27 / 04 / 2024

PwC ve Urban Land Institute

PwC ve Urban Land Institute

Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2019 raporu, sektörün alternatif gayrimenkul alanlarının operasyonel riskini kabul ederken, geleneksel yatırım yapılarını sorguladığını ve gayrimenkule daha geniş bir açıdan baktığını da ortaya koyuyor...

Yabancı yatırımcılar İstanbul’da öğrenci evi alıyor!

Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2015 Raporu’na göre İstanbul, Avrupa’da yatırımcıların en çok ilgi gösterdiği ilk 20 şehir arasında yer alıyor. Uluslararası yatırımcılar İstanbul’da öğrenci evi alıyor.

Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2015 Raporu toplantısı 27 Şubat'ta!

PwC ve Urban Land Institute (ULI) işbirliği ile gerçekleştirilen ve gayrimenkul sektöründeki son gelişmelerin konuşulacağı toplantı 27 Şubat 2015 Cuma günü saat 08.00'de, Hilton Bomonti Hotel'de gerçekleştirilecek.

İstanbul, Avrupa'nın ilk 10 şehri arasında!

Frankfurt Avrupa' PwC ve Urban Land Institute işbirliği ile gerçekleştirilen ve gayrimenkul sektöründeki tahminleri içeren "Emerging Trends in Real Estate Europe 2014 -Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2014" raporunun sonuçları dün paylaşıldı.

Urban Aydınlatma Tasarımı Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Urban Aydınlatma Tasarımı Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Yeliz Tezel ve Murat Oğuz ortaklığında kuruldu.

Fiat Egea’nın Easy, Urban ve Lounge modellerinde büyük indirim! 2 Şubat’ta son eriyor! Sakın kaçırmayın!

Türkiye’nin en çok satan otomobili Fiat Egea, 2 Şubat tarihine kadar geçerli olacak indirim kampanyasını duyurdu. Buna göre, bu sevilen otomobilin Easy, Urban ve Lounge modellerinde hangi versiyonu bakın kaç paraya satılıyor?

Toyota Urban Cruiser Hyryder Hybrid SUV tanıtıldı! İşte aracın teknik özellikleri ve fiyatı

Toyota ve Suzuki ortaklığında yapılan yeni model Toyota Urban Cruiser Hyryder Hybrid SUV'nin tanıtımı Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de yapıldı. Tanıtımda Toyota Kirloskar Motor Yönetim Müdürü Masakazu Yoshimura otomobille ilgili bilgiler verdi.

Gayrimenkul sektöründe kurallar yeniden yazılıyor!

PwC ve ULI iş birliği ile hazırlanan Emerging Trends in Real Estate Europe (Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa) raporunun 2022 yılına ilişkin sonuçları değerlendirildi. PwC Türkiye Gayrimenkul Sektörü Lideri Ersun Bayraktaroğlu ve ULI Türkiye Başkanı Zafer Baysal, raporla ilgili konuştu.

Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2022 etkinliği 13 Aralık'ta!

PwC ve ULI iş birliği ile hazırlanan Emerging Trends in Real Estate Europe (Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa) raporu 13 Aralık 2021 tarihinde açıklanacak.

Akmerkez GYO, PwC Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Akmerkez GYO'nun PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi'nin bağımsız denetçisi olarak seçilmesine ilişkin Genel Kurul Kararının 18 Mayıs 2021 tarihinde tescil edildi.

İntema İnşaat 2021 yılı için PwC Bağımsız Denetim ile anlaştı!

İntema İnşaat'ın 2021 yılı için "PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi"nin seçilmesine ilişkin kararı tescil edildi. 

Gayrimenkulde Küresel Gelişen Trendler: 2021 raporunun lansmanı yarın!

Urban Land Institute (ULI) ve PwC'nin her yıl ortak yayınladığı, gayrimenkul yatırımcılarının eğilimlerini değerlendiren Gayrimenkulde Gelişen Trendler 2021 raporunun lansmanı yarın saat 14:00'te yapılacak. 

Yapı Kredi Koray GYO, PwC Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Yapı Kredi Koray GYO, faaliyetlerini yürütmek üzere seçilen, PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin onaylanmasına karar verdi. 

Gayrimenkulde Gelişen Trendler: Avrupa 2021 raporu!

PwC ve Urban Land Institute (ULI)’ın gayrimenkul sektörünü farklı boyutları ile ele alan araştırması Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2021 raporunun lansmanı 24 Kasım 2020'de PwC Deneyim Merkezinde kamuoyu ile paylaşıldı.

COVID-19'la AVM ve ofisler gözden düştü!

PwC ve ULI iş birliği ile hazırlanan Emerging Trends in Real Estate Europe (Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa) raporunun 2021 yılına ilişkin sonuçları konuşuldu.

Gayrimenkul sektöründe beklenmedik etki!

PwC ve ULI iş birliği ile hazırlanan Emerging Trends in Real Estate Europe (Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa) raporunun 2021 yılına ilişkin sonuçları masaya yatırıldı.

Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2021 etkinliği 24 Kasım'da!

PwC ve ULI iş birliği ile hazırlanan Emerging Trends in Real Estate Europe® (Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa) raporunun 2021 yılına ilişkin sonuçları 24 Kasım'da gerçekleştirilecek etkinlikle değerlendirilecek.

PwC ve Urban Land Institute Haberi

PwC ve Urban Land Institute

PwC ve Urban Land Institute (ULI) ortak çalışması olan Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2019 raporu: Avrupa gayrimenkul sektöründe, bir taraftan "döngü sonu pazarı" (late-cycle market) özellikleri hâkimken, sektör bir taraftan da uzun vadeli sürdürülebilir finansal performansı toplumsal etkiyle birleştirmeyi amaçlayan yeni yaklaşımları benimsiyor.

Fortune Turkey'de yer alan habere göre; Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2019 raporu, sektörün alternatif gayrimenkul alanlarının operasyonel riskini kabul ederken, geleneksel yatırım yapılarını sorguladığını ve gayrimenkule daha geniş bir açıdan baktığını da ortaya koyuyor.

ÖNE ÇIKAN BAŞLICA KONULAR:

1.    Konfor alanından çıkılacak. Gelir arayışı geç varlık döngüsü, jeopolitik belirsizlik ve artan faiz oranları, güvenli ve uzun dönemli getiri ihtiyacını daha da güçlendirecek.
2.    Siyasi riskler artacak.
3.    Sosyal eşitsizlik ve uygun fiyatlarla konut sahipliği öne...