05 / 05 / 2024

R.Abdulrahman S Momenkahn

R.Abdulrahman S Momenkahn

Rodz Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi, R.Abdulrahman S Momenkahn tarafından 10 bin TL sermaye ile 21 Ocak'ta Üsküdar, Kısıklı Mahallesi, Büyük Çamlıca Caddesi'nde kuruldu.

Hadımköy Kültür Kampüsü'nde son durum!

Arnavutköy Belediyesi'nin hayata geçirdiği Hadımköy Kültür Kampüsü’nün yapım çalışmaları, tüm hızıyla devam ediyor.

Bursa Prestij Optimum yatırımcısına yüzde 50 kazandırdı!

Bakyapı'nın hayat geçirdiği Bursa Prestij Optimum yatırımcısına yüzde 50 kazandırdı. Proje 990 daireden meydana geliyor

Markalar ve AVM yatırımcısı arasında kontrat kavgası!

Markalar ile AVM yatırımcısı arasında kontrat kavgası yaşanıyor. Markalar “AVM’den çıkmak istediğimizde ceza ödüyoruz” diye belirtirken AVM yatırımcısı, “Bunu bilerek kontrata imza attınız” diye ifade ediyor.

Tüketici AVM yatırımcısını sevindirdi!

15 Temmuz’da yaşanan darbe girişimine rağmen vatandaşların AVM'lere ilgisi azalmadı. Tüketicilerin ilgisi, hem AVM yatırımcısını hem de markaları sevindirdi.

Deniz GYO'nun Bodrum gayrimenkul projesi için görüşmeleri sürüyor!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Deniz GYO'nun Bodrum gayrimenkul projesi için görüşmeleri sürüyor.

İstanbul'da gayrimenkul yatırımcısının tercih ettiği 6 bölge!

Son zamanlarda oldukça popüler olan gayrimenkul sektörü İstanbul'da canlılığını hiç yitirmiyor. İşte İstanbul'da gayrimenkul yatırımcısının tercih ettiği 6 bölge...

Romanya'da inşaat sektöründe sıçrama bekleniyor!

Uluslararası Para Fonu, Doğu ve Orta Avrupa’nın yatırım açısından cazip yerler olduğunu açıkladı. Romanya'da inşaat sektöründe sıçrama bekleniyor.

Mısır Çarşısı'nın restorasyonunda sona yaklaşıldı!

1664'te hizmete giren Mısır Çarşısı'nın 3 yıl süren restorasyon çalışmalarında sona gelindi. Çarşının restorasyon bedeli 12 milyon lira olarak belirtildi.

Körfez yatırımcısı teşviklerle Türkiye'ye çekilecek!

Katar’da düzenlenen Expo Turkey By Katar Fuarı’na katılan Türk işadamları cazip teşvikleri anlatıp, Körfez yatırımcısını Türkiye’ye çekmeye çalışıyor.

Konut yatırımcısı ABD’ye yöneldi!

Gayrimenkul yatırımcısı rotayı ABD'ye çevirdi. Miami’den vazgeçmeyen Türk yatırımcısı yatırımlarını 2 kat artırdı. Miami’den sonra Fort Lauderdale ve Orlando en gözde yerler arasında.

Kahta Belediyesi'nin kent yatırımları sürüyor!

Kahta Belediyesi ilçede bozulan yol ve kaldırım onarım çalışmaları yapıyor.Kahta Belediyesi'nin kent yatırımları sürüyor.

Rıza Sümer Antalyalı müteahhitlerle bir araya geldi!

AKP İl Başkanı Rıza Sümer, KEMDER Başkanı Süleyman Akbıyık ve Kepezli müteahhitlerle buluştu. Rıza Sümer, ''7 Haziran'daki seçimler en çok inşaat sektörüne yansıdı'' diye konuştu.

Güneşli MOTTO İstanbul yatırımcısına kazandıracak!

Güneşli'de inşa edilen MOTTO İstanbul Projesi yatırımcısına en cok kazandıran yükseliyor. Celaloğlu İnsaat'ın sahibi Selahattin Sulu projenin detaylarını paylaştı.

R.Abdulrahman S Momenkahn Haberi

R.Abdulrahman S Momenkahn

Rodz Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi, R.Abdulrahman S Momenkahn tarafından 10 bin TL sermaye ile 21 Ocak'ta Üsküdar, Kısıklı Mahallesi, Büyük Çamlıca Caddesi'nde kuruldu. 


Rodz Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi iş konusu; 1-Yurtiçi ve yurtdışında her türlü gayrimenkul yatırım faaliyetlerinde bulunmak, 2- Turizm, işyeri, mesken amaçlı arazi, ev, bina, devremülk, turistik tesis, otel, motel, pansiyon, tatil köyü, kamping, lokanta, kafeterya, sauna, yüzme havuzu, konaklama ve dinlenme yerleri, spor tesisleri gibi her nevi gayrimenkulü  satın almak, kiralamak, kiraya vermek, isletmek, devretmek, satmak. 3- Tüm bu gayrimenkullerin, tapu daireleri nezdinde tashih, cins değişikliği, ifraz, tevhit, tadil, taksim, bağış, kamu lehine bedelli veya bedelsiz terk , temlik ihya, devir dava, ferağ, geçici tescil, izale-i şüyuu, teferruatın işlenmesi, teknik hataların düzeltilmesi, yola terk, yoldan...