02 / 05 / 2024

queen bomonti kiralıak

queen bomonti kiralıak

Sinpaş GYO tarafından İstanbul Bomonti’de inşa edilen Queen Bomonti evlerinin anahtarları teslim ediliyor.

Murat Kurum'dan kentsel dönüşüm açıklaması: 100 bin kiralık konut yapılacak!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul'da kentsel dönüşüm vaadiyle ilgili bilgiler veren Kurum, Türkiye'de ilk defa 100 bin kiralık konut yapacaklarını söyledi.

ATEM Başkanı Hakan Akçam: Ev fiyatları düşebilir, kira fiyatları düşmez!

ATEM Başkanı Hakan Akçam, 2024 konut piyasasını emlakkulisi.com için değerlendirdi. Yeni yılda satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl olacak? İşte merak edilen tüm soruların cevapları...

ATEM Başkanı Akçam emlak ilanı platformları için talepte bulundu! Yüzde 5 ile 10 arasında artış yapılmalı!

ATEM Başkanı Hakan Akçam, piyasa koşullarını göz önüne alınarak mülk sahiplerini de zor durumda bırakmadan ilan platform sayfalarındaki satılık veya kiralık ilanlar için maksimum yüzde 5 ile yüzde 10 oranında artış yapılmasına izin verilmesi gerektiğini kaydetti. 

Kira sorununa ‘kiralık sosyal konut’ önerisi!

İnşaat maliyet enflasyonunun akılalmaz bir seviyeye geldiğini ve konut fiyatlarında düşüş beklemediğini ifade eden Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, kira probleminin çözümü için kiralık sosyal konut tavsiyesinde bulundu.

İslam Memiş'ten kiracılara müjde! Kiralık sosyal konutlar geliyor! Tarih verildi, detaylar belli oldu!

Mülteci akınından dolayı yaşanan barınma kiriz kiralık konut fiyatlarını fırlattı. Altın ve para piyasaları uzmanı islam Memiş, TV 100'deki köşesinde kiralık sosyal konut projesini ele aldı. Peki kiralık sosyal konut nedir, ne zaman başlayacak?

İnternetten kiralık konut arayanlar dikkat! Dolandırıcıların akılalmaz oyun ortaya çıktı!

Yeni eğitim öğretim yılının başlaması ile beraber kiralık konut arayanlara öğrenciler de eklenince emlak dolandırıcılarına resmen gün doğdu. İşte internetteki ilanlardan bulduğu İstanbul Beylükdüzü'ndeki konut için 20 bin TL depozito ödemesine rağmen anahtarı teslim alamayan öğrencinin yaşadıkları..

GYODER'den depreme karşı akıllı kentler için KÖİ modeli önerisi!

Kamu Özel Sektör İş Birliği (KÖİ) Modeli, depreme dayanıklı dirençli kentler, yerel hizmetler, akıllı şehircilik, çevre ve enerji projeleri, kiralık evler, yurtlar ve sosyal alanlar gibi üst yapı projeleri için de önemli bir yöntem olacak.

Kiralık evlerdeki akılalmaz oyun! Duyunca ağzınız açık kalacak! Bakın neler yapıyorlarmış!

Son dönemde konut sahipleriyle kiracılar arasındaki anlaşmazlıklara ilişkin çok sayıda olay yaşanıyor. Bazı konut sahiplerinin kiraları artırmak veya kiracıları evlerinden çıkarmak için başvurduğu yöntemler akıllara durgunluk verdi.

İstanbul'da Türklere kiralık ev verilmiyor mu? Kiralık evlerde fazla para veren kazanıyor!

İstanbul’da konut kiraları son dönemde fahiş oranlarda arttı. Esenyurt ilçesinde verilen bir konut ilanındaki “Türk müşteri uygun değil” ibaresi, yabancıya kiralık ev konusunu yeniden alevlendirdi. Peki Suriye, Afgan ve İranlıların yoğun olarak yaşadığı Başakşehir bölgesinde son durum ne?

Kiralık ev fiyatları cep yakıyor!

Kovid-19 salgınına rağmen kiralık ev fiyatlarında yükseliş hız kesmiyor. Kiralık ev fiyatlarının yükselmesi bazı soruları akıllara getiriyor. Vatandaşlar, kiralık ev fiyatlarının düşüp düşmeyeceğini merak ediyor. Peki kiralık ev fiyatları düşecek mi? Sektör temsilcileri konuyu değerlendirdi.

Edremit Belediyesi Akçay hizmet binası kamulaştırıldı!

BALIKESİR'in Edremit ilçesinin Akçay mahallesindeki kiralık hizmet binası, kamulaştırılarak belediye mülküne dönüştürüldü.

Sinpaş GYO Queen Bomonti 2020 değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul ili, Şişli ilçesi, Cumhuriyet mahallesinde yer alan 994 ada 57 parselde bulunan Queen Bomonti projesine ait 39 adet bağımsız bölüm, 994 ada 54-55 ve 56 parsellere ait 3 adet arsaya ilişkin hazırlanan değerleme raporu yayınlandı.

Bodrum'da kiralık villalara talep arttı!

Koronavirüs salgını nedeniyle 4 günlük sokağa çıkma yasağında şehirden uzaklaşmak isteyen vatandaşlar Bodrum'a akın etti. Öyle ki ilçede bulunan kiralık villalarda yer kalmadı.

queen bomonti kiralıak Haberi

queen bomonti kiralıak

Sinpaş GYO tarafından İstanbul Bomonti’de inşa edilen Queen Bomonti evlerinin anahtarları teslim ediliyor. Queen Bomonti’de 10 bin metrekarelik şehir parkı, highlife temalı evler bulunuyor.

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer; “Queen Bomonti projemiz daha tasarım aşamasındayken İstanbul’a bir mücevher sunmak istedik. İhtişamı ve lüksü diğer projelerden farklı şekilde konumlamak, yapılmayanı yapmaya karar vererek araştırma dönemine giriştik. Cam cepeli anıt bir yapı yerine her katın nefes aldığı, ne kadar yüksek olursa olsun pencerelerin açıldığı, balkonlarında manzaranın keyfinin çıkarıldığı bir proje hayal ettik. Ardından rüzgar hesaplamaları yapılmış bu özel projeyi hayata geçirdik.” dedi.

46 yıldır tüm projelerimizde farklılıklar sunuyoruz!

Queen Bomonti projesiyle gurur duyduklarını söyleyen Seba Gacemer; “46 yıldır aynı azim ve tutkuyla yolumuza devam ediyoruz. İlklerle sektöre yön vermek kurum kültürümüzün değişmez bir parçası....