03 / 05 / 2024

Qasım Alwan

Qasım Alwan

Address Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, 24 Ocak 2013 tarihinde, 10 bin TL sermaye ile, Qasım Alwan ve Hassoon Hassoon ortaklığıyla kuruldu...

Land Property Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Land Property Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Mohammed Qasım Al-Attabı tarafından kuruldu.

Samara Al Dulaımı Group Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Samara Al Dulaımı Group Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de I. Jasım Alwan Al-Dulaımı tarafından kuruldu.

Black Gold İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Black Gold İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Qasım H.N. Al-Khalıdı tarafından kuruldu.

Ihtimam Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ihtimam Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Şeyho ve Hayder Zeyad Q. Qasım ortaklığında kuruldu.

Oasıs Turkey Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oasıs Turkey Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Qasım Hashım T. Al-Battat tarafından kuruldu.

Almoubarak Turizm İnşaat Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almoubarak Turizm İnşaat Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin tL sermaye bedeli ile Gül Gezer ve Suleiman Qasım ortaklığında kuruldu.

Grand Sofia Konaklama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand Sofia Konaklama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih’te Qays Qasım tarafından kuruldu. 

Yakut Bağdat Avrupa İnşaat Petrol Nakliyat ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakut Bağdat Avrupa İnşaat Petrol Nakliyat ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Saad Qasım Atı tarafından 30 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Başakşehir, Ziya Gökalp Mahallesi, Karacaoğlan Sokak'ta kuruldu.

Cevahir Bağdat Asya İnşaat Petrol Nakliyat ve Tarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cevahir Bağdat Asya İnşaat Petrol Nakliyat ve Tarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aad Qasım Atı Atı tarafından 40 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Başakşehir'de kuruldu.

Address Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Address Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, 24 Ocak 2013 tarihinde, 10 bin TL sermaye ile, Qasım Alwan ve Hassoon Hassoon ortaklığıyla kuruldu...

Botaş 30 mühendis alıyor

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ'ye (Botaş) daimi statüde 30 mühendis, 8 tekniker ve 4 teknisyen alınacak. Türkiye İş Kurumu (İşkur) Ankara-Çankaya Şube Müdürlüğü'nün konuya ilişkin ilanı, Resmî Gazete'de yayımlandı.

TMSF Göltaş'a 33 milyon Euro yatırım yaptı

Yönetimi Tasarruf Mevduat Sigorta Fonunda (TMSF) bulunan Şevket Demirel Şirketleri İcra Kurulu Başkanı Hidayet Nalçacı, ''2005'te el konulan çimento şirketine 33 milyon Euro'luk yatırım yapıldı ve günlük klinker üretimi 4 bin tondan 6 bin 100 tona çıkarıl

İlk özel müzayede 26 Mart'ta!

Türkiye'de şahıslara ve şirketlere ait gayrimenkullerin satılacağı ilk müzayede 26 Mart'ta gerçekleştirilicek.

Qasım Alwan Haberi

Qasım Alwan

10 bin TL sermaye ile kurulan firmanın faaliyet alanları arasında, her türlü seyahat acenteleri kurmak kurulmuş acentelere ortak olmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Harbiye Ergenekon Mahallesi Halaskargazi Caddesi Yemi Pasaj NO:55 Dükkan NO:8-9 adresinde faaliyete geçirildi. 24 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Qasım Alwan ve Hassoon Hassoon ortaklığıyla...