05 / 05 / 2024

quant residence ofis fiyatları

quant residence ofis fiyatları

Ümraniye Şerifali'de Kraton İnşaat tarafından hayata geçirilen Quant Residence projesinde iş yerleri ve ofis katları satışa çıktı. Projedeki ofislerin metrekare birim fiyatları 5 bin ila 7 bin TL arasında değişiyor.

Quant Residence’ta ofislerin metrekaresi 5 bin TL'den başlıyor!

Anadolu Yakası’nın gün geçtikçe gelişen ve değer kazanan bölgelerinden Ümraniye Şerifali’de, Kraton İnşaat tarafından hayata geçirilen Quant Residence projesinde iş yerleri ve ofis katları satışa çıktı...

Quant Residence'ta icradan satılık kelepir 10 ev!

İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, Yukarı Dudullu Mahallesi, Şerifali Çiftliği mevkiinde yer alan Quant Residence'taki 10 adet ev toplamda 7 milyon 980 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Down Town Bursa nerede?

Atış Yapı tarafından hayata geçirilen Down Town Bursa projesinde alışveriş alanları, residence, ofis, otel ve müze yer alıyor. Peki Down Town Bursa nerede?

Astay Private Residences İstanbul at Etiler ne zaman teslim?

Residence, ofis ve ticari alanlardan oluşan Private Residences İstanbul at Etiler projesi  Türkiye’nin en prestijli ve nezih semtlerinden biri olan Etiler’de yükseliyor.  Peki Astay Private Residences İstanbul at Etiler ne zaman teslim?

Önay Life Residence satışa çıktı! Metrekaresi 2 bin 800 TL!

Önay Grup ve Tuna Ev-Ofis’in deneyimlerini birleştirerek kurdukları ÖNTU Yatırım Ortaklığı, İstanbul’un en hızlı gelişen yerleşim yerlerinden Beylikdüzü-Esenyurt’ta Önay Life Residence projesine başlıyor.

Özyurtlar Ncadde Ottoman Otel + Residence! 174 bin TL'ye!

Özyurtlar İnşaat tarafından inşa edilen Ncadde Ottoman Otel + Residence projesi satışları başladı. Residece, ofis ve otelden meydana gelen proje 3 katlı olarak yükseliyor.

Önay Life Residence basın toplantısı 5 Mayıs'ta!

İstanbul Beylikdüzü'nde gerçekleştirdiği projeleriyle adından sıkça söz ettiren Önay Grup, Tuna Ev-Ofis ile oluşturduğu ÖNTU ortaklığıyla Esenyurt'un Beylikdüzü sınırında Önay Life Residence projesine başlıyor.

Kartal AND Pastel Residence teslim tarihi!

Kartal AND Pastel Residence projesinde daire fiyatları 295 bin liradan başlıyor. AND Pastel Residence projesi konut, rezidans, ofis ve mağaza alanlarından meydana geliyor...

Vadistanbul Park Residence iletişim!

Vadistanbul Park Residence iletişim için 444 53 35 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 100 bin metrekarelik ofis alanına sahip projede 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire alternatifleri bulunuyor.

Vadistanbul Park Residence satış ofisi!

Vadistanbul Park Residence satış ofisi telefon numarası 444 53 35. Konut, ofis ve mağazalardan oluşan projede teslimlerin 2018 yılı Kasım ayında yapılması planlanıyor.

AND Kartal Residence Soğanlık fiyat!

AND Kartal Residence Soğanlık fiyat listesi 290 bin liradan başlayarak değişiyor. AND Kartal Residence projesinde 1.135 konut, 42 ofis ve 35 dükkan olacak.

Nusal İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nusal İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi, Nuh Usal ve Nurettin Türkdal ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 1 Şubat'ta Kartal, Yalı Mahallesi, Topselvi Caddesi, Mai Residence Ofis'te kuruldu.

Kuzu Effect Residence Çankaya teslimler!

Kuzu Effect Residence Çankaya projesinde rezidans daire fiyatları 750 bin liradan başlıyor. Kuzu Effect Residence projesinde 203 rezidans, 44 ofis ve açık çarşı bulunuyor...

Oran Kuzu Effect Residence fiyat!

Oran Kuzu Effect Residence fiyat listesi 750 bin liradan başlayarak yükseliyor. Kuzu Effect Residence projesinde 203 rezidans daire, 44 ofis ve açık çarşı yer alıyor...

quant residence ofis fiyatları Haberi

quant residence ofis fiyatları


Ümraniye Şerifali'de Kraton İnşaat tarafından hayata geçirilen Quant Residence projesinde iş yerleri ve ofis katları satışa çıktı. Quant Residence'ta mağazaların metrekare birim fiyatları 10 bin ila 15 bin TL arasında; ofislerin metrekare birim fiyatları ise 5 bin ila 7 bin TL arasında değişiyor. Projede alanları 62 metrekare olan 1 +1 'ler 325 bin TL'den, alanlan 129 metrekare olan 2 +1 'ler 500 bin TL'den; alanları 143 metrekare olan 3 + 1'ler ise 600 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Peşin ödemelerde yüzde 7 indirimin yapıldığı projede, vadeli ödemelerde ise yüzde 25 peşin verilip kalan kısım için bankalar bünyesinde 120 aya varan taksitlendirme yapılabiliyor. 4 bin metrekare arsa alanı üzerinde 23 bin metrekare inşaat alanına sahip proje, 71 konut ve...