28 / 04 / 2024

quasar istanbul şişli

quasar istanbul şişli

Şişli'de yükselen Quasar İstanbul projesinde yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları 7 bin 300 dolardan başlıyor... Projedeki dairelerin alanları ise 116 metrekareden başlıyor ve yükseliyor...

Quasar İstanbul Şişli'de metrekaresi 7 bin 300 dolara! Teslimler 2015 Eylül'de!

Quasar İstanbul Şişli projesinde yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları 7 bin 300 dolardan başlangıç gösteriyor. Proje kapsamında konut teslimleri 2015 yılının Eylül ayında yapılacak

Emlak Konut Quasar İstanbul'un tadilat yapı ruhsatını aldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, Quasar İstanbul projesinin 344 adet bağımszı bölümü için tadilat yapı ruhsatını aldı...

Vegaist İnşaat, 'İbis İstanbul Şişli Otel' projesi için düğmeye bastı!

Vegaist İnşaat Turizm Otelcilik Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul'da hayata geçirmeyi planladığı İbis İstanbul Şişli Otel için harekete geçti. 

Mp İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli İstanbul Şubesi açıldı!

Mp İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli İstanbul Şubesi 3 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Aslı   Altunay ve  Murat Demir tarafından açıldı.

Erta Kongre Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi İstanbul Şişli Şubesi açıldı!

Erta Kongre Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi İstanbul Şişli Şubesi 1 milyon TL yatırım bedeli ile Tayfun Kandemir tarafından açıldı.

Linsa Turizm Seyahat İnşaat Gıda Otomotiv Maden.Hay.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şişli Şubesi açıldı!

Linsa Turizm Seyahat İnşaat Gıda Otomotiv Maden.Hay.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şişli Şubesi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Yıldırım tarafından açıldı.

İstanbul Şişli Etfal Hastanesi'nin akıbeti mecliste!

İstanbul Şişli Etfal Hastanesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Erdoğdu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Avrasya GYO İstanbul Şişli gayrimenkulü 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya GYO İstanbul İli, Şişli İlçesi, Mecidiyeköy Mahallesi, 1946 ada 132  parselde yer alan; A Blok 17. Normal katta konumlu 187 bağımsız bölüm  numaralı "OFİS" ve C Blok 5. Normal katta konumlu 316 bağımsız bölüm  numaralı "MESKEN" nitelikli taşınmazın yılsonu değerleme raporunu yayınladı .

Habitat Mimarlık Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli İstanbul şubesi açıldı!

Habitat Mimarlık Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli İstanbul Şubesi 1 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Urbanist Emlak Turizm İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi Şişli Profilo İstanbul Şubesi açıldı!

Urbanist Emlak Turizm İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi Şişli Profilo İstanbul Şubesi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Eci İstanbul Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Eci İstanbul Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi 8 milyon 250  bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Urbanist Emlak Turizm İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi Şişli İstanbul Şubesi açıldı!

Urbanist Emlak Turizm İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi Şişli İstanbul Şubesi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı...

Şehba Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şişli Şubesi açıldı!

Şehba Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şişli Şubesi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Şahinoğlu Turizm Taşımacılık Deri Gıda Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şişli Şubesi açıldı!

Şahinoğlu Turizm Taşımacılık Deri Gıda Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şişli Şubesi bugün 3 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

İstanbul Vakıflar Müdürlüğü'nden Şişli'de inşaat ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü tarafından İstanbul-Şişli İlçesi, Kaptanpaşa Mahallesi, 10262, 1 parsel, üzerine kat karşılığı konut inşaatı yapım işi ihale ediliyor.Tahmini bedeli 7 milyon TL olarak belirlenen inşaat işi için ihale 29 Ocak'ta yapılacak.

quasar istanbul şişli Haberi

quasar istanbul şişli

Eski Likör Fabrikası'nın bulunduğu alanda Mecidiyeköy Şişli aksında hayata geçirilen Quasar İstanbul projesi, Viatrans Meydanbey Ortak Girişimi tarafından yükseliyor. 


22 dönümlük arsa alanına sahip Quasar İstanbul Şişli'de 40 katlı 2 kule bulunuyor. Projede toplamda 257 konut, 17 mağaza ve 52 ofis bulunuyor. 



Quasar İstanbul Şişli projesi toplam 500 milyon İsviçre Frangı ile inşa ediliyor. Quasar İstanbul Şişli'de yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları 7 bin 300 dolardan başlıyor. 


Quasar İstanbul Şişli'de yer alan ofisler Executive Ofis ve Home Ofis olarak müşterilere sunuluyor.  Butik ticari alan da bulunan proje; 500 milyon İsviçre Frangı ile inşa ediliyor. 


4 kafe ve yoğun yeşil alandan meydana gelen Quasar İstanbul Şişli'deki rezidans dairelerden 14-40 kat arasında bulunanlar Tarihi Yarımada ve Boğaziçi manzarasına sahip tasarlanmış durumda. 


Quasar İstanbul Şişli...