26 / 05 / 2024

Ra-on Tekstil

Ra-on Tekstil

Ra-on Tekstil 3 milyon liralık yatırım bedeliyle open-end iplik tesisi kuracak...

Buğra Hırdavat Demir Çelik Metal Tekstil Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Buğra Hırdavat Demir Çelik Metal Tekstil Ve Sanayi Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İhsan Buğra Yüksel tarafından kuruldu.

Bir Tuğra Yapı Malzemeleri Hırdavat Gıda Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

 Bir Tuğra Yapı Malzemeleri Hırdavat Gıda Tekstil Limited Şirketi Ümraniye'de Mehmet Demiray tarafından kuruldu.

Borsa gündemini hareketlendiren haber: Sun Tekstil halka arz ediliyor. 

SPK yapılan inceleme ve işlemler sonucu haftalık bülteninde Sun Tekstil Sanayi ve Ticaret AŞ’nin pay başına 26 liradan halka arzına onay verdiğini açıkladı. Ayrıca Türkiye’de yerleşik kişilere yönelik internet aracılığıyla yurt dışında kaldıraçlı işlem yapan belirlenen 40 internet sitesini erişime k

Elyar Turizm Gayrimenkul Gıda Tekstil Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elyar Turizm Gayrimenkul Gıda Tekstil Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  200  bin TL sermaye bedeli ile Elmıra Polat, Mazıar Mehranrezaeı tarafından kuruldu.

Orenda Extractıon Biyoteknoloji Mühendislik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orenda Extractıon Biyoteknoloji Mühendislik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 10 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Yüksel tarafından kuruldu.

Marino Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Deri Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marino Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Deri Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Kıraç tarafından kuruldu.

Ağra İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Ağra İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Ağra tarafından kuruldu.

Hnds Proje Danışmanlık İnşaat Gayrimenkul Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hnds Proje Danışmanlık İnşaat Gayrimenkul Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Raşid tarafından kuruldu. 

Niran Turizm Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Niran Turizm Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Türk, Samıra Hajatmandı ve Atefeh Mırbadalzadeh ortaklığında kuruldu. 

Vcp İnşaat Malzemeleri Tekstil Matbaa Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vcp İnşaat Malzemeleri Tekstil Matbaa Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ra 50 bin TL sermaye bedeli ile Vasfi Canpolat tarafından kuruldu. 

Raşit Tekstil Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Raşit Tekstil Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 150 bin TL sermaye ile bugün Fıras Albadawı tarafından kuruldu. 

Climber B.C. Moskova'da mağaza açtı!

UÇAK krizine rağmen tekstil ve hazır giyim markaları Rusya’ya yatırım yapmaya devam ediyor. Türk şirketi Cüno Tekstil’e ait Climber B.C., ilk mağazasını Moskova’da açtı.

DKY On Kağıthane projesinden 71 daire rezerve edildi!

DKY İnşaat, DKY Kartal'ın yanı sıra DKY On Kağıthane projesini maketi ile birlikte ilk defa Dubai'de gerçekleşen fuarda yatırımcıların beğenisine sundu. Bir yatırımcı DKY On Kağıthane projesinden 71 daireyi rezerve etti.

Ra-on Tekstil Haberi

Ra-on Tekstil


Tekstil teleflerinden rejenere pamuk üretimi yapan Ra-on Tekstil yurtdışında pazar arayışlarına devam ediyor.  Firma 3 milyon liralık yatırım bedeliyle open-end iplik tesisi kurmayı...