02 / 05 / 2024

quasar istanbul otel

quasar istanbul otel

257 rezidans, 58 adet ofis yer alacağı Quasar İstanbul teslim tarihi 2015 yılının son çeyreği olarak belirlendi. Projede metrekare birim fiyatı 6 bin dolardan başlıyor...

Hilton Mall of İstanbul Otel kapılarını açtı!

Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezi ve karma projesi Mall of İstanbul bünyesinde bulunan Hilton Mall of İstanbul Otel kapılarını açtı.

Quasar İstanbul’da yüzde 15 peşinat ve yüzde 0.79 faiz fırsatı!

İş Portföy, İş Portföy Quasar GYF kapsamında Quasar İstanbul’daki projesine özel büyük bir fırsat sunuyor. Quasar İstanbul’da, satış fiyatları üzerinden yüzde 15 peşin indirimine ek olarak aylık yüzde 0,79 faiz oranı ile 120 ay kredi fırsatı sunuluyor...

İş Portföy, Quasar İstanbul'daki 196 gayrimenkulü satacak!

İş Portföy, İstanbul kadar görkemli ve ışıltılı bir yaşam sunan Quasar İstanbul’da yer alan rezidans ve ofisleriyle kusursuz bir hayata davet ediyor.

İş Portföy'ün Quasar İstanbul basın toplantısı 15 Ekim'de!

İş Portföy güvencesi ile İstanbul kadar görkemli ve ışıltılı bir yaşam sunan Quasar İstanbul'un basın toplantısı 15 Ekim'de yapılacak...

Seda Sayan Quasar İstanbul'da lüks daire kiraladı!

Seda Sayan, İstanbul’da birçok gayrimenkulü olmasına rağmen kiracılığı tercih etti.Sanatçı, Mecidiyeköy’deki Quasar İstanbul’da süper lüks bir daire kiraladı. 

Hilton Mall Of İstanbul Otel 2020'de açılacak!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan ve otel, kongre merkezi ile rezidanstan oluşan Mall Of İstanbul 2. Etap projesinde otel kısmı için Hilton markası ile anlaştı...

Quasar İstanbul tesis yönetimi için Atalian ile anlaştı!

Quasar İstanbul’un tesis yönetimi kapsamında tüm teknik ve temizlik hizmetleri, 2013 yılında Türkiye’de faaliyet göstermeye başlayan ATALIAN Global Services tarafından karşılanacak. İki firma arasında anlaşma sağlandı.

Cadde İstanbul Otel Ve Konaklama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cadde İstanbul Otel Ve Konaklama Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Oral tarafından kuruldu. 

Yotel İstanbul Otel İşletmeciliği Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Yotel İstanbul Otel İşletmeciliği Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Talal Albajar ve Hubert Bertra Vırıot ortaklığında kuruldu. 

Melas İstanbul Otel geliyor!

Karamancı Turistik Tesisler A.Ş., İstanbul Gayrettepe'de 2 bin 200 metrekarelik alan üzerinde Melas İstanbul Otel'i inşa edecek...

Somerset Maslak İstanbul Otel basın toplantısı 15 Kasım'da!

Singapur merkezli The Ascott Limited, Türkiye’deki ilk gayrimenkul yatırımıyla dünyaca ünlü misafirperverliğine güç katıyor. Somerset Maslak İstanbul Otel basın toplantısı 15 Kasım'da yapılacak. 

Quasar İstanbul Mecidiyeköy fiyatları 2017!

Quasar İstanbul Mecidiyeköy fiyatları 2017 kapsamında projede dairelerin metrekare birim fiyatı 8 bin dolardan başlıyor. Projede 13 bin dolar kira getiri garantisi bulunuyor...

Şişli Quasar İstanbul metrekare fiyatları!

Viatrans – Meydanbey  ortaklığıyla hayata geçirilen Quasar İstanbul projesi ofis, rezidans, AVM, otel ve kültür sanat alanlarından meydana geliyor. Şişli Quasar İstanbul metrekare fiyatları 8 bin dolardan başlıyor.

quasar istanbul otel Haberi

quasar istanbul otel

Viatrans - Meydanbey Ortak Girişimi tarafından Mecidiyeköy'de hayata geçirilen Quasar İstanbul projesi 189 bin 620 metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Proje 1 Mart tarihinde satışa çıkacak. 


Quasar İstanbul 'da 257 rezidans, 58 adet ofis yer alacak. Karma proje olarak tasarlanan Quasar'da otel, rezidans, ofis, mağaza ile kültür sanat merkezi bulunuyor. Quasar İstanbul teslim tarihi : 2015 yılının son çeyreği.


Quasar İstanbul'da yer alan rezidansların metrekare birim fiyatı 6 bin dolar ile 11 bin dolar arasında değişiyor. Projede rezidansların büyüklükleri 75 metrekare ile 765 metrekare olarak belirlendi.


500 milyon İsviçre Frangı yatırım bedeli ile Mecidiyeköy eski likör fabrikası üzerinde 23 bin 700 metrekare arazi alanı üzerinde yükselen Quasar İstanbul projesinde 4 bin 300 metrekare sosyal alan yer alıyor.


Fairmont Hotel ve Quasar rezidans...