06 / 05 / 2024

PwC Türkiye ULI Türkiye

PwC Türkiye ULI Türkiye

PwC ve ULI iş birliği ile hazırlanan Emerging Trends in Real Estate Europe 2020 etkinliği 4 Aralık'ta gerçekleşecek.

Pwc Türkiye Mekansal Bakış Açısıyla Türkiye'de Gayrimenkul Yatırım raporu yayımlandı!

PwC Türkiye Kamu Danışmanlığı ekibi tarafından hazırlanan “Mekansal Bakış Açısıyla Türkiye'de Gayrimenkul Yatırımının Yükselen Alanları” raporun sonuçları belli oldu.

Türkiye gayrimenkul sektöründe ciddi pazar! 

Yabancı vatandaşların Türkiye'den konut alımları her geçen gün artıyor. PWC Türkiye Gayrimenkul Sektörü Lideri Ersun Bayraktaroğlu,Türkiye'nin gayrimenkulde önemli pazarlardan biri olduğunu dile getirdi.

PwC Türkiye'nin acı günü! Mustafa Bilgütay Yaşar vefat etti!

Gayrimenkul değerleme sektöründe faaliyet gösteren PwC Türkiye'nin değerli üyesi, ortaklarından Mustafa Bilgütay Yaşar vefat etti.

PwC Türkiye'nin acı günü! Fatime Ulu vefat etti!

Gayrimenkul değerleme sektöründe faaliyet gösteren PwC Türkiye'nin şirket ortağı Cenk Ulu'nun annesi Fatime Ulu vefat etti.

Türkiye dünya milyarderleri listesinde 4 basamak fırladı!

İsviçre Bankası ve denetim şirketi PwC'nin hazırladığı ‘Billionaire Insights 2018' raporuna göre, 2017 itibarıyla Türkiye'de varlığı 1 milyar dolar ve üstünde olan 36 milyarder mevcut.

ULI Türkiye'den Tesis Yönetimi konferansı!

ULI Türkiye ‘Tesis Yönetimi – 2017 Avrupa Konferansına Doğru: Birleştirme/Bütünleştirme/Değerleme’ başlıklı bir forum düzenledi.

ULI Türkiye sahaya indi!

ULI Türkiye’nin, düzenlediği “Sahaya İniyoruz” gezilerinin dördüncüsü gerçekleştirildi. ULI Türkiye Başkanı Ayşe Hasol Erktin, İstanbul’da, artı değer olarak kabul gören projeleri gayrimenkul sektörünün liderleriyle gezdiklerini; Uniq İstanbul’un ardından yeni gezilerin de sırada olduğunu söyledi.

ULI Türkiye Gayrimenkulde Kadın Liderler araştırması başlıyor!

ULI Gayrimenkulde Kadın Liderler 8 Mart’ta Gayrimenkulde Kadın Liderler araştırmasını başlatıyor. ULI, ABD’de ULI Kadın Liderler Girişimi‘nin, 8000 kadın üyesiyle yaptığı anket çalışmasını karşılaştırmalı olarak Türkiye’de de hayata geçirmeye hazırlanıyor.

ULI Türkiye MIPIM’de belediye başkanlarını yatırımcılarla buluşturdu!

15-18 Mart tarihlerinde Fransa’nın Cannes kentinde yapılan MIPIM Gayrimenkul Buluşması’nda, ULI Türkiye, belediye başkanlarını yatırımcılarla görüştürmek üzere özel bir oturum düzenledi.

Türkiye'deki AVM sayısı 2018 yılında 415'e ulaşacak!

PricewaterhouseCoopers (PwC) Türkiye Perakende ve Tüketici Ürünleri Sektörü Lideri Adnan Akan TAMPF'ın işbirliğinde hazırladıkları "Dönüşürken büyüyen Türkiye Perakende Sektörü" başlıklı rapor hakkında bilgi verdi.

Türkiye ekonomisi için güneş görünüyor!

PwC Danışmanlık Bölümü Başkanı Martin Scholich, ‘palazlanan ekonomiler’ arasındaki Türkiye’nin bir süre daha hata yapabileceğini söylerken, “Kimse Türkiye’nin üstünü çizmedi. Bulutların arasından güneş görünüyor” dedi.

PWC Türkiye'den Süleyman Seba için ilan!

PWC Türkiye, Beşiktaş'ın Onursal Başkanı Süleyman Seba için gazeteye ilan verdi. 88 yaşında vefat eden Süleyman Seba'nın cenazesi bugün saat 12:00'de Vodafone Arena Stadı'nda yapılacak törenle uğurlanacak.

Haluk Sur: Türkiye'de üretilen konutların çoğunluğu orta sınıfa yönelik!

Cushman & Wakefield'in Yönetim Kurulu Başkanı, Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve ULI Türkiye Başkanı Haluk Sur, Konut Konferansı 2013’ün moderatörü olacak. Sur, konut sektörünün genel durumuna ilişkin söyleşi...

PwC Türkiye ULI Türkiye Haberi

PwC Türkiye ULI Türkiye

PwC ve ULI iş birliği ile hazırlanan Emerging Trends in Real Estate Europe 2020 (Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2020) raporunun sonuçlarının değerlendirileceği etkinlik gayrimenkul sektörünü bir araya getirecek.

Swissotel The Bosphorus İstanbul'da düzenlenecek etkinlik 4 Aralık Çarşamba günü gerçekleşecek.