04 / 05 / 2024

quasar istanbul lansmanı

quasar istanbul lansmanı

Viatrans - Meydanbey Ortak Girişimi’nin İstanbul’un en değerli arazilerinden Mecidiyeköy’deki tarihi likör fabrikası arazisinde gerçekleştirdiği yeni kültür, sanat ve moda merkezi karma projesi Quasar İstanbul, 1 Mart’ta satışa çıkacak.

Quasar İstanbul'un lansmanı 22 Şubat'ta yapılacak!

Viatrans - Meydanbey Ortak Girişimi tarafından Mecidiyeköy'de Eski Likör Fabrikası arazisi üzerinde yükselecek olan Quasar İstanbul'un lansmanı 22 Şubat 2013 Cuma günü yapılacak...

The Gladstone'nun İstanbul lansmanı 20 Haziran'da: Satışlar başladı! Yeni proje!

The Gladstone projesi Londra Zone 3 bölgesinde yükseliyor. 20-21 Haziran'da İstanbul lansmanı yapılacak olan ve yıllık yüzde 7 kira getirisi saplayan projede, satışlar başladı. Peki The Gladstone projesinde konut fiyatları ne kadar? 

Prata Riverside Village projesinin İstanbul lansmanı yapıldı!

Nehir kenarında modern bir alanda konut, eğlence ve perakende seçenekleriyle beraber sunulan ofis, halka açık sahil parkı ile Lizbon'daki perstiji en yüksek gayrimenkul projesi Prata Riverside Village, İstanbulluların beğenisine sunuldu. 

Quasar İstanbul’da yüzde 15 peşinat ve yüzde 0.79 faiz fırsatı!

İş Portföy, İş Portföy Quasar GYF kapsamında Quasar İstanbul’daki projesine özel büyük bir fırsat sunuyor. Quasar İstanbul’da, satış fiyatları üzerinden yüzde 15 peşin indirimine ek olarak aylık yüzde 0,79 faiz oranı ile 120 ay kredi fırsatı sunuluyor...

İş Portföy, Quasar İstanbul'daki 196 gayrimenkulü satacak!

İş Portföy, İstanbul kadar görkemli ve ışıltılı bir yaşam sunan Quasar İstanbul’da yer alan rezidans ve ofisleriyle kusursuz bir hayata davet ediyor.

İş Portföy'ün Quasar İstanbul basın toplantısı 15 Ekim'de!

İş Portföy güvencesi ile İstanbul kadar görkemli ve ışıltılı bir yaşam sunan Quasar İstanbul'un basın toplantısı 15 Ekim'de yapılacak...

Seda Sayan Quasar İstanbul'da lüks daire kiraladı!

Seda Sayan, İstanbul’da birçok gayrimenkulü olmasına rağmen kiracılığı tercih etti.Sanatçı, Mecidiyeköy’deki Quasar İstanbul’da süper lüks bir daire kiraladı. 

Quasar İstanbul tesis yönetimi için Atalian ile anlaştı!

Quasar İstanbul’un tesis yönetimi kapsamında tüm teknik ve temizlik hizmetleri, 2013 yılında Türkiye’de faaliyet göstermeye başlayan ATALIAN Global Services tarafından karşılanacak. İki firma arasında anlaşma sağlandı.

Yedikule Cer İstanbul lansman fiyatları!

Yedikule Cer İstanbul lansman fiyatları haberimizde yer alıyor. Lansmanı bugün gerçekleştirilen proje Emlak Konut GYO güvencesiyle ile Ege Yapı tarafından inşa ediliyor. 

Quasar İstanbul Mecidiyeköy fiyatları 2017!

Quasar İstanbul Mecidiyeköy fiyatları 2017 kapsamında projede dairelerin metrekare birim fiyatı 8 bin dolardan başlıyor. Projede 13 bin dolar kira getiri garantisi bulunuyor...

Şişli Quasar İstanbul metrekare fiyatları!

Viatrans – Meydanbey  ortaklığıyla hayata geçirilen Quasar İstanbul projesi ofis, rezidans, AVM, otel ve kültür sanat alanlarından meydana geliyor. Şişli Quasar İstanbul metrekare fiyatları 8 bin dolardan başlıyor.

Fulya Quasar İstanbul fiyat listesi 2017!

Quasar İstanbul projesinde metrekare birim fiyatları 8 bin dolar ile 11 bin dolar arasında değişiyor. Projede daire teslimleri hemen yapılıyor...

Quasar İstanbul'da 13 bin dolar kira getirisi!

Quasar İstanbul'da 13 bin dolar kira getirisi sağlanıyor. Mecidiyeköy Quasar İstanbul'da metrekare birim fiyatları 8 bin dolardan başlıyor.

Ömür İstanbul lansmanı 22 Eylül'de!

Efitaş İnşaat, Eskon A.Ş ve Esenler Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ömür İstanbul projesi 22 Eylül’de Esenler Belediye Başkanı Sn. M.Tevfik Göksu beyefendinin katılımıyla basına tanıtılıyor.

quasar istanbul lansmanı Haberi

quasar istanbul lansmanı


23 bin 700 metrekare arazi üzerine 500 milyon İsviçre Frangı yatırım ile gerçekleştirilecek olan lüksün yeni merkezi Quasar İstanbul’da; otel, rezidans, ofis, mağaza ile kültür sanat moda merkezi olarak hayata geçirilecek tarihi likör fabrikası yer alacak. Dünyanın en ünlü 5 yıldızlı otel zincirlerinden Fairmont Hotels, Türkiye’deki ilk oteli ve ofis bölümü ile Quasar İstanbul’da yer alacak. Projede; rezidanslar metrekaresi 6 bin ile 11 bin dolar arasında değişen fiyatlardan satışa sunulacak. 75 ile 765 metrekare arasında değişen 257 konut ile 58 ofis ve 4 bin 300 metrekare sosyal alandan oluşacak Quasar İstanbul; 2015 yılının son çeyreğinde en ‘iyi’lerin ve ‘ilk’lerin merkezinde yaşamak isteyenlere teslim edilecek.


Quasar İstanbul basın toplantısı 1. bölüm için tıklayınız

Quasar İstanbul basın toplantısı 2. bölüm için...