04 / 05 / 2024

Q Zens Furniture and lnterior Design ürünleri

Q Zens Furniture and lnterior Design ürünleri

Zens Furniture&lnterior Design, tasarımlarıyla mobilyaya ruh veriyor Siteler'de faaliyet gösteren firma bugüne kadar birçok projeye imza attı Siteler'de birbirinden güzel tasarımlara hayat veren Q'Zens Furniture&lnterior Design, sektörün aranan 'markaları

Qımamalraeda Propertıes Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Qımamalraeda Propertıes Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Hadı Mtanous ve Saeed M.O.A. Alsalamı ortaklığında kuruldu.

Hıq Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hıq Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Wyle De Yola tarafından kuruldu.

Q Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Q Enerji Anonim Şirketi bugün Şişli'de Cihat Şahinkaya ve Tayar Günay ortaklığında kuruldu.

Mashrıq Engıneerıng Constructıon Company Merkezi Afganistan İslam Cumhuriyeti İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Mashrıq Engıneerıng Constructıon Company Merkezi Afganistan İslam Cumhuriyeti İstanbul Merkez Şubesi Beylikdüzü'de Idrees Ahmad Noorı tarafından açıldı.

Skoda Kamıq'ten tam 41.595 TL indirim! İşte Mart 2022 Fiyat Listesi...

Skoda'dan otomobil severleri heyecanlandıracak haber geldi! Skoda Kamıq modeline tam 41 bin 595 TL'lik indirim yaptı. Peki Skoda'dan otomobil satın almak isteyenler en az ne kadar ödemeli? İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Unıq Tr Yönetim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Unıq Tr Yönetim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Çakır tarafından kuruldu.

Jangsu Qıyuan İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jangsu Qıyuan İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de 400 bin TL sermaye bedeli ile Şakir İsi tarafından kuruldu.

Royal Wings IQ İnşaat Restoran Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Wings IQ İnşaat Restoran Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Manar A Hwaıdı Al Haidari tarafından kuruldu.

Assila Tours Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Assila Tours Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Karataş ve Tarıq Alı A Alqarni ortaklığıyla kuruldu. 

Sunsetdmc Turizm Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sunsetdmc Turizm Organizasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 220 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Gürol ve Tarıq Ahmad Moh Hıjazi tarafından kuruldu.

UNIQ İstanbul satıldı mı?

TürkMall imzalı UNIQ İstanbul'da yönetim değişti. Maslak'taki UNIQ İstanbul'un yeni yönetimini Filistin asıllı Allan Bilal aldı....

QIS İnvestment Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

QIS İnvestment Gayrimenkul İnşaat Turizm İthalat ve İhracaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile I. Amar Abu Ras, Mehmet Nur Hayanioğlu ve Salah Abu Taye ortaklığında kuruldu. 

Green Turkey Co Seyahat İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Turkey Co Seyahat İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Alaa A.Y.M.  Hemeda ve Ra`Ed Shafıq Hmo ortaklığında kuruldu. 

Q Zens Furniture and lnterior Design ürünleri Haberi

Q Zens Furniture and lnterior Design ürünleri

Zens Furniture&lnterior Design, tasarımlarıyla mobilyaya ruh veriyor Siteler'de faaliyet gösteren firma bugüne kadar birçok projeye imza attı Siteler'de birbirinden güzel tasarımlara hayat veren Q'Zens Furniture&lnterior Design, sektörün aranan 'markalarından oldu. 

Firma, bugüne kadar yaptığı çalışmalarla adından başarıyla söz ettiriyor. Firmanın ortaklarından Yılmaz Doğan, 'başarının', 'marka olmanın' sırrını ise "işe tutku ile bağlanmak" sözleriyle açıklıyor. 


Sizi kısaca tanıyabilir miyiz? 

1978 Erzurum doğumluyum. Ankara'ya 1981 yılında geldim, îlk ve orta öğretimimi Ankara'da tamamladım. Ardından Pamukkale Üniversitesi İnşaat Mühendisliği'ni bitirdim. 


Sektörde bu aşamaya nasıl geldiniz? 

Küçük yaşlardan beri mobilya tasarım ve üretiminin bilfiil çalışarak içerisinde olmanın verdiği tecrübe, mekan kabuklarının, üretimini gerçekleştirdiğimiz mobilya formlarının etrafında şekilleniyor olması, mekan ile mobilyalar arasında bulunan nesnel ve biçimsel ilişki beni her nesnenin formunu, rengini, uyumunu sorgulamaya zorladı. Bu etkiyle tasarımın...