva Haberi

Putinin kayınpederi Marat Kabaeva

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in kayınpederi olan Özbek asıllı Uluslararası İslam Birliği Teşkilatı Başkanı Marat Kabaeva, 350 üyesiyle Alanya'da toplantı ve kamp yaptı. 

Yeni Alanya Gazetesi'nde yer alan habere göre; Kabaeva, Rusya ve Türkiye arasında karşılıklı ticaret hacminin gelişmesi için MÜSİAD Alanya Şube Başkanı Mustafa Durusoy ve yönetimi ile bir araya gelip dostuk maçı yaptı.

Putin'in 30 yıllık eşinden ayrılmasına neden olan, 2008 yılından bu yana aşk yaşadığı ve evlenip 2 erkek çocuk yaptığı iki olimpiyat madalyalı jimnastikçi Alina Kabaeva'nın babasının Alanya'nın Mahmutlar Mahallesi'nde bir de ev satın aldığı öğrenildi.